При мен съм забелязала, че
все привличам Марсове в заточение или на трон. Все във Везни, Телец, Скорпион или Овен, са
всичките ми последни любови, както и такива които аз съм привличала.
Последно време се учудих, че излизах и имах отношения(които са от значение за мен, не просто моментно) с двама родени на една и съща дата, като
Слънцето им е в Козирог, точен съвпад с Марса ми, като по учебник.. че и с още един на кафе излизах и той на същата дата, но той ми беше скучен. Прекалено е странно. С последния ми приятел като излязох за пръв път дори не знаех коя зодия е, но като ми каза кога е роден ми идваше да се плесна по челото.. бива ли такова нещо

Последните двама са все с Венера във Водолей, ужасна е ама.. в квадрат с моята, такива вятърничеви и повърхностни ми се струват в представите за любовта и са много show off..всичко на показ, а моята Венера в Скорпион е такава дълбока и потайна...
Има го и това, че винаги привличам мъже, които по един или друг начин са противоположност на мен самата. Може би това е проекция от моята същност - Слънце опозиция Луна (мъжкото и женското, а и то идва от родителите ми - слънца в опозиция) И ето на - или венерите ни са в квадрат, или са в опозиция или слънцата ни са в опозиция. Последния, който е лапнал въдицата по мен и на мен ми е интересен - квадрат на венери, опозиция слънца, Марс в Телец.. Докога ще ги отработвам тия "противоположни мъже" се чудя :blink: И те не са ми противоположни просто по карта - все в някоя област или аспект сме крайно различни във възгледите си, стила, мироглед..
Венерата ми е в Скорпион, Марса в Козирог в първи дом (екзалтиран и на трон по дом?) Слънце в Дева, Сатурн в Стрелец, макар че за него не съм сигурна има ли значение.