Жалко,че се сети за тая тема сега като застудя,защото познавам доста клошари,можеше да потърсим данни,но явно сега са открили по-топли места и не ги виждам.В БГ доскоро нямаше потомствени бездомници,но в последните години доста бездомни жени,главно с ментални проблеми народиха деца от сексуално възползващи се от тях клошари..От тези,които познавам,най-общо са 3 вида:едните са с ментални увреждания,без контрол и упора от семейство и държава.Вторият вид са жертва на пристрастяване,към алкохол,дрога или хазарт,поради което са загубили дом.Третия типаж са хорица идващи от малки населени места,които са се пречупили от липсата на перспектива и са се присъединили към вече оформената група аутсайдери по пейките.Там с общото шише ракия вече имат унифициран образ и свое мини общество..За бездомник може би трябва да търсим ранен У4,зле устроен 4дом.Мисля ,че Нептун,често ще бъде намесен като сигнификатор на зависимости,измами,а и умствени проблеми.Уран също,като важен ключ към големите превратности на съдбата.За новото,първо поколение потомствени клошари не знам какво да мисля..при тях няма поврат,а рождена даденост..