Здравей Гост

Прогнози от астролог

• 109 Отговора
  • 18684 Прегледи
Re: Прогнози от астролог
« Отговор #60 -: Януари 03, 2014, 07:35:32 pm »
Ами аз заради това се чудя.... да ги чакам ли изобщо  :-[ ;D
Ами почукай, за да ти отворят..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

astro

• 475
« Отговор #61 -: Януари 03, 2014, 07:37:17 pm »
Като ви чета.... чак на мен ми се прихожда на астролог.
 Да погледне туй-онуй.... че съм си поръчала 1-2 бебета на Дядо Коледа, но срокът е до март, за да спазим доставката  ;D

:rolf: :rolf: :rolf: :cry3: :haha: :rolf:

Думи нямам...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #62 -: Януари 03, 2014, 07:38:23 pm »
МАРАЯ!!!!!
Отнеси се сериозно към темата  :33:

Аз имам вътрешни терзания  :thinking:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #63 -: Януари 03, 2014, 07:41:10 pm »
Акрукс,
Проблема е в сутиена... ;D

Разликата е ЕДИН ВЪПРОС НЕ Е ЕДИН ЖИВОТ...Разбираш ли? :rolleyes: ХОРАРА И ОНОВА...ДА НАПРАВИШ ЕЛЕКЦИЯ ЗА РАЖДАНЕ НА ДЕТЕ...НЯМАТ КОРЕЛАЦИЯ! Поне според моите разбирания...
ДА РЕВНИВА СИ..ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЗНАЕЩИТЕ...АЗ ТИ КАЗВАМ,ЧЕ ЗИКОВУ Е КЛАСИ НАД ТЕБ...И НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ СЪМ Я ЧУЛА ДА СЕ ДЪРЖИ ПО ТОЗИ НАЧИН...КАТО СЕЛСКА ПРЪЧКА..,МА ТО Е ВЪПРОС И НА ДРУГО... ;D

Соори,че от тоя ник..,но има спамъри.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #64 -: Януари 03, 2014, 07:43:20 pm »
и аз следя хорарите  ;) стигнах до извода, че  всички и познават и грешат. никой досега няма 100% познаваемост.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

astro

• 475
« Отговор #65 -: Януари 03, 2014, 07:43:43 pm »
МАРАЯ!!!!!
Отнеси се сериозно към темата  :33:

Аз имам вътрешни терзания  :thinking:

:rolf: :rolf: :cry3: :haha:

Давай хорара... ;D
Акрукс..е веща....

*

astro

• 475
« Отговор #66 -: Януари 03, 2014, 07:45:29 pm »
и аз следя хорарите  ;) стигнах до извода, че  всички и познават и грешат. никой досега няма 100% познаваемост.

Така е..,НО ДА ВЪРВИ НЯКОЙ И ДА СЕ ЗАЯЖДА..ПРИ УСЛОВИЕ,ЧЕ Е СБЪРКАЛ... ;D Е СМЕШНО И ГОВОРИ ЗА ЕДНИ ДРУГИ РАБОТИ...

Ебаси...без да искам съм на капса...-соори.

*

astro

• 475
« Отговор #67 -: Януари 03, 2014, 07:48:09 pm »
И още нещо... ;D Следя хорарджийките в този форум..Познава ЗИКОВУ...-ЧЕКНЕТЕ ЛЮБОВНИТЕ ХОРАРИ.

Но Акрукс разлика не прави...м/у ХОРАР и ПРЕДСКАЗАТЕЛНА АСТРОЛОГИЯ! ;D
Ами то хората не са слепи- вижда се в темата за любовни хорари по обратните връзки кой и колко верни отговори е дал, така че не натрапвай ЗИКОВУ (да не би да си ти бе, Марая, зад този никнейм?!)

И ти не правиш разлика между това да си изкажеш мнението по даден въпрос и това да залепиш етикет на някой, защото аз не съм си позволила да изказвам публично определения за теб или друг потребител тук или в друг форум!
Като следиш хорараджийките, темите следиш ли, например коментара в самото начало на темата за хорари:

Ако имате хорарни въпроси лично към СТЕЛЛА, можете да ги задавате тук. Когато имам време, ще отговарям. Това е темата "ХОРАРНИ ВЪПРОСИ КЪМ СТЕЛЛА", въпреки, че Марая редактира заглавието от завист, че темата набира популярност и най-вече защото и Мирабелла отговаря на голяма част от въпросите. Тази тема е доказателство, че две жени могат да пишат на едно място, без да се карат, без да си мерят акъла и без да сплетничат помежду си.
[/size]
http://astrosite.org/forum/index.php?action=post;quote=212969;topic=5205.8520

Ето в момента какво правиш...ЗАЯЖДАШ се...и говориш глупости....
ДА..НЕ ПОЗНАВАШ ЗА МЕН...Това е положението..НО НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТЕБ...ПРОСТО СПРИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ!
Последната дума е моя-нали знаеш?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #68 -: Януари 03, 2014, 07:48:59 pm »
Акрукс - бегай в другата тема  ;D Въпросът е: Ще имам ли друго дете, зададен в 20,47. Ей ся правя картата  ;D ;D ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #69 -: Януари 03, 2014, 10:00:12 pm »
милки,
транзитите са тригери...трябва да отключат нещо...
А дано..,ама надали тогава... ;) :blink:
Дано греша...ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДА СРЕЩНЕШ ОНАЗИ ЛЮБОВ..ЗА КОЯТО ЛЕЛЕЕШ! :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #70 -: Януари 03, 2014, 10:11:10 pm »
милки,
Да мерси,
но тогава защо толкова много сме отделяли разговори и писане тук за този аспект/плутон-венера/.
Има жени,които са се включвали тук и са писали,че винаги се е случвала връзка.Така пише и по книгите.
Какъв по-голям транзит от този и по-голямо отключване да се се случи? Не те разбирам.
Значи от сега до може би 2 години ще имам този транзит плутон-венера,а на третата година ще имам съвпад на пр слънце с венера.
Значи забравям за плутон и венера и чакам да минат 3 години .Супер :blink:няма лошо.
Значи вместо любов по плутон и венера,ще очаквам голямо богатство или ще имам много пари.....

Всеки лелее за любов...

*

astro

• 475
« Отговор #71 -: Януари 03, 2014, 10:14:07 pm »
милки,
Да мерси,
но тогава защо толкова много сме отделяли разговори и писане тук за този аспект/плутон-венера/.
Има жени,които са се включвали тук и са писали,че винаги се е случвала връзка.Така пише и по книгите.
Какъв по-голям транзит от този и по-голямо отключване да се се случи? Не те разбирам.
Значи от сега до може би 2 години ще имам този транзит плутон-венера,а на третата година ще имам съвпад на пр слънце с венера.
Значи забравям за плутон и венера и чакам да минат 3 години .Супер :blink:няма лошо.
Значи вместо любов по плутон и венера,ще очаквам голямо богатство или ще имам много пари.....

Всеки лелее за любов...

Милки..,аз нямам вина за това...
Ти ще имаш тръпки..,ще имаш още хиляди въпроси..,НО..,онова,което търсиш,което ще ти донесе любов не е сега..Приключи с мъжа ти...очаква те динамична година от рд.2014-та нататък...пък после ще говорим.

« Отговор #72 -: Януари 03, 2014, 10:23:27 pm »
Слагам си намясто краткия вариант на смешното и драматично изживяване, дано да послужи за поука и на някой друг новоизкушен от астрологията .
Здравейте , темата ме развесели след гадния ден , който имах. Върна ме към "съставянето " на личния ми хороскоп.
От година се интересувам от астрология , но понеже въпросите са повече все още от отговорите, а и търпението не е най-силната черта от характера ми , пък  и взех решение за генерална промяна в живота си, стигнах до великото умозаключение , че трябва да си поръчам хороскоп.По това време се обучавах при астролог, който е мъж и някак си ми беше неудобно да го попитам дали ще ми направи и затова започнах да търся при всемогъщия чичко Гугъл. Много весели и странни отговори получих , харесах си една дама , която беше много любезна и активна до момента , когато получи парите си , не говоря за 10-20 лв :blink:след това нещо ме позабрави , след месец реших , че ще й напомня за себе си , след време се уговорихме за срещата , която беше онлайн, приготвих си чинно въпросчетата , които ме вълнуват и с трепет зачаках момента, почти като за любовна среща . Уреченият момент дойде и с него и многото изненади . Лекичко намекнах , че имам елементарни поняния от астрология, което явно нямаше никакво значение и се започнаха едни алабализми , един наивен реализъм, първите неща , които ти идват наум , като погледнеш една карта , неща , които даже и аз вече бях "видяла " в картата си, приложна психология в действие, обличай се в червено , не носи зелено ,Скара ми се за това,  че не поомня!!!!нещо за сестра си , когато тя е била на 9 а аз на 3години.Толкова стресната бях от глупостите , които чух, че изгубих "говор и картина"  и накрая само попитах кога ще получа хороскопа си на хартиен носител, който чакам и до днес.Глупостите , които чух през часа за предварителна консултация бяха безкрай, за дати за ректификация - няма да се впускаме в подробности, ретроградни планети -чудя се защо ли някои им обръщат толкова внимание.
Любопитството ми не беше възнаградено , но получих ценен урок - Докато  има балами като мене , търсещи да намерят отговори, за които още не е дошло времето, ще има и тарикати , които ще им ги дадат , срещу заплащане задължително.
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #73 -: Януари 03, 2014, 10:24:24 pm »
Аз не съм говорила за вина :blink:
Просто стигам до извода,благодарение на тези дискусии,че положителния транзит на плутон към венера,няма да ми донесе нищо.
Което звучи в разрез с това ,което пише по книгите.Ок съгласна съм.
Просто ще чакам другия съществен транзит след три години.

Само се чудя как на някои жени преживели транзит на плутон с венера е донесло любов,а на мен няма... :-\
Странно звучи....някакси.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #74 -: Януари 03, 2014, 10:27:42 pm »
Като се замисля.... имаше една съфорумка, вече бивша то доста време.... тя ми беше казала, че 2010 ще срещна Човека и 2012 ще имам второ дете.
Е, не би  ;D Тя е доста известен астролог.

А Шопенхауер

*

astro

• 475
« Отговор #75 -: Януари 03, 2014, 10:28:42 pm »
Аз не съм говорила за вина :blink:
Просто стигам до извода,благодарение на тези дискусии,че положителния транзит на плутон към венера,няма да ми донесе нищо.
Което звучи в разрез с това ,което пише по книгите.Ок съгласна съм.
Просто ще чакам другия съществен транзит след три години.

Само се чудя как на някои жени преживели транзит на плутон с венера е донесло любов,а на мен няма... :-\
Странно звучи....някакси.

другото не е транзит..,а прогресия! И главата си залагам..,че това ще бъде най-накрая удовлетворението за теб!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #76 -: Януари 03, 2014, 10:34:10 pm »
То  и транзита и прогресията са временни неща.....
Ако разбира се дотогава бъда жива,т.е до 3 години, за да го преживея. :blink:

*

astro

• 475
« Отговор #77 -: Януари 03, 2014, 10:36:56 pm »
То  и транзита и прогресията са временни неща.....
Ако разбира се дотогава бъда жива,т.е до 3 години, за да го преживея. :blink:

Ще..ще бъдеш и жива и здрава и по-силна...
Всичко е временно... ;D

*

astro

• 475
« Отговор #78 -: Януари 03, 2014, 10:40:02 pm »
Като се замисля.... имаше една съфорумка, вече бивша то доста време.... тя ми беше казала, че 2010 ще срещна Човека и 2012 ще имам второ дете.
Е, не би  ;D Тя е доста известен астролог.

Може ли да позная от 3 пъти нейното никче... ;D

Скарлет... :rolleyes:?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #79 -: Януари 03, 2014, 10:45:02 pm »
Ко? Не!
Не казвам  ;D

А Шопенхауер