Здравей Гост

Хората които не харесваме - синастрично

• 214 Отговора
  • 29571 Прегледи
Re: Хората които не харесваме - синастрично
« Отговор #100 -: Декември 17, 2013, 03:32:26 pm »
Сатурн действа достра рестриктиращо в синасртиите. На Сатурновата личност обикновенно и се дава повече контрол, а човека на когото личните му планети са аспектирани негативно се дразни от това и вдига революции, особено ако това са Марс,Луна, Слънце.  :blink:

Аз съм имала синастрии, в които нечии Сатурн е падал върху нещо мое или е аспектирал лична планета, и честно казано, нямам особено против. Понякога искам да ги фрасна с нещо, но в повечето време ме мотивират да стана по-дисциплинирана, един вид. Но и на мен СЛВ ми е Козирог, вървим км по-голяма подреденост и дисциплинираност, че сме много разпилени.  ;D ;D

« Отговор #101 -: Декември 17, 2013, 04:25:08 pm »
Неговото Слънце е прекалено силно. На трон......"КРАЛЯТ СЛЪНЦЕ"... :93: в нашият форум...И аз не му схващам хумора и изказванията понякога...но такъв му е изказа/езикът на улицата/...на мен не ми пречи/просто го пропускам/
« Последна редакция: Декември 17, 2013, 04:41:47 pm от venera1978 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Декември 17, 2013, 04:27:49 pm »
Като цяло съм забелязала, че силно поставени Слънца в астрологични форуми трудно се понасят от публиката. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #103 -: Декември 17, 2013, 04:31:50 pm »
Като цяло съм забелязала, че силно поставени Слънца в астрологични форуми трудно се понасят от публиката. :)
:72:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #104 -: Декември 17, 2013, 04:48:18 pm »
Аз съм забелязал, че повечето занимаващи се с астрология са със слаби Слънца. Включително и моето залязло Слънце в 12 дом ;D.

+1 ;) но все пак е над хоризонта;) няма скука с 12ти дом  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #105 -: Декември 17, 2013, 04:55:08 pm »
Аз пък да Ви кажа нещо друго. Хората могат да са много прикрити, да имате лоша синастрия, но много да Ви харесат, защото те показват едно друго АЗ пред Вас. Другият вариант е пък много да ги мразите, а да имате хубава синастрия и това всичко, защото те са решили да показват тази си страна пред Вас с причини.
А има и още един вариант, да мразите човек, когото харесвате ;) или да харесвате човек, когото мразите ;)

Просто не разчитайте и не търсете обяснение на всичко в астрологията, понякога сте просто заблудени от това, което искате да видите или това, което хората искат да ви покажат!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Asol

• 4140
« Отговор #106 -: Декември 17, 2013, 05:09:09 pm »
Мен с пози не могат да ме заблудят. Умея да улавям същността на хората. Поне от тази гледна точка имам добра интуиция.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #107 -: Декември 17, 2013, 05:12:45 pm »
Мен с пози не могат да ме заблудят. Умея да улавям същността на хората. Поне от тази гледна точка имам добра интуиция.

Асол, сигурна съм, че всеки от нас е бил заблуден, един или повече пъти. Не мисля, че колкото и добра интуиция да имаш, не ти се е случвало.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Asol

• 4140
« Отговор #108 -: Декември 17, 2013, 06:18:45 pm »
Разбира се, но това не било заради интуитивното усещане за същността на другите т.е. някой да ме убеди в това което не е.  Не знам как ще ви прозвучи, но даже тук във форума всеки коментар с емотиконките за мен си има някакъв енергиен заряд.  ;D

« Отговор #109 -: Декември 17, 2013, 06:27:19 pm »
Не съм напълно съгласна с Асол. Може да не харесваме онези, които по-някакъв притежават "качества", които намираме за неприемливи и противоречат с нас. При по-солно его пък може да се получи точно обратното-не харесваш подобното. Варианти всякакви, зависи от характера на човек.

Има хора с които имам чудесна синастрия, а са ми изключително неприятни, както и такива с които имаме изключително напрегнати синастрии и се разбираме безпроблемно. Стигнах до извода, че първо трябва да се разгледат наталите поотделно, преди да се стигне до това дали синастрията е благоприятна или не.

Видях, че темата е пусната по повод Нерил и му има картата на първа страница. От към синастрия нещата изглеждат доста добре и би трябвало да ми е поне симпатичен. Но на мен ми е толкова непоносим и неприятен, че поради тази причина почти спрях да влизам във форума.
Мацка, ти сама си се изгони и то по повод, че ми съставяше изречения без нищо да съм писал по твой адрес...Така, че щом си гледала синастрия между мен и теб, и АЗ съм ти неприятен според мен проблема е в теб не в мен, аз нищо нямам против теб..:)
Лил, аз не съм и никога не съм бил на принципа " Покорна глава, сабя не сече"...Ам нот а слейв..:)))
Май е от квадрата на Слънцето с Уран..? Но т.нар ми уличен език е породен от това, че когато някой не разбира от добро, има лошо...Мисля доста интересни теми от астро гледна точка съм пускал и вие сте участвали активно...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #110 -: Декември 17, 2013, 08:03:22 pm »
Страхотна тема,Фреия! Чувала съм,че имаме алергия към хора,чиито Слънца попадат в 6-тия ни дом.При мен това работи на практика-имам непоносимост към Слънчеви Риби (е не към всички де)  :blink:

Хмммм аз съм Слънчева Риба - дразня ли те, Джъст? Ще се радвам да си честна.
Защото ти на мен доста ми допадаш. както и Фрея, Акрукс, макар, че тя понякога приема нещата по-лично, Лили, Марая, Асол...
Но, ако някой ми се дразни, нека пуснем една синастрия, наистина  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #111 -: Декември 18, 2013, 10:09:03 am »
Страхотна тема,Фреия! Чувала съм,че имаме алергия към хора,чиито Слънца попадат в 6-тия ни дом.При мен това работи на практика-имам непоносимост към Слънчеви Риби (е не към всички де)  :blink:

Защото ти на мен доста ми допадаш. както и Фрея, Акрукс, макар, че тя понякога приема нещата по-лично, Лили, Марая, Асол...
Изобщо не ме дразниш-даже напротив.Мисля че имаме добра синастрия.Това за Рибите си го наумих понеже за пръв път разбрах що е омраза преди 3 години когато се запознах с една Риба.Имам алергия и към още 2 Риби.Знам ли...Може да е съвпадение.Но лично ти ми харесваш.Дали Слънцето ти не е в 7-мия ми дом?  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Декември 18, 2013, 10:52:28 am »
Все си мислех, че ако стигна дотам, че никой във форума да не ме дразни така, че да реагирам, ще трябва да съм се възнесла.
Е, вече е факт.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #113 -: Декември 18, 2013, 11:09:13 am »

Изобщо не ме дразниш-даже напротив.Мисля че имаме добра синастрия.Това за Рибите си го наумих понеже за пръв път разбрах що е омраза преди 3 години когато се запознах с една Риба.Имам алергия и към още 2 Риби.Знам ли...Може да е съвпадение.Но лично ти ми харесваш.Дали Слънцето ти не е в 7-мия ми дом?  :blink:

оооо, на 28 градус е. Сигурно е там.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #114 -: Декември 18, 2013, 11:21:24 am »

оооо, на 28 градус е. Сигурно е там.
Mда...там е.ДЦ-то ми започва от 18-тия градус  :blink:

« Отговор #115 -: Декември 18, 2013, 03:41:27 pm »
Ще ми се да знам с Акрукс каква синастрия имаме. Отношението ми към нея е нулево, но засега нищо не подсказва, че предстои началото на едно красиво приятелство.

« Отговор #116 -: Декември 18, 2013, 03:43:37 pm »
Ще ми се да знам с Акрукс каква синастрия имаме. Отношението ми към нея е нулево, но засега нищо не подсказва, че предстои началото на едно красиво приятелство.
Ами сбийте се и после напийте и всичко ще си е ПЪРФЕКТ..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #117 -: Декември 18, 2013, 03:44:15 pm »
Все си мислех, че ако стигна дотам, че никой във форума да не ме дразни така, че да реагирам, ще трябва да съм се възнесла.
Е, вече е факт.  ;D

Виж сега, Лили, ти си почти омъжена жена. Трябва да си с преклонена глава, за да те `ареса момъка и да те вземе. Иначе оставаш валат....
Много ви се проточи договорката, влиза в 3ти сезон... Соник, несериозен си, кради момата и да пием благата ракия, че ни се напукаха джуките  ;D

А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Декември 18, 2013, 03:47:45 pm »

Не ви знам синастрията, но доколкото се сещам, с нея имаме точен съвпад Луна/Слънце - в един знак и един градус. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Декември 18, 2013, 03:48:53 pm »
Соник, несериозен си, кради момата и да пием благата ракия, че ни се напукаха джуките  ;D

Не ме ще заради котките.  :-[  :73:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.