Здравей Гост

Повторяемост при мъжете, които привличаме

• 56 Отговора
  • 10288 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
На какъв тип мъже най-често попадате, привличате или сте привлечени?
Има ли нещо в картата им, като модел/тип, което се повтаря? Определени планети в знаци, специфични ясно изразени характеристики или аспекти в наталната им карта?
Въобще забелязали ли сте някакъв модел и повтаряемост?
Къде се намират вашите Марс, Венера, Слънце, Сатурн? Кои ваши планети докосват, с кое го свързвате?

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Повторяемост при мъжете, които привличаме
« Отговор #1 -: Януари 05, 2014, 01:36:28 pm »
При мен съм забелязала, че все привличам Марсове в заточение или на трон. Все във Везни, Телец, Скорпион или Овен, са всичките ми последни любови, както и такива които аз съм привличала.

Последно време се учудих, че излизах и имах отношения(които са от значение за мен, не просто моментно) с двама родени на една и съща дата, като Слънцето им е в Козирог, точен съвпад с Марса ми, като по учебник.. че и с още един на кафе излизах и той на същата дата, но той ми беше скучен. Прекалено е странно. С последния ми приятел като излязох за пръв път дори не знаех коя зодия е, но като ми каза кога е роден ми идваше да се плесна по челото.. бива ли такова нещо  ;D

Последните двама са все с Венера във Водолей, ужасна е ама.. в квадрат с моята, такива вятърничеви и повърхностни ми се струват в представите за любовта и са много show off..всичко на показ, а моята Венера в Скорпион е такава дълбока и потайна...

Има го и това, че винаги привличам мъже, които по един или друг начин са противоположност на мен самата. Може би това е проекция от моята същност - Слънце опозиция Луна (мъжкото и женското, а и то идва от родителите ми - слънца в опозиция) И ето на - или венерите ни са в квадрат, или са в опозиция или слънцата ни са в опозиция. Последния, който е лапнал въдицата по мен и на мен ми е интересен - квадрат на венери, опозиция слънца,  Марс в Телец.. Докога ще ги отработвам тия "противоположни мъже" се чудя  :blink:  И те не са ми противоположни просто по карта - все в някоя област или аспект сме крайно различни във възгледите си, стила, мироглед..

Венерата ми е в Скорпион, Марса в Козирог в първи дом (екзалтиран и на трон по дом?) Слънце в Дева, Сатурн в Стрелец, макар че за него не съм сигурна има ли значение.

« Отговор #2 -: Януари 05, 2014, 01:50:36 pm »
Имам просто невероятна карма с мъжете.  ;D ;D Урана, който ми седя толкова време в седми дом, може да потвърди хахахаха.  ;D ;D ;D Тези, по които най-много съм си падала ...
Първите двама бяха Деви и двамата с Луни в Скорпион и огнени марсове - първия със Стрелец, втория - с Лъв.
Третия наследи традицията и беше с Марс в Лъв пак. С него имахме някакви дни разлика, 2 седмици и нещо май бяха, не му помня точно датата и е единствения ми набор, който съм харесвала. Определено няма да повторя тази грешка, момчето беше много зле, но аз с тоз транзит на Нептуна към Венерата, разбрах малко късно, но не прекалено късно.  ;D

НО общото между ВСИЧКИ, абсолютно всички, които съм харесвала е, че имат изявен въздух и много силен Меркурий. Не съм сигурна къде беше в картата на първата любов Меркурия, че не съм я гледала отдавна, но беше или в Дева или във Везни. При останълите момъци е все въздушен.  ;D

Та ... в заключение да кажа ... Уран в седми дом - невероятно забавен.  ;D ;D ;D ;D Стига да носите на дебелашките му шеги, де.  ;D ;D ;D ;D

Марс в Лъв на к12, Венера в Лъв на к12, Слънце в Рак в 10д, Сатурн във Водолей в 5 дом синглетон във стихия въздух.  :P

« Отговор #3 -: Януари 05, 2014, 02:02:06 pm »
Още не съм стигнала до синастрията и не съм правила задълбочени анализи, но е факт, че привличам и съм привлечена основно
от огнени знаци, като доминират Стрелците, следвани от Лъвове. Имам Марс в Стрелец и това е най-аспектираната планета в картата ми. Слънцето ми е въздушно, в аспект с Плутон и Нептун. Имах един период, в който ме привличаха Риби и имах връзка със Скорпион. Връзка със земен знак не съм имала и никога не съм била привлечена от мъж с такъв знак.

« Отговор #4 -: Януари 05, 2014, 02:25:59 pm »
При мен съм забелязала, че все привличам Марсове в заточение или на трон. Все във Везни, Телец, Скорпион или Овен, са всичките ми последни любови, както и такива които аз съм привличала.

Венерата ми е в Скорпион, Марса в Козирог в първи дом (екзалтиран и на трон по дом?) Слънце в Дева, Сатурн в Стрелец, макар че за него не съм сигурна има ли значение.

С Венера в Скорпион е нормално да привличаш Марс в Скорпион или Телец. Вече за Марс в падение… да нямаш някаква чувствителна точка във Везни — възел, МЦ? Наскоро ме светнаха за осите и като погледнах, наистина често са играли значителна роля.

« Отговор #5 -: Януари 05, 2014, 02:26:21 pm »
Харесвам мъже с аспект между Слънце и Сатурн, в повечето случаи - напрегнат. Така се оказа след кратко проучване. Привличам други, явно. ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6 -: Януари 05, 2014, 02:36:20 pm »

С Венера в Скорпион е нормално да привличаш Марс в Скорпион или Телец. Вече за Марс в падение… да нямаш някаква чувствителна точка във Везни — възел, МЦ? Наскоро ме светнаха за осите и като погледнах, наистина често са играли значителна роля.

Не знаех, че има кой знае какво значение Венерата в Скорпи в случая.. (освен че с Марс в Скорпи ще са в съвпад, което е хубаво) Да, МЦ-то ми е във Везни :) но не знам какво общо има това с марса на мъжете..
По принцип мислех, че за жените - какви мъже харесват/привличат от най-голямо значение е Марса им, но Венера и МЦ, не се бях замисляла.
За протокола, теб какви жени те привличат Рептиле?  ;D Да не се почувстваш пренебрегнат.

Харесвам мъже с аспект между Слънце и Сатурн, в повечето случаи - напрегнат. Така се оказа след кратко проучване. Привличам други, явно. ;D
Значи си падаш по сатурнови типове, сдържани, самоуверени? А какво в твоята карта предполага това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Януари 05, 2014, 02:42:50 pm »
И на мен заточените и паднали Марсове са ми специалитет, особено в Телец и Рак. Много по-рядко се случва да привлека есенциално силен Марс, по-скоро са изключения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Януари 05, 2014, 02:43:07 pm »
Венера в Козирог в квадрат с Марс/Сатурн/Плутон в 8-ми сигурно е едната причина. Същият стелиум от 8-ми дом е в тригон със Слънцето ми, което управлява 7-мия дом. Може би това е другата причина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #9 -: Януари 05, 2014, 02:48:03 pm »
Привличам и съм привличана от Скорпиони. Някъде имам тема по въпроса, ако я намеря, ще я постна тук.  ;D
В общи линии, мъжете се въртят около Скорпион, Дева или Скорпионова Луна или в Лъв. В комбинации между знак и АЦ....

ето изводите ми: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,7636.0.html
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #10 -: Януари 05, 2014, 02:49:39 pm »
И на мен заточените и паднали Марсове са ми специалитет, особено в Телец и Рак. Много по-рядко се случва да привлека есенциално силен Марс, по-скоро са изключения.

Интересно, ама сподели ако искаш твоите планети къде попадат и на какво смяташ, че се дължи това  :blink:

Венера в Козирог в квадрат с Марс/Сатурн/Плутон в 8-ми сигурно е едната причина. Същият стелиум от 8-ми дом е в тригон със Слънцето ми, което управлява 7-мия дом. Може би това е другата причина.
Аха, благодаря :)

Привличам и съм привличана от Скорпиони. Някъде имам тема по въпроса, ако я намеря, ще я постна тук.  ;D
В общи линии, мъжете се въртят около Скорпион, Дева или Скорпионова Луна или в Лъв. В комбинации между знак и АЦ....

Ама и ти не казваш как стоят планетите в твоята карта, на какво се дължи това привличане към Скорпионски качества?
П.С. Аха, прочетох в темата

*

Yaya

• 2265
« Отговор #11 -: Януари 05, 2014, 02:52:45 pm »
Фрея, не знам..... :-[
У7 ми е Марс, като втори у-л на Скорпион и съвпада със СЛВ.
Имам опозиция на Луна с Плутон.
А и имах прогресивен АЦ в Скорпион, отскоро е в Стрелец, но отсега знам, че такъв мъж няма да ме привлече  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #12 -: Януари 05, 2014, 02:55:56 pm »
Като тинейджърка винаги ме привличаха овни и скорпиони, а като се задомих доста рано при това - асц козирог сатурн в десети, юпитер в първи но във водолей, луна в овен - аз имам овен на седми и юпитер там в огнен тригон с марс от десети и уран от втори

Е сега като видях яя че включва и дева си обяснявам девишкото слънце на мъжо
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #13 -: Януари 05, 2014, 02:56:33 pm »

Не знаех, че има кой знае какво значение Венерата в Скорпи в случая.. (освен че с Марс в Скорпи ще са в съвпад, което е хубаво) Да, МЦ-то ми е във Везни :) но не знам какво общо има това с марса на мъжете..
По принцип мислех, че за жените - какви мъже харесват/привличат от най-голямо значение е Марса им, но Венера и МЦ, не се бях замисляла.
За протокола, теб какви жени те привличат Рептиле?  ;D Да не се почувстваш пренебрегнат.

Значи си падаш по сатурнови типове, сдържани, самоуверени? А какво в твоята карта предполага това?

С добре поставен Меркурий, чувствителна Луна и страстна Венера :) Ако има и някой по-така аспект с Уран за напрежение или Нептун за мистичност, направо чудесно. Ако може да ми целне нещо около Слънце-Плутоно-възела или Венера-АЦ… няма грешка. А може и тривиален тригон Слънце—Луна :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Януари 05, 2014, 03:04:41 pm »

Интересно, ама сподели ако искаш твоите планети къде попадат и на какво смяташ, че се дължи това  :blink:

Рак - Луна, Везни - Плутон, Телец - ДС.

Ако планетата е в началото на Телец, попада в един знак и накшатра с Кету в 7 дом (в сидералната карта). Втора декада - съвпад с ДС, трета декада - съвпад с Юпитер.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #15 -: Януари 05, 2014, 03:14:21 pm »
С добре поставен Меркурий, чувствителна Луна и страстна Венера :) Ако има и някой по-така аспект с Уран за напрежение или Нептун за мистичност, направо чудесно. Ако може да ми целне нещо около Слънце-Плутоно-възела или Венера-АЦ… няма грешка. А може и тривиален тригон Слънце—Луна :)

Ех, ама все едно мен си описал, за чувствителната Луна и страстната Венера  ;D  ;)  ;) Меркурия ми нещо не е добре поставен май, ама Уран и Нептун(до асц) вкарват доста напрежение хехехех  ;D  Имаш съвпад Слънце/Плутон в скорпион ли? къде ти е Венера и АЦ? За тригон Слънце - Луна синастрично ли имаш в предвид? Чакай да видя сега ти дали ми подхождаш натално   :P Къде ти е на теб Марс?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #16 -: Януари 05, 2014, 03:15:21 pm »
Аз се свързвам доста често с огнени мъже - Лъв/ Овен с водни Луни- Риби/Скорпион и земни Венери - Дева, Телец.
Тези са ми били сериозни любови.

Но също така и водни/въздушни мъже с въздушна луна/ венера. Тези връзки са романтични и страстни, но краткотрайни
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #17 -: Януари 05, 2014, 03:20:51 pm »
Аз привличам мъже задължително със Слънце в Рак или Лъв или Овен, често и Марс в Рак или Скорпион или Близнаци или Лъв и с Луна в Риби или Лъв. А и се влюбвам в тях   :-[, което е по-лошото. Оффф страшни женкари са ми били всичките!  Аз съм със Слънце в Дева, Луна в Скорпион, Асцендент Водолей, Венера в Скорпион и Марс в Козирог. :) Привличам най-големите женкари!!!

« Отговор #18 -: Януари 05, 2014, 03:22:48 pm »
Аз се свързвам доста често с огнени мъже - Лъв/ Овен с водни Луни- Риби/Скорпион и земни Венери - Дева, Телец.
Тези са ми били сериозни любови.

Но също така и водни/въздушни мъже с въздушна луна/ венера. Тези връзки са романтични и страстни, но краткотрайни
Мъже с Венера във въздушен знак са влюбчиви, но и бързо загасват чувствата им!  :rolleyes:

« Отговор #19 -: Януари 05, 2014, 03:27:30 pm »

Ех, ама все едно мен си описал, за чувствителната Луна и страстната Венера  ;D  ;)  ;) Меркурия ми нещо не е добре поставен май, ама Уран и Нептун(до асц) вкарват доста напрежение хехехех  ;D  Имаш съвпад Слънце/Плутон в скорпион ли? къде ти е Венера и АЦ? За тригон Слънце - Луна синастрично ли имаш в предвид? Чакай да видя сега ти дали ми подхождаш натално   :P Къде ти е на теб Марс?

Да, там е съвпадът. Венера е в средата на Везни. Козият ти Марс може и да я квадратира :) Моят е баш паднал, в началото на Везни. Какво му е на Меркурия ти, като те чета, нямам усещането да е зле поставен.