Слагам си намясто краткия вариант на смешното и драматично изживяване, дано да послужи за поука и на някой друг новоизкушен от астрологията .
Здравейте , темата ме развесели след гадния ден , който имах. Върна ме към "съставянето " на личния ми хороскоп.
От година се интересувам от астрология , но понеже въпросите са повече все още от отговорите, а и търпението не е най-силната черта от характера ми , пък и взех решение за генерална промяна в живота си, стигнах до великото умозаключение , че трябва да си поръчам хороскоп.По това време се обучавах при астролог, който е мъж и някак си ми беше неудобно да го попитам дали ще ми направи и затова започнах да търся при всемогъщия чичко Гугъл. Много весели и странни отговори получих , харесах си една дама , която беше много любезна и активна до момента , когато получи парите си , не говоря за 10-20 лв :blink:след това нещо ме позабрави , след месец реших , че ще й напомня за себе си , след време се уговорихме за срещата , която беше онлайн, приготвих си чинно въпросчетата , които ме вълнуват и с трепет зачаках момента, почти като за любовна среща . Уреченият момент дойде и с него и многото изненади . Лекичко намекнах , че имам елементарни поняния от астрология, което явно нямаше никакво значение и се започнаха едни алабализми , един наивен реализъм, първите неща , които ти идват наум , като погледнеш една карта , неща , които даже и аз вече бях "видяла " в картата си, приложна психология в действие, обличай се в червено , не носи зелено ,Скара ми се за това, че не поомня!!!!нещо за сестра си , когато тя е била на 9 а аз на 3години.Толкова стресната бях от глупостите , които чух, че изгубих "говор и картина" и накрая само попитах кога ще получа хороскопа си на хартиен носител, който чакам и до днес.Глупостите , които чух през часа за предварителна консултация бяха безкрай, за дати за ректификация - няма да се впускаме в подробности, ретроградни планети -чудя се защо ли някои им обръщат толкова внимание.
Любопитството ми не беше възнаградено , но получих ценен урок - Докато има балами като мене , търсещи да намерят отговори, за които още не е дошло времето, ще има и тарикати , които ще им ги дадат , срещу заплащане задължително.