Здравей Гост

Любов,брак,деца

• 61 Отговора
  • 10102 Прегледи
Любов,брак,деца
« -: Декември 16, 2013, 02:58:23 pm »
.
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 04:55:05 pm от Sunshine_ »

*

Lillie

• 30532
Re: Любов,брак,деца
« Отговор #1 -: Декември 17, 2013, 10:18:47 pm »
Въпросите, така изброени и зададени, предполагат пълно тълкуване на целия хороскоп. Твърде трудоемко е като за форум.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Декември 17, 2013, 10:28:29 pm »
.
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 04:55:12 pm от Sunshine_ »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Декември 17, 2013, 10:32:31 pm »
Тази карта ми се струва някак позната... Мисля, че вече е била поствана тук, в друга тема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4 -: Декември 17, 2013, 10:43:55 pm »
Кой сайт ползваш? Питам от чисто любопитство.

« Отговор #5 -: Декември 18, 2013, 12:08:03 am »
Направо искаш от Акрукс делукс версия -тълуване на натална карта ;D
Направо не е за вярване докъде стигат някои хора, че и нова тема открита пак.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #6 -: Декември 18, 2013, 12:29:49 am »
Аз скоро ще си направя една тема - да ми врачувате в нея.  ;D ;DЩе ви употрябвам и нищо полезно повече няма да ви казвам!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Декември 18, 2013, 07:07:33 am »
За професия- работа с чужди пари ще ти приляга повече от право или политика, ориентирай се към финансите  :blink:

Те и в политиката използват чужди пари. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Декември 18, 2013, 10:14:43 am »
Предупреждавам, че не съм експерт. Според мен, от изброените сфери дотук, картата е най-подходяща за политически науки. Има някакъв елемент на избухливост, прекомерна емоционалност и зависимост от другите, които може би ще се наложи да се преодолеят или тушират, но има и харизма, която винаги е един голям плюс, когато става дума за обществени дейности.

« Отговор #9 -: Декември 18, 2013, 10:50:22 am »
Няма такова нещо като сигурност в живота - с всеки избор си поемаме отговорностите и си носим кръста, това е положението. Ако не рискуваш, може би тогава е сигурното в живота - че нищо няма да стане от теб. Вярвай повече на възможностите си и на това, което можеш да постигнеш. Драматизираш твърде много за нещо, което не е толкова трудно - завърши си каквото искаш, и правото, и политическите науки са доста широки специалности, ако не ти харесат или нямаш успех, винаги можеш да вземеш една магистратурка по финанси или нещо друго и да станеш добър специалист, след като познаваш добре как стоят нещата и от другата гледна точка.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #10 -: Декември 18, 2013, 10:53:13 am »
нормално е на тази възраст да се питаш за бъдещето - само че първо реши кариера или брак и деца искаш по-напред щото 2 дини под една мишница или са много малки или едната пада :)

мини през някой пазар за книги втора ръка и потърси томчетата на Марч и Макевърс - мисля че са добро начало - в astro.com също има добре поднесена информация за начинаещи - поблъскай си главата и не забравяй че нищо не значи нищо само по себе си а иска цялостен поглед и ако за еднин аспект намериш 10 възможни обяснения, това не значи че ще ти се случат всичките - всичко зависи от това кои пътища си хващала до сега :)

весели празници
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #11 -: Декември 18, 2013, 10:57:34 am »
Хубавото е, че знаеш какво искаш да учиш и с какво искаш да се занимаваш. Много хора и това не знаят. Учи каквото ти е на сърцето. За парите недей да се косиш. Щом е за учене и то на специалност, която те влече, това ще бъдат добре вложени пари. Така би казал всеки родител. А и от мижавите стипендии за отличен успех ще възстановиш няколко семестриални такси.
Според мен, не губи време в колебливост, а се захващай за онова, което желаеш. Успех!

« Отговор #12 -: Декември 18, 2013, 11:08:58 am »
Хубавото е, че знаеш какво искаш да учиш и с какво искаш да се занимаваш. Много хора и това не знаят. Учи каквото ти е на сърцето. За парите недей да се косиш. Щом е за учене и то на специалност, която те влече, това ще бъдат добре вложени пари. Така би казал всеки родител. А и от мижавите стипендии за отличен успех ще възстановиш няколко семестриални такси.
Според мен, не губи време в колебливост, а се захващай за онова, което желаеш. Успех!

Не някои, а направо всичките.  ;) Аз от стипендии живея, но получавам и европейската.  ;D

« Отговор #13 -: Декември 18, 2013, 11:31:21 am »
Не се сетих за европейската. По мое време не бехме у Еуропата все още. ;D

« Отговор #14 -: Декември 18, 2013, 11:43:30 am »
Ами то не знам дали варира от университет до университет, но аз с 5 и нещо вземам 70 кинта на месец, 4 стипендии ми покриват точно семестъра, а даже 5 получавам на семестър. Европейските са 600 накуп за семестър.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #15 -: Декември 18, 2013, 12:12:15 pm »
Акрукс, за втори брак гледаш 11 дом, нали? Ръшман също го предлага....

Ама то при мен е все Меркурий управителя, така че кьорава работа  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #16 -: Декември 18, 2013, 12:26:23 pm »
Акрукс, за втори брак гледаш 11 дом, нали? Ръшман също го предлага....

Да...и аз съм чела,че Ръшман гледа 11дом за 2-ри брак...,който дефакто е 5-ти -броено от 7-ми.... и,че действително давало резултат тълкуването,но едва ли мн.хора използват метода...ОТЗИВИ??? Akruks може ли още малко инфо-за твоите наблюдения...

« Отговор #17 -: Декември 18, 2013, 01:13:33 pm »
За професия- работа с чужди пари ще ти приляга повече от право или политика, ориентирай се към финансите  :blink:

Те и в политиката използват чужди пари. :))
Нали?  ;D ;D Преизбраната отново Меркел има подчертан 8-ми дом
А 1ви дом, за лидер не само в политиката, не е ли най важният и основен? Лил, нека не забравяме, че политиците независимо от позицията си са отборни играчи...и те са зависими и то доста от другите, като корпораций например...:)
В мъжкият натал, пак се гледат планетите и управителите им предполагам, за 1ви 2ри и тн бракове..?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #18 -: Декември 18, 2013, 01:31:11 pm »
Управител на дома е планетата диспозитор на Купсидата на съотватния дом. Броиш от 1 дом.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #19 -: Декември 18, 2013, 01:48:53 pm »

В мъжкият натал, пак се гледат планетите и управителите им предполагам, за 1ви 2ри и тн бракове..?
същите домове се гледат начин както и в женския, а за броя бракове се гледат в мъжка карта- аспекти към Луната, в женска карта- аспекти към Слънцето, като това включва също продължителна сериозна връзка/съжителство
Миси..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.