Усетила си раздразнение не заради това каква искаш да станеш и какво питаш, а защото попринцип на повечето редовни потребители им е писнало да се превръщат в хора, които да правят безплатни астрологични консултации и другите да чакат на тях и да си мислят, че те са длъжни нещо да кажат нещо. Като не ми вярваш - върви се разрови из старите теми и виж дали създаването на нова тема от новобранец жъне някаъв по-голям успех от това. В повечето случаи се превръща в пъдене или говорилня. Аз може и да се изразявам рязко, но не съм те пъдила нито имам нещо против участието ти във форума.
Второ, никой не може да ти създаде комплекси - освен ти самата. Нали не очакваш като излезеш навън, сред хората, всички да знаят и да се съобразяват с това колко чувствителна и обидчива си? Намираш начин, вместо да се впрягаш, да не обръщаш внимание.
Мисли преди да говориш. :blink:
И ПС: Излизаш с някакви аргументи как не трябвало да говорим за хора, които не познаваме и да "им насаждаме комплекси", но в същото време вече си прецеила какви са преподавателите в университета ми без да ги познаваш?

Съншайн, то не е като в училище, тези хора си имат друга работа и в голяма част от случаите, те са преуспяли в нея и преподавателската им дейност е нещо на заден план, с което се занимават. Как точно са успели, не мога да съм сигурна нито аз, нито ти, за да бързаш да заклеймяваш. Аз поне, като съм им била на лекциите, знам колко им е умствения капацитет и (може би) не случайно съм качила тези карти.