Здравей Гост

Хората които не харесваме - синастрично

• 214 Отговора
  • 29520 Прегледи
Re: Хората които не харесваме - синастрично
« Отговор #60 -: Декември 16, 2013, 06:05:07 pm »
Чертите, да, но излъчването сякаш, не. В общи линии, всичко, което би забелязал ученият и би му предал значение е по асцендента, но ако има нещо мистично и необяснимо, което имаш като усещане за човека без особено доказателство, вероятно усещаш Слънцето или Луната. Поне при мен работи така.  ;)

Разните излъчвания, усещания, атмосфери, аури и т.н. са ми в друга графа, не външен вид ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #61 -: Декември 16, 2013, 06:06:02 pm »
Чертите, да, но излъчването сякаш, не. В общи линии, всичко, което би забелязал ученият и би му предал значение е по асцендента, но ако има нещо мистично и необяснимо, което имаш като усещане за човека без особено доказателство, вероятно усещаш Слънцето или Луната. Поне при мен работи така.  ;)

Разните излъчвания, усещания, атмосфери, аури и т.н. са ми в друга графа, не външен вид ;D

Sonic тук само ти говориш за външен вид )) ей тва е проблема  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #62 -: Декември 16, 2013, 06:09:24 pm »

Вярно, бе… Ми значи съм по-неусетен от вас, само по лице не мога да позная в кой знак е Слънцето.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #63 -: Декември 16, 2013, 06:12:53 pm »

Вярно, бе… Ми значи съм по-неусетен от вас, само по лице не мога да позная в кой знак е Слънцето.

В моя курс, всичките ги познах. На рибите как си личи водният поглед, телците какви са бавни в изражението си и т.н :) Те направо не си повярваха, после ме караха да им гледам наталните карти, след като им обясних какво значи  ;D ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #64 -: Декември 16, 2013, 06:16:54 pm »
При мен Асц и Слънце не си личат,виждат се планетите в съвпад с тях.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #65 -: Декември 16, 2013, 06:18:24 pm »
Аз съм двойно теле ама с водно излъчване и демонски наклоности. хаха
Ти ли имаш ъглов Плутон?

« Отговор #66 -: Декември 16, 2013, 06:20:25 pm »
Какво за Ъгловия Плутон?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #67 -: Декември 16, 2013, 06:22:30 pm »
Ами,че той се вижда.

« Отговор #68 -: Декември 16, 2013, 06:23:03 pm »
Аз пък не понасям Раци,Деви и Козирози/говоря за тези около мен/-не се отнася за тук присъстващите ;D.
Вероятно 1-во заради каретата на Слънцата ни с със Рак и Козирог...моето е в Овен.
Раците ми са твърде променливи  в настроенията,прикрити,коварни и прекалено непредвидими...
Козирог и Дева са ми "сухари","консерви","скучни","стиснати" РЪБОВЕ...Козирозите се правят на велики/мания за величие/,опитват се да се налагат и да властват,ама при мен НЕ минава,а Девите прекалено мн.критикуват,все някакви хапливи забележки ръсят и мрънкат НОН СТОП...Просто,като характери не ми допадат...Вероятно и това,че нямам грам Земя акцентиран-е причината за коренно различния светоглед,емоционалност,темперамент...и затова не ги разбирам...мн.сме различни-КРАЙНО ДАЖЕ.
Знам разбира се,че и мн.др.фактори влияят,но в случая говоря за слънчевите знаци.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #69 -: Декември 16, 2013, 06:26:03 pm »
При мен е така-гледа втренчено Плутон  през големите фарове на Нептун ;DИ двамата ъглови .

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #70 -: Декември 16, 2013, 06:28:04 pm »
Аз пък не понасям Раци,Деви и Козирози/говоря за тези около мен/-не се отнася за тук присъстващите ;D.
Вероятно 1-во заради каретата на Слънцата ни с със Рак и Козирог...моето е в Овен.
Раците ми са твърде променливи  в настроенията,прикрити,коварни и прекалено непредвидими...
Козирог и Дева са ми "сухари","консерви","скучни","стиснати" РЪБОВЕ...Козирозите се правят на велики/мания за величие/,опитват се да се налагат и да властват,ама при мен НЕ минава,а Девите прекалено мн.критикуват,все някакви хапливи забележки ръсят и мрънкат НОН СТОП...Просто,като характери не ми допадат...Вероятно и това,че нямам грам Земя акцентиран-е причината за коренно различния светоглед,емоционалност,темперамент...и затова не ги разбирам...мн.сме различни-КРАЙНО ДАЖЕ.
Знам разбира се,че и мн.др.фактори влияят,но в случая говоря за слънчевите знаци.

И аз все чувам лоши неща за Раците, но нищо от казаното не го виждам в моят характер.

« Отговор #71 -: Декември 16, 2013, 06:28:48 pm »
При мен Асц и Слънце не си личат,виждат се планетите в съвпад с тях.
Т.е. изглеждаш като рибоскорп? :blink:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #72 -: Декември 16, 2013, 06:32:34 pm »
Абе някакъв робокоп с големи тракторски очи ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #73 -: Декември 16, 2013, 06:36:49 pm »
Имената на ангелите завършват на ил-Рафа-ил,Гавра-ил,Нер-ил :P

Сатанаил - вземат му приставката "ил" когато става паднал ангел ;).

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #74 -: Декември 16, 2013, 06:39:43 pm »
да ме извиняват лъвовете и везните, но не харесам ли някой от самото начало, усетя ли, че ме дразни, винаги излиза с нещо силно в лъв или везни.
слънцето ми е в телец, меркурий в овен, луна - близнаци. нямам нищо в лъв, а във везни-плутон и уран.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #75 -: Декември 16, 2013, 06:39:47 pm »
При мен е така-гледа втренчено Плутон  през големите фарове на Нептун ;DИ двамата ъглови .
И при мен е същото!  :blink: Само че очите са ми малки, но послушни и добри, обаче мога и много злобно да гледам.  :-X ;D
Като чичко Ленин? ;D

« Отговор #76 -: Декември 16, 2013, 06:46:33 pm »
И при мен е същото!  :blink: Само че очите са ми малки, но послушни и добри, обаче мога и много злобно да гледам.  :-X ;D
Като чичко Ленин? ;D

AHahha за това лично аз бих се обидила.  ;D ;D

« Отговор #77 -: Декември 16, 2013, 06:51:02 pm »

Къде ги намираш тези нормални кози? На кои пасища пасат? От колко време насам си търся Козирог за сериозни отношения (е то кви други да бъдат), но дори и да попадна на такива винаги са много, много, много праснати в главата и определено нямат много общо с това, което е писано по книгите за тях. Изключваме манията за величие, но аз съм склонна да я приема, ако има за какво да се величаят.  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #78 -: Декември 16, 2013, 06:53:16 pm »
Като чичко Ленин? ;D
  Що,за Азазел не знам ,ама аз не се обиждам,нямам брада.По-скоро на Сталин мязам,като пусна мустак.

« Отговор #79 -: Декември 16, 2013, 06:55:11 pm »
По - лошо и от него. хаха
Докато търсех негови снимки попаднах на това!  :85:
http://i.frognews.bg/images/Emaxpress.com/tatiana_doncheva.jpg

Неговите очи са добри, бе!

Цитат
Бях малък и минавах покрай къщата на чичко Ленин. Оттам се носеше апетитна миризма на кюфтета. А аз гладен, гладен...
Срам не срам, звъня на вратата. Излиза чичко Ленин с престилка и вилица в ръката.
— Чичко Ленин може ли едно кюфте, много съм гладен?
— Да се махаш бърже оттук!
А очите му добри, добри…