аз нищо, че сама се занимавам и чета- най- редовно си ходя при астролози, поддържам си контакти, правя си годишни хороскопи, синастрии и т.н - това, което един професионалист може да го види в картата- аз сигурно ще мога след 10-12 години нон стоп четене и занимаване.
Пиша с удоволствие тук, споделям впечатления, НО- астролога си е астролог, от такива консултации аз никога не бих се лишила.
Да, принципно ми познават, случвало се е понякога някои неща в картата ми да бъдат подценени или НАДЦЕнени..............
Единственото ми по- голямо разочарование като цяло беше от това, че миналия януари преживях нещо смазващо- една от ситуациите не можеше да се предотврати, но другата СЪС СИГУРНОСТ можеше да се предотврати, ако някой ми беше казал и предупредил. 2 астроложки ми гледаха картата и двете казаха някави...общи неща за стресово начало на годината, никоя не каза на тази дата внимавай с това и не прави еди какво си. Не може да видиш Уран квадрат Венера в картата и друга мунданна квадратура, която да засяга важни точки и да си замълчиш и да кажеш само- ами да- стресово ще е. Има теми, които един астролог може би е добре да не засяга- като смърт и други, но определено има ситуации, където астролога не трябва само да ПРЕДСКАЗВА, а и да даде СЪВЕТ.