Здравей Гост

Хората които не харесваме - синастрично

• 214 Отговора
  • 29517 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Хората които не харесваме - синастрично
« Отговор #180 -: Декември 19, 2013, 12:08:33 pm »
Подигравате се, а сте толкова добре запознати с методите, сякаш споделяте идеите и вие  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #181 -: Декември 19, 2013, 12:09:52 pm »
Подигравате се, а сте толкова добре запознати с методите, сякаш споделяте идеите и вие  ;D
С кое се подигравам не разбрах?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #182 -: Декември 19, 2013, 12:10:46 pm »
Нерил не си го представям като сатанист.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #183 -: Декември 19, 2013, 12:12:42 pm »

Много ясно. Това е рептилско ноу-хау!

Нерил не си го представям като сатанист.  ;D

Нерил е grouppie ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #184 -: Декември 19, 2013, 12:13:25 pm »

с франкомасонство, със сатанисти, илюминати и пр. тайнствености.
Соник, ти и без това си рептил.... с тази опашка....

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #185 -: Декември 19, 2013, 12:15:16 pm »
АМи Лил аз също съм бил принуждаван едва ли не да давам обяснения все едно съм на разпит...И като не видя, че има резултат им казвам...Мацко, айде да сме джъст а френдс...Може би не със същите думи, ама в този дух...Баси да се обясняваш все едно човек си убил айде нема нужда
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #186 -: Декември 19, 2013, 12:16:09 pm »

с франкомасонство, със сатанисти, илюминати и пр. тайнствености.
Соник, ти и без това си рептил.... с тази опашка....

Това е част от конспирацията — правя се на готин, заглавиквам ви, пускам шеги и закачки за илюминатите, вие се смеете глупаво и не разбирате как ТЕ ви смучат кръвчицата и опоскват KLETA MAJKA BALGARIQ!

« Отговор #187 -: Декември 19, 2013, 12:17:26 pm »
Малеее много нервни хора сутрин рано бе..:)

« Отговор #188 -: Декември 19, 2013, 12:20:57 pm »
Малеее много нервни хора сутрин рано бе..:)
То стана следобед, бе, бачо, след час-два е икиндия ;D

« Отговор #189 -: Декември 19, 2013, 12:27:26 pm »
Ми толкова по зле за теб, след като една мацка ти е казала, че ви провокирам и ти се връзваш..:)

« Отговор #190 -: Декември 19, 2013, 12:30:59 pm »
Ми толкова по зле за теб, след като една мацка ти е казала, че ви провокирам и ти се връзваш..:)

Мислех, че това жално "рано сутрин" е предизвикано от нерви, не съм разбрал нещо :blink:

« Отговор #191 -: Декември 19, 2013, 12:32:43 pm »
Масово е това хората да говорят, после да мислят...От коледоката е..:)))

« Отговор #192 -: Декември 19, 2013, 12:44:01 pm »
Не ги познавам талибаните, което НЕ ми пречи, да НЕ ги харесвам.)))
Кое не разбирате в подобни позиции?))))
Uran, ти знаеш ли кои и какви са талибаните? Разликата между муджахидин и талибан, каква е? Кой е Голбуадин Хекматиар?
Аз знам без да гледам в чичко гугъл...:)
За теб се съмнявам, как може да мразиш някого без да познаваш поне един индивид от тях?
Соник ти познаваш ли евреи и масони, за да ги мразиш и обвиняваш в конспирация?
Странно ми е наистина, как може да не одобряваш и мразиш някой по гореизложените причини?

« Отговор #193 -: Декември 19, 2013, 12:47:30 pm »
Помислете над тези въпроси и отговорете, аз изчезвам по задачки малко...Успех..:)))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #194 -: Декември 19, 2013, 12:50:04 pm »
Тая тема не е астро вече. Аз напоследък чета предимно конспиративна литература.

А Шопенхауер

« Отговор #195 -: Декември 19, 2013, 12:51:02 pm »
Тая тема не е астро вече. Аз напоследък чета предимно конспиративна литература.
Ами и аз това казвам...Поне не участвам в такива мнения и неща така че..:))))

« Отговор #196 -: Декември 19, 2013, 12:53:41 pm »
Обикновенно конспирацията е вид обвинение и начин на показване на НЕ харесване на другия...така, че си е много на място само няма астро факти...Дай ако искаш и се сещаш, за конспиративни хора и техните показатели..:)
Например Робеспиер или Теодор Херцел основателят на ционизма..:)
Аз изчезвам, но не безкрайно...надявам се поне..:)))

*

Asol

• 4140
« Отговор #197 -: Декември 19, 2013, 01:00:52 pm »
Нерил, нали правиш разлика между това да не харесваш някого и омраза ? Всеки човек не харесва нещо, което не му импонира я на възгледите и философията за живота, на ценностната система, я на стила на обличане, начин на изказ, мислене и поведение и т.н. Това е в пряка връзка със самия него.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #198 -: Декември 19, 2013, 01:04:05 pm »
Пускам синастрия с един мъж,който ми е страшно антипатичен...В негово присъствие чувствам напрежение.Чудя се дали е взаимно  :rolleyes: Изпитвам порив да му направя някаква мизерия...Ужасссс!

Едва сега се позачетох в тази тема..малко се включвам ни в клин ни в ръкав, но поне по темата

Джъст- погледнах твоята карта..
квадрат на луните, липса на конекшън между у на 3тите ви домове... ти ли си вън? кое е човека, чиято Луна е У3?

луната е особенно важна за мисленето и комуникацията на този човек, а тя не осъществява никаква важна връзка с планетите на другия...осовен там един квадрат с венера :rolleyes:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #199 -: Декември 19, 2013, 01:10:27 pm »
Соник ти познаваш ли евреи и масони, за да ги мразиш и обвиняваш в конспирация?

Следващия път като спомена KLETA MAJKA BALGARIQ, рептили и масони в едно изречение, ще сложа дебел надпис Внимание, ирония!