Здравей Гост

Прогнози от астролог

• 109 Отговора
  • 18617 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Прогнози от астролог
« -: Януари 02, 2014, 08:32:09 pm »
Случвало ли ви се е да посетите астролог и да ви направят прогнози?(предиктивна астрология) По транзити, дирекции? Сбъдвали ли са се прогнозите и до колко са били точни в съответствие с реалността в последствие? Имало ли е ефект/смисъл според вас?
Не питам за конкретен астролог или имена а по принцип, като практика и ефективност.

Ако не се случи това което е прогнозирано, това в следствие на странични фактори и свободна воля ли е? До колко са ефективни прогностичните методи и до колко работят? Ако не се сбъднат, кое може да е причина?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Прогнози от астролог
« Отговор #1 -: Януари 02, 2014, 08:53:19 pm »
Отзад напред...с отговора.
За да не се сбъдне дадена прогноза има няколко причини:
1. неточен час на раждане
2.неправилен прочит на картата
3.различно ниво м/у консултирания и консултиращия.

Прогностичните методи са изключително точни...важен е прочита на картата...

Свободна воля има..,но и тя е включена в прогностиката...

Прогнозите правени от учителката ми са били повече от точни...Всъщност и от двете , които са ме учили...НО ,за да бъде точна една прогноза,астролога следва да познава клиента...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2 -: Януари 02, 2014, 09:16:09 pm »
Хм, много интересно, значи ти твърдиш че прогнозите винаги са точни. Аз смятах, че дават предположения и вероятности и че никой не може да прогнозира с точност живота на някой и какво предстои.
Цитат
това не разбирам в какъв смисъл..

Цитат
за да бъде точна една прогноза,астролога следва да познава клиента...
Аха, е тука вече е различно, обикновено посещаваме астролог, като клиент и не се познаваме лично..

Странно ми стана, че преди време ми прогнозираха конкретни неща, които още тогава ми се струваха нереални. Още повече, че и майка ми ходи при същия астролог преди дни и дори по нейната карта направил същата прогноза за мен, понеже и тя се учудила, той пак погледнал моята карта и застанал зад същото твърдение.

Едната част от прогнозата не се случи, понеже касаеше посрещането на новата година, а другата не вярвам да се случи, защото едва ли не ще ме женят до март месец..  ;D Аз още мъжа не съм намерила... а уж и него трябваше да съм срещнала и да зная че е той.. а пък то аз приключих връзка наскоро.
Сега почнах да се чудя за часа си... ама уж трябва да е точен, записан е след момента ми на раждане.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Януари 02, 2014, 09:44:40 pm »
Хм, много интересно, значи ти твърдиш че прогнозите винаги са точни. Аз смятах, че дават предположения и вероятности и че никой не може да прогнозира с точност живота на някой и какво предстои.
Цитат
това не разбирам в какъв смисъл..

Цитат
за да бъде точна една прогноза,астролога следва да познава клиента...
Аха, е тука вече е различно, обикновено посещаваме астролог, като клиент и не се познаваме лично..

Странно ми стана, че преди време ми прогнозираха конкретни неща, които още тогава ми се струваха нереални. Още повече, че и майка ми ходи при същия астролог преди дни и дори по нейната карта направил същата прогноза за мен, понеже и тя се учудила, той пак погледнал моята карта и застанал зад същото твърдение.

Едната част от прогнозата не се случи, понеже касаеше посрещането на новата година, а другата не вярвам да се случи, защото едва ли не ще ме женят до март месец..  ;D Аз още мъжа не съм намерила... а уж и него трябваше да съм срещнала и да зная че е той.. а пък то аз приключих връзка наскоро.
Сега почнах да се чудя за часа си... ама уж трябва да е точен, записан е след момента ми на раждане.

Астролога показва тенденциите..,а всяка тенденция касае конкретно предположение.Ако няколко фактора го потвърждават то той може категорично да прогнозира...

Различно ниво..да точно така.
Има клиенти ,които са изключително отрицателно проектирани...Има и астролози,които са проектирани по този начин.Много е важно...,астролога да не проектира себе си и собствените си проблеми при прогностиката.

Не съм ти виждала картата..,но с удоволствие бих хвърлила око...с няколко кратки прогностични изречения...

Аз давам много рядко консултации и то ..на няколко човека..И до тук нямам грешна прогноза...имам премълчани неща..,но не и несбъднати...

п.п. ако искаш постави картата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Януари 02, 2014, 10:05:03 pm »
Случвало ли ви се е да посетите астролог и да ви направят прогнози?(предиктивна астрология) По транзити, дирекции? Сбъдвали ли са се прогнозите и до колко са били точни в съответствие с реалността в последствие? Имало ли е ефект/смисъл според вас?
Не питам за конкретен астролог или имена а по принцип, като практика и ефективност.

Ако не се случи това което е прогнозирано, това в следствие на странични фактори и свободна воля ли е? До колко са ефективни прогностичните методи и до колко работят? Ако не се сбъднат, кое може да е причина?

Последно си платих за астрологична прогноза през септември, защото последните затъмнения-лунно и слънчево, попадаха върху много важни точки в картата ми. Досега нищо не се е материализирало/сбъднало от тълкуванията на астролога. Предварително дадох някои данни и насоки за себе си. Затъмненията имат по- широк времеви диапазон на действие, може пък още резултата да не се е проявил :blink:

Астроложката не  е българка, много известна в западния свят, затова и чаках близо 3 месеца докато дойде реда ми.
Следващия месец имам час при астролог, работещ с примарни дирекции и ползващ само методи на древните за предикции, дано той предскаже нещо, което ще се сбъдне!

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5 -: Януари 02, 2014, 10:11:35 pm »
Аха, благодаря Марая за разяснението, както и за предложението. Пускам си картата, но не знам по какъв метод трябва да се гледа, прогресии ли или др..

*

astro

• 475
« Отговор #6 -: Януари 02, 2014, 10:18:40 pm »
Аха, благодаря Марая за разяснението, както и за предложението. Пускам си картата, но не знам по какъв метод трябва да се гледа, прогресии ли или др..

Прогресия ,дирекция натал и солар..

сори,че от този ник... ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7 -: Януари 02, 2014, 10:19:27 pm »

Последно си платих за астрологична прогноза през септември, защото последните затъмнения-лунно и слънчево, попадаха върху много важни точки в картата ми. Досега нищо не се е материализирало/сбъднало от тълкуванията на астролога. Предварително дадох някои данни и насоки за себе си. Затъмненията имат по- широк времеви диапазон на действие, може пък още резултата да не се е проявил :blink:

Астроложката не  е българка, много известна в западния свят, затова и чаках близо 3 месеца докато дойде реда ми.
Следващия месец имам час при астролог, работещ с примарни дирекции и ползващ само методи на древните за предикции, дано той предскаже нещо, което ще се сбъдне!

Явно всеки работи различно, може би е добре да мине още време, пък тогава може да споделиш имало ли е реализация. Аз мисля, че на мен по соларна карта, дирекции ми гледаха картата, но може и друго да са гледали. Обмислям варианта скоро да си поръчам цялостен хороскоп на астролог, предполагам това е по-сериозно от една консултация. Вече имам такъв изготвен хороскоп от преди 10 години, снощи тъкмо го изчетох отново. Чудя се дали има смисъл отново да си поръчам такъв, дори не знам кой е астролога който го е направил, някои от нещата са верни и интересни, но има и глупости писани, като това каква съм била в предния си живот (открих точно по какъв "метод" го е изчислил/а)  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8 -: Януари 02, 2014, 10:26:29 pm »

Прогресия ,дирекция натал и солар..

сори,че от този ник... ;)

Тука малко ме затрудни. Наскоро се опитах да разбера как се правят дирекции и до колкото разбрах това е картата "solar arc" от астро.ком, това същото ли е като солар?
Това ли е типа карта, за която говориш или трябва да са отделни? Понеже намирам отделни опции за прогресии, "solar arc"- дирекции? и солар вече не знам кое е..

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Януари 02, 2014, 10:56:43 pm »
Брак през юли 2015-та.
Ще пътуваш много тази година...пътуване и в чужбина...през океана.

Юпитер има транзит към упр. на 7-ми..,пр.луна сменя знак след 2 месеца...,но не е брак според мен.
Отговорност към връзките по-сериозно ще поемеш...Връщане на стара любов до февруари..,но не мисля,че ще бъде за дълго.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #10 -: Януари 02, 2014, 11:05:56 pm »
Хехеее, много ти благодаря Марая  ;D
Брака и без това не го бързам хич... Иначе за пътуването, това ми е целта, която съм си поставила за тази година!  :blink:
А тая любов дето ще се върне февруари, само да не е бившия, че той таман тогава ще си се връща в своя град и имам предчувствие че тогава може да се пробва нещо..

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 02, 2014, 11:08:10 pm »
Хехеее, много ти благодаря Марая  ;D
Брака и без това не го бързам хич... Иначе за пътуването, това ми е целта, която съм си поставила за тази година!  :blink:
А тая любов дето ще се върне февруари, само да не е бившия, че той таман тогава ще си се връща в своя град и имам предчувствие че тогава може да се пробва нещо..

Дай и солара да погледна...
Нямам много време..,но,ми прати на лични данните си и тези дни ще погледна по-подробно.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #12 -: Януари 02, 2014, 11:18:22 pm »
Според солара, стартирал септември 2013 не се очертава брак през годината- ще имаш засилена кореспонденция, възможно да е с чужденци или хора в чужбина, ще са актуални за теб финансите и материалните придобивки, както и мистичното, защото сол АСц попада в 8-ми натален дом
Указания за брак има в солара, започващ септември 2014-та- тогава имаш сол Мц в 7д, сол Асц на Мц, сол Юпитер в сол 10 и нат 7д, сол Меркурий У9 съвпад сол АСЦ
На 18 октомври 2013г пр Луна е била в опозиция с наталното Слънце, което е прогресивно Пълнолуние и се тълкува като време за раздели в повечето случаи, както се е получило и при теб. Сега пр Луна отива към съвпад с наталната, което е благоприятно време за общуване, ще станеш наясно с твоето вътрешно Аз и с емоциите си.
Благодаря akruks  :blink: За брака е така, нито аз съм готова, нито желание имам, нито мъж. Аз дори не бях питала за брак, така че ме учудиха с тези прогнози. Точно на 24 октомври се разделихме, като няколко дни преди това почнаха споровете, иначе до преди това нямаше индикации за това в отношенията ни. Благодаря много, за останалите неща ще видим

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #13 -: Януари 03, 2014, 12:48:07 am »
Бях на астролог началото на октомври, тъкмо се бях разделила с гаджето и бях меко казано разстроена... интересуваше ме най-вече дали ще се върне... каза ми, че случайно ще се срещнем през ноември (срещнахме се декември), каза че януари той ще направи опити да се съберем (силно се надявам да е така), но много вероятно било аз вече да съм срещнала друг човек човек и да го отрежа (това хич не ми се вярва), каза ми че ще срещна бъдещия си съпруг между декември-март, който или е чужденец или човек, който работи с чужденци и имало голяма вероятност вече да се познаваме , само че отношенията ни да не са на това ниво. Каза ми че първата ми раждане ще е на 32 г., второто на 36 и колкото и да не ми се вярва ще подпиша втори брак (вече имам един развод) и че и двете ми деца ще бъдат момичета.Предрече ми пътуване в чужбина през март и юни.На 47г. съм имала предпоставки за излишна операция, а на 59 г. операция на тазобедрена става. Каза още, че едва ли ще успея да се реализирам по специалността (то с тази специалност, която уча май наистина си хвърлям времето и парите на вятъра). И така... май това си спомням... сега чакам да видя какво ще се случи... :blink:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #14 -: Януари 03, 2014, 08:41:56 am »
Марая, брака на Фрея по транзити ли го видя?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #15 -: Януари 03, 2014, 08:48:19 am »
Ще погледнете ли ,дали ме чака нещо хубаво? :unsure:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #16 -: Януари 03, 2014, 10:26:27 am »
аз се запалих по астрологията от приятелката на една приятелка, която тъкмо беше завършила няколко нива на курсове по астрология. разгледа ми натала и ми говори за характера без да ме познава. останах очарована и си казах "искам и аз да мога така!" . за бъдещето някои неща ми позна, други-не. съгласна съм с марая, че астролога трябва да познава клиената, за да бъде точна прогнозата. трябва да знае на какъв етап от живота си е, какви са желанията му, мечтите, за какво се бори и от какво се страхува. аз не бих дала пари за астролог , точно по тези причини и защото вече знам как работи астрологията- едно положение на планетите може да указва за няколко различни събития, и астролога като не ме познава как ще избере по кой начин ще се прояви аспекта при мен. всъщност бих дала пари, ако имам проблем и ако се убедя, че астролога общува с клиента докато прави хороскопа, а не- взема данните и след 3 дни- готов хороскоп.

и да  спомена, че тук във форума много хора са ми познавали, въпреки че всички казвате, че сте само любители, да не пиша имена, че ще пропусна някой:)
и друго - през последните няколко години сама си предсказах най-важните събития от живота, но на други хора не мога да познавам:)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #17 -: Януари 03, 2014, 11:44:29 am »
аз нищо, че сама се занимавам и чета- най- редовно си ходя при астролози, поддържам си контакти, правя си годишни хороскопи, синастрии и т.н - това, което един професионалист може да го види в картата- аз сигурно ще мога след 10-12 години нон стоп четене и занимаване.

Пиша с удоволствие тук, споделям впечатления, НО- астролога си е астролог, от такива консултации аз никога не бих се лишила.

Да, принципно ми познават, случвало се е понякога някои неща в картата ми да бъдат подценени или НАДЦЕнени..............
Единственото ми по- голямо разочарование като цяло беше от това, че миналия януари преживях нещо смазващо- една от ситуациите не можеше да се предотврати, но другата СЪС СИГУРНОСТ можеше да се предотврати, ако някой ми беше казал и предупредил. 2 астроложки ми гледаха картата и двете казаха някави...общи неща за стресово начало на годината, никоя не каза на тази дата внимавай с това и не прави еди какво си. Не може да видиш Уран квадрат Венера в картата и друга мунданна квадратура, която да засяга важни точки и да си замълчиш и да кажеш само- ами да- стресово ще е. Има теми, които един астролог може би е добре да не засяга- като смърт и други, но определено има ситуации, където астролога не трябва само да ПРЕДСКАЗВА, а и да даде СЪВЕТ.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #18 -: Януари 03, 2014, 11:53:03 am »
Бих искала да попитам Марая, в картата на Freya има благаприятна предпоствка за брак поради Транзит на Юпитер през У7, естествено и други подкрепящи фактори, но Транзит на Сатурн през У7 дали бихме могли да го тълкуваме по същия начин?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Януари 03, 2014, 11:58:35 am »
Марая, брака на Фрея по транзити ли го видя?

Дирекция , прогресия и транзит... ;)
Припокрива се...
За брак гледам няколко дома...Не само 7-ми.
3-ти, 4-ти , 7-ми и 9-ти и управителите им.
Промяна в дома , указанието за връзката, узаконяването..,договора,промяната на съседите.