И Фортуна и Венера и Меркурий са в 9-ти дом, но какво точно ще рече това ще си зависи от човека насреща - то затова е полезно да си се говори с него, защото в случая ние просто си гледаме теоретични постановки

Ти го познаваш и може би да си по-наясно
Но все пак да тръгнем от това какво казва астрологията - дали го е забутал или изпуснал някъде или са го откраднали. За да си го е загубил сам, сигнификаторите следва да са в аспекти с Нептун. Имаме подобни индикации.
За да е откраднат трябва управителите на първи, втори дом или Луната да са в негативни аспекти с управителя на 7-ми дом в хорарната карта, в случая Венера. Май не бяха.
А за възлите - аз харесвам актуалната астрология, която се занимава с въпросите:"защо на мен"; "защо това"; "защо сега"

- даже и при хорарен въпрос това ми се струва най-важно

Но в хорарната интерпретацията се върти около това, че хармоничен аспект на сигнификаторите със Северния възел говори за благоприятно решаване на въпроса

Ако се доверим на това, то можем да очакваме паспортът да се появи, но сякаш му беше крайно време

- ти си познаваш човека и можеш да предположиш дали е по-вероятно да му го откраднат или пък да го забута някъде

Например на мен 2 пъти са ми крали документи от колата, но не си спомням да съм прибрала или забутала нещо някъде и да не мога да го открия