Та пак ще питам — ако получите въпрос "С шефката Стефка сме гаджета, ама не съм получавал заплата от два месеца, кога ще ми плати?", как ще разгледате Стефка: по седми дом, щото е назована; по десети дом, служба; по седми дом, връзки; по дома на задълженията? Казах си логиката, искам да си я сверя с вашата.
ох, нека и аз най- накрая да се обадя! 
предполагам от всичко, което си написал, питаш възможно ли е да се прави 1 хорар за повече въпроси, примерно около едно и също време се сещаш за 5 неща- да, може- аз последно го правих пролетта и ми даде верни отговори на 2 коренно различни въпроса. Просто въртиш домовете- важно е да определиш правилно дома като тематика- от там всичко се навръзва.
Ако ти имаш една Стефка, с която сте гаджета и питаш как ще ви се развиват отношенията гледаш 1-7. Другия ти въпрос трябва да е- без въобще да намесваш Стефка, питаш - "Ще си получа ли парите, които ми ги дължат?"- и гледаш Луна у1-у11 (заплата-аз така гледам) към твой втори.
Първия въпрос е за взаимоотношения, другия за заплата- така, че- това е важно. Домофикацията, правилната домофикация е половин отговор 
По-скоро следното: представи си, че си избрала грешен дом, за да представя даден човек, съответно и грешен сигнификатор. Гледаш на Х., както по принцип си свикнала, а не както ситуацията изисква. Получаваш отговор — да, сигнификаторът на приятелите ще ти върне пари. И действително ги получаваш, но не от Х., а от У., на когото вече си забравила, че изобщо си давала нещо. Картата е разчетена правилно, но е формулирана грешно. "Домофикацията, правилната домофикация е половин отговор

" — около това се върти всичко, да. Когато задавам свръхконкретни въпроси попадам на този проблем, къде да сложа човека, за когото питам, а когато са по-общи, неизказаните ми предположения често излизат неверни.
Иначе с една карта съм пробвал да разглеждам два въпроса, но ме гложди отвътре, че не е много разумно :blink: