Здравей Гост

Просяците в натала

• 30 Отговора
  • 4916 Прегледи
Просяците в натала
« -: Декември 16, 2013, 09:58:56 am »
Напоследък сигурно на всеки му се е случвало, да бъде спрян да му искат стотинки за хляб и да вибда бездомни хора по улиците. Болно ми е когато виждам такива хора и безизходицата в живота, които живеят. ЗАЩО, така им се е случило, КАКВО  в натала им го показва?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

Re: Просяците в натала
« Отговор #1 -: Декември 16, 2013, 10:29:00 am »
Ооо а мен питаш ли ме когато 1997 се върнах от екскурзия бях в Мозамбик...Та видях една дето бе написала Глуха съм, няма съм и тн..Обаче я усетих каква е и реших да си направя експеримент...Оставих и 20 долара, което за времето си бяха много пари...И как беше глухоняма ми каза...МЕРСИ МНОГО...Взех си парата и каквото имаше пред нея и зверски шут и набих в муцуната!
Според мен и ако зависи от мен, такива бих застрелял офицерската от упор!
Знаеш ли между Буда бар и магазина на Зеня живее в кашон една възрастна баба... Една вечер зимата на 2010 минах през южният парк и един човек бе умрял от студа,имаше полиция и линеика...
Има наистина болни и хора в безизходица, не става на дума за уроди, ами за показатели в натала показващи нещастието им...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Декември 16, 2013, 10:37:39 am »
В интерес на истината не съм се замисляла какво в хороскопа трябва да показва, че можеш да стигнеш до просяшка тояга, т.е. да станеш бездомник, да останеш на улицата. Или по този начин да си изкарваш прехраната, просейки на улицата за подаяние. Преди по им обръщах внимание на такива хора, все ги съжалявах. Но както казаха по-горе, колко от тях са реално нуждаещите се? Да не говорим за всички онези търтеи, които вместо да си потърсят работа, чакат за подаяние. Преди съжалявах разни баби и им давах левчета, зимата съм им носила и гореща храна. Докато не видях как оставят храната встрани и хващат парите. Една приятелка ми беше разказала подобна история. Съжалила някакъв уличен просяк в Лондон, дала му пари. И след час-два го вижда как важи ултрамодерен смартфон от джоба. За някои просията е начин на живот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3 -: Декември 16, 2013, 10:40:56 am »
Ами ако ти се занимава с тези показатели на теб и другите, моля да ги анализирате. Пак казвам не става дума за хора за които са чиста проба измамници, а наистина за хора в беда...
Наистина ми е болно лично на мен за такизва хора, а за измамниците пак казвам бих ги застрелял офицерската от упор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Декември 16, 2013, 10:52:21 am »
Не съм казала, че сред тях няма хора, изподноли в беда. Но не разполагам с такива хороскопи, макар и да познавам някои примери. Навремето, когато живеех в района зад Двореца на културата и спорта във Варна, долу до подлеза в една стаичка живееше един чичко, бездомник. Излизаше с една йоника и рошаво кученце и свиреше в подлеза. Беше брадясал, но изглеждаше, че не иска да живее като говедо – редовно минавах и виждах как си простира изпраните дрехи, беше опънал едни въжета в стаичката. Излизаше с кученцето да свири и в Морската градина, просеше, но изглежда, че наистина го прави от безизходица. Кой знае поради какви причини е останал на улицата, може и алчни роднини да са го изхвърлили. Изглеждаше интелигентен човек, майка ми беше останала със същото впечатление за него, разговаряли са. Стана ми интересна неговата история, неговите причини, но не посмях да го питам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Декември 16, 2013, 10:54:43 am »
Точно и аз за това се сещам, за Малката кибритопродавачка...
А тази баба която аз я споменах преди когато и дадох пари и се заговорих и ми йаза, че апартаменти и вила си преписала на децата и те я изгонили...
Познавам и хора изгубили всичко заради алчност и суета, може би тези два примера биха могли от астро гледна точка да са ви полезни...АКо се сещате и други примери от живота, които биха могли да ви насочат и от там да ги свържете натално, супер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Декември 16, 2013, 11:05:49 am »
Има много тъжни и покъртителни истории, но досега не съм попадала на такива астрологични казуси, така че не мога да се произнеса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #7 -: Декември 16, 2013, 11:09:53 am »
Не се ли свързваше 12-ти дом с фалит/банкрут, което води до просяшка тояга както и 29 градуса в Телец- тук говоря по памет, някъде съм го чела. Пред очите ми съм виждала двама човека, които стигнаха до там. Не знам дали това е част от превратностите на съдбата, но определено в повечето случай човек сам си стига до там. Първият беше безспорен милионер, човека от работа ли какво ли направо превъртя, изхвърли си дрехите и почна до рови по кофите. Децата му се видяха в чудо с него, но така и не можаха до му помогнат. А втория за мен стигна до там от глупост или просто се взе "на сериозно"...
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8 -: Декември 16, 2013, 11:25:45 am »
Ооо а мен питаш ли ме когато 1997 се върнах от екскурзия бях в Мозамбик...Та видях една дето бе написала Глуха съм, няма съм и тн..Обаче я усетих каква е и реших да си направя експеримент...Оставих и 20 долара, което за времето си бяха много пари...И как беше глухоняма ми каза...МЕРСИ МНОГО...Взех си парата и каквото имаше пред нея и зверски шут и набих в муцуната!
Знаеш ли между Буда бар и магазина на Зеня живее в кашон една възрастна баба... Една вечер зимата на 2010 минах през южният парк и един човек бе умрял от студа,имаше полиция и линеика...
Има наистина болни и хора в безизходица, не става на дума за уроди, ами за показатели в натала показващи нещастието им...

Сериозно ли говориш? ти не спираш да ме учудваш

« Отговор #9 -: Декември 16, 2013, 12:44:31 pm »

Сериозно ли говориш? ти не спираш да ме учудваш
Истина е за какво да лъжа...Не е геройство...Но не съжалявам ако визираш, че трябва точно па за тая!!!
Не се ли свързваше 12-ти дом с фалит/банкрут, което води до просяшка тояга както и 29 градуса в Телец- тук говоря по памет, някъде съм го чела. Пред очите ми съм виждала двама човека, които стигнаха до там. Не знам дали това е част от превратностите на съдбата, но определено в повечето случай човек сам си стига до там. Първият беше безспорен милионер, човека от работа ли какво ли направо превъртя, изхвърли си дрехите и почна до рови по кофите. Децата му се видяха в чудо с него, но така и не можаха до му помогнат. А втория за мен стигна до там от глупост или просто се взе "на сериозно"...
И аз познавам такива хора, от баровец става просяк, но някак си не е ли заложено в натала?!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #10 -: Декември 16, 2013, 01:25:00 pm »
Ударил си момиче с цитирам " зверски шут в муцуната" и го заявяваш все едно няма нищо нередно с това.
Аз не съм ОК с това! И смятам, че вероятно поукрасяваш историята, надявам се да не е вярно, защото това не е нормално.

« Отговор #11 -: Декември 16, 2013, 01:29:27 pm »
Ударил си момиче с цитирам " зверски шут в муцуната" и го заявяваш все едно няма нищо нередно с това.
Аз не съм ОК с това! И смятам, че вероятно поукрасяваш историята, надявам се да не е вярно, защото това не е нормално.
Ами твоя воля...казвам си истината и историята, а дали ме съдиш или не си е твоя работа..:)
Единственото за което съжалявам е че освен моите 20 долара не беше искарала много пари...Всичко и взех...:)
Наистина не съжалявам какво като е момиче????
Ако някое дете влезне в апартамента ти, защото ако го хване полицията нищо няма да му направят, какво ще направиш...Коледни сладкиши ли ще му дадеш..?

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #12 -: Декември 16, 2013, 01:30:34 pm »
Жалко,че се сети за тая тема сега като застудя,защото познавам доста клошари,можеше да потърсим данни,но явно сега са открили по-топли места и не ги виждам.В БГ доскоро нямаше потомствени бездомници,но в последните години доста бездомни жени,главно с ментални проблеми народиха деца от сексуално възползващи се от тях клошари..От тези,които познавам,най-общо са 3 вида:едните са с ментални увреждания,без контрол и упора от семейство и държава.Вторият вид са жертва на пристрастяване,към алкохол,дрога или хазарт,поради което са загубили дом.Третия типаж са хорица идващи от малки населени места,които са се пречупили от липсата на перспектива и са се присъединили към вече оформената група аутсайдери по пейките.Там с общото шише ракия вече имат унифициран образ и свое мини общество..За бездомник може би трябва да търсим ранен У4,зле устроен 4дом.Мисля ,че Нептун,често ще бъде намесен като сигнификатор на зависимости,измами,а и умствени проблеми.Уран също,като важен ключ към големите превратности на съдбата.За новото,първо поколение потомствени клошари не знам какво да мисля..при тях няма поврат,а рождена даденост..

« Отговор #13 -: Декември 16, 2013, 01:44:13 pm »
Жалко,че се сети за тая тема сега като застудя,защото познавам доста клошари,можеше да потърсим данни,но явно сега са открили по-топли места и не ги виждам.В БГ доскоро нямаше потомствени бездомници,но в последните години доста бездомни жени,главно с ментални проблеми народиха деца от сексуално възползващи се от тях клошари..От тези,които познавам,най-общо са 3 вида:едните са с ментални увреждания,без контрол и упора от семейство и държава.Вторият вид са жертва на пристрастяване,към алкохол,дрога или хазарт,поради което са загубили дом.Третия типаж са хорица идващи от малки населени места,които са се пречупили от липсата на перспектива и са се присъединили към вече оформената група аутсайдери по пейките.Там с общото шише ракия вече имат унифициран образ и свое мини общество..За бездомник може би трябва да търсим ранен У4,зле устроен 4дом.Мисля ,че Нептун,често ще бъде намесен като сигнификатор на зависимости,измами,а и умствени проблеми.Уран също,като важен ключ към големите превратности на съдбата.За новото,първо поколение потомствени клошари не знам какво да мисля..при тях няма поврат,а рождена даденост..
И аз за Нептун си помислих...Да наистина има много нещастни и бездомни хора и си личи, че живота ги е ударил ЖЕСТОКО И БЕЗМИЛНО, дали имат вина ми сигурно, но това е друг въпрос и не мисля или поне не съм аз и не желая аз да ги съдя...Но ми е болно...За Уран не знам дали би могъл...Имам един познат слънце съвпад нептун...прекора му е балъчето...И наистина го щавят за пари и приятели и женки...
Какво означава зле устроен 4ти дом..? Преди, когато пуснах тема за престъпниците и политиците в натала, прилики и разлики имаше много силно затъпени 4ти домове...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #14 -: Декември 16, 2013, 01:46:38 pm »
Ами твоя воля...казвам си истината и историята, а дали ме съдиш или не си е твоя работа..:)
Единственото за което съжалявам е че освен моите 20 долара не беше искарала много пари...Всичко и взех...:)
Ако някое дете влезне в апартамента ти, защото ако го хване полицията нищо няма да му направят, какво ще направиш...Коледни сладкиши ли ще му дадеш..?

ОМГ, взел си й всичките пари?! Що за човек си ти. За осъждането не се притеснявай,.. Изглежда в случая ти така добре си я осъдил нея, че дори си решил че си в правото да раздаваш правосъдие! И то силово, както и да вземеш чуждите пари. Браво!  :clap: Поздравления, достигнал си левел "чобанин"  ;)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #15 -: Декември 16, 2013, 01:48:32 pm »
Ами нали 4д символизира корените,рожд. дом-бащина къща,затова..

« Отговор #16 -: Декември 16, 2013, 01:50:28 pm »

ОМГ, взел си й всичките пари?! Що за човек си ти. За осъждането не се притеснявай,.. Изглежда в случая ти така добре си я осъдил нея, че дори си решил че си в правото да раздаваш правосъдие! И то силово, както и да вземеш чуждите пари. Браво!  :clap: Поздравления, достигнал си левел "чобанин"  ;)
Хахахахахахахахахах, за да постъпя така ти прочете ли, ЗАЩО съм го направил?
А нали знаеш вица за жената с принципите, ако си такава де принципна..:)
Имаш ли да кажеш нещо по темата или искаш да държиш речи, като фюрера на Александер плац...И в двата случая нямам против, щом те кефка..:)
Ами нали 4д символизира корените,рожд. дом-бащина къща,затова..
Да ясно, но според теб У4 би трябвало да е зле аспектиран и ако има Уран или Нептун зле аспектирани го дава, правилно ли съм разбрал..?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #17 -: Декември 16, 2013, 01:53:48 pm »
На теб трябва някой просто да ти го каже. Привличаш доста вниманието, обичаш да се изтъкваш, но какво стои зад това?
Не знам вица за жената с принципите, но Да, аз имам принципи и стоя зад това! И да, прочетох защо си го направил и това няма никакво значение и Не, не те оправдава! Да парадираш тука с това, все едно е някакъв въпрос на чест и принципи да удариш друго човешко същество, пък било то и лъжлива просякиня. Някой може да я заставя да го прави, но ти смяташ че си в правото си не просто да я осъждаш а и да я удариш и да се разпореждаш! Ти не си ли наясно как стоят нещата при просенето?! Дават им и бебета, упояват бебетата с алкохол и наркотици. А тях принуждават и им дават процент.

« Отговор #18 -: Декември 16, 2013, 01:56:25 pm »
На теб трябва някой просто да ти го каже. Привличаш доста вниманието, обичаш да се изтъкваш, но какво стои зад това?
Не знам вица за жената с принципите, но Да, аз имам принципи и стоя зад това! И да, прочетох защо си го направил и това няма никакво значение и Не, не те оправдава!
Ами естественоче привличам вниманието и НИКОГА НЕ СЪМ СЕ СТРЕМЯЛ КЪМ ТОВА...Стелиум първодомен в ЛЪВ..:)
А вица за жената с принципите мога да ти го драсна тук, ама едва ли ще си хепи...А мнението ти за кейса не ме интересува май не съм те и питал...хихихихихи..
Имаш ли да кажеш астрологично по тази тема или не..:)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #19 -: Декември 16, 2013, 01:59:21 pm »
Да,факторите са комплексни.Загубата, липсата на дом е кр.резултат,но причините довели до там са различни и съответно аспектите.