Здравей Гост

Повторяемост при мъжете, които привличаме

• 56 Отговора
  • 10301 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Повторяемост при мъжете, които привличаме
« Отговор #20 -: Януари 05, 2014, 03:28:21 pm »
Марая в една стара тема ме беше попитала заради един синастричен аспект, който имам с баща ми дали го проектирам върху мъжете в живота ми. Тогава още не го бях осъзнала, сега малко по-малко ми просветва, ама не съвсем ;D

Баща ми е слънце скорпион, съвпад луна, марс, сатурн в дева.

Съпругът ми е слънце скорпион, сатурн в дева
Другият мъж, в който бях лудо влюбена е слънце скорпион луна дева
Ако се появи е трети скорпион с марс в дева, вече ще вия срещу луната ;D

И двамата се появиха при сходни прогресии и транзити, които повече няма да се случат та трети скорпион надали ще има. Мен и без това вторият ме довърши тотално.

Интегрирам си плутона с тях, ИЦ ми е скорпион, слънцето ми е в 8ми дом в риби, та девишките планети са в опозиция с него.

« Отговор #21 -: Януари 05, 2014, 03:31:36 pm »
А кои най-малко изневеряват и най-силно обичат? И кои най-много изневеряват и са най-непостоянни в чувствата си?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Януари 05, 2014, 03:35:09 pm »
А кои най-малко изневеряват и най-силно обичат?

Има ли такова животно?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #23 -: Януари 05, 2014, 03:35:54 pm »
Ако планетата е в началото на Телец, попада в един знак и накшатра с Кету в 7 дом (в сидералната карта). Втора декада - съвпад с ДС, трета декада - съвпад с Юпитер.
Би ли да обяснила накратко нашкарта и кету какво представляват, че ми е интересно, а изобщо не съм наясно? С връзките ли се свързват? Аз не мога да обясня при мен на какво се дължи това с Марсовете в заточение, но при мен е по-друго и на трон присъстват и за това си мислех, че може би има общо с моя Марс, който е доста силно проявен. А твоя къде попада, дали има значение?

Аз привличам мъже задължително със Слънце в Рак или Лъв или Овен, често и Марс в Рак или Скорпион или Близнаци или Лъв и с Луна в Риби или Лъв. А и се влюбвам в тях   :-[, което е по-лошото. Оффф страшни женкари са ми били всичките!  Аз съм със Слънце в Дева, Луна в Скорпион, Асцендент Водолей, Венера в Скорпион и Марс в Козирог. :) Привличам най-големите женкари!!!
Ти май си мой набор и моя месец.. септември 86та нали? И аз съм със същата конфигурация, само Луна ми в Риби и Асц в Стрелец. Интересно, обаче по вкуса към мъже май нямаме общо.. според тия планети, които си описала.

Да, там е съвпадът. Венера е в средата на Везни. Козият ти Марс може и да я квадратира :) Моят е баш паднал, в началото на Везни. Какво му е на Меркурия ти, като те чета, нямам усещането да е зле поставен.
Да, ха.. ти си 85 нали? Един скорпион преди време се въртеше около мен, със същите разположения на планетите, като при теб. (той е един от 3мата с Марс във Везни в класацията) За Меркурия не съм наясно.. във Везни ми е в 9ти дом.. не е с някакви есенциални достойнства, а и често с думите просто не ми върви, все се опитвам да опиша нещо и имам чувството че не ме разбират. Ако го нарисувам по-лесно ще ми е.

sladurkata,  да вземем да си проверим синастриите с бащите май а.. то заради това май и Сатурн и Слънце ги спрягат че определят мъжете, по които си падаме..

А кои най-малко изневеряват и най-силно обичат? И кои най-много изневеряват и са най-непостоянни в чувствата си?

Аз гласувам за мъже Близнаци и Венера в Близнаци, хич не ги харесвам
« Последна редакция: Януари 05, 2014, 03:41:01 pm от Freya »

« Отговор #24 -: Януари 05, 2014, 03:40:48 pm »
А кои най-малко изневеряват и най-силно обичат?

Има ли такова животно?  ;D
;D  С преобладаващи планети в Рак/Скорпион/Козирог/Дева.

« Отговор #25 -: Януари 05, 2014, 03:49:37 pm »
Да, ха.. ти си 85 нали? Един скорпион преди време се въртеше около мен, със същите разположения на планетите, като при теб. (той е един от 3мата с Марс във Везни в класацията) За Меркурия не съм наясно.. във Везни ми е в 9ти дом.. не е с някакви есенциални достойнства, а и често с думите просто не ми върви, все се опитвам да опиша нещо и имам чувството че не ме разбират. Ако го нарисувам по-лесно ще ми е.

Тю-ю, батювото, бива ли тъй сега да си казваме всичко? ;D Усещам стрелешко влияние… С Мерк в девети дом би трябвало да ти върви в науките, в правото например, имаш и МЦ там във Везни, пък и тронов Юпитер. Рисуването разбирам, че си го насочила към татуировки… много скорпи, Венера в първа декада?
« Последна редакция: Януари 05, 2014, 03:54:57 pm от Sonic_Pro »

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #26 -: Януари 05, 2014, 04:04:18 pm »
Аз съм привлечена и привличам подобни.

Последните ми три връзки:

1. Слънце и Венера в 8 дом, опозиция Сатурн, квадрат Уран.
2. Слънце съвпад Сатурн, но Луна в 8 дом.
3. Венера, Марс, Сатурн в съвпад в 8 дом. Слънце/Луна опозиция Уран.

Но при мен има много осмодомни. Майка ми е със Слънце в 8 дом, баща ми с Луна в 8 дом. И при двамата Слънцата са в напрегнат аспект с Плутон - каре и опозиция. Аз съм със съвпад на Слънце и Плутон в 8 дом.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #27 -: Януари 05, 2014, 04:11:56 pm »

Тю-ю, батювото, бива ли тъй сега да си казваме всичко? ;D Усещам стрелешко влияние… С Мерк в девети дом би трябвало да ти върви в науките, в правото например, имаш и МЦ там във Везни, пък и тронов Юпитер. Рисуването разбирам, че си го насочила към татуировки… много скорпи, Венера в първа декада?

хаха, абе не се измъчвай така, дай данни да направим една синастрия  ;D Аз много неща си казвам, ти защо си така потаен пък? Скорпионска му работа.. и с този Плутон.. За стрелеца нали по-горе писах че Асц ми е там и нали казват, че първоначално усещаме Асц на човека, при контакт. За Мерка ми сега се усетих, Нептун го квадратира и от там се оплитам. Иначе не, не ми вървят точните науки. Венера е на 8 градуса, 1ва декада май се води? Я дай тука да видим има ли съвпад със Слънцето ти...   :rolleyes:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #28 -: Януари 05, 2014, 07:01:18 pm »
Моят Марс е във Везни, всички мъже, по които съм си падала, са имали и имат подчертани Везни - Слънце, Луна, някой стелиум от нелични (ако са ми около набори).

Слънцето ми е в Риби - най-често срещам някой, който има ДЦ Риби, т.е. имаме едно и също домово разположение. Иначе всички имат мажорни аспекти към Нептун я от Слънце, я от Луна, я от Венера, или просто Луна в Риби.

Сатурн ми доминира в картата и таргет-групата също има силен Сатурн - слънчеви Козирози (вкл. само като приятели, също и много жени със Слънце или АС в Козирог). Или пък имат силни аспекти (съвпад, опозиция, квадрат) на светилата или Венера към Сатурн. Единственият несатурнов не се заседя и седмица.  ;D

Лъвът също много доминира. Единственото ми предположение е заради Лъв на К12. Мъжът ми е слънчев Лъв, харесвала съм си и други лъвчета, най-често попадам на Слънца/Луни/Венери/Юпитери в Лъв, които ми идват все в 12 дом.

Последното общо между всички е осезаемо ураново влияние - АС, МС, твърди аспекти към светилата. Предполагам, защото най-точният ми аспект към Слънцето ми е квадрат към Уран и мъжът ми съответно е АС Водолей.

Други наблюдения: картите им се делят горе-долу на два вида - с пълен 5 дом или с пълен 8.

Привличам и съм се обградила с много хора от поколението на девешкия Плутон, чиито Плутони ми пълзят по АС. В любовните връзки това са ми най-силните и страстните, както и трудните, оставящи следа (с тях очевидно имаме голяма разлика), а в приятелствата и с мъже, и с жени - най-силните приятелства.

Интересно е, че не привличам девешки Сатурни (сигурно не мога да ги изтърпя да ми размахват пръст), но всичките ми връзки имат и по нещо подчертано меркурианско, но все пак доминиращата ми стихия е въздух. Айде, отчетох се!  :blink:
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #29 -: Януари 05, 2014, 10:48:36 pm »
Тъкмо влизах във форума, да пусна същата тема ;D !

Аз привличам само Овни и Стрелци, от време на време Близнаци и Водолей.
Има повтаряемост - нито един от тях няма въздушна Луна. Винаги имат земна, водна, дори огнена Луна, но никога въздушна !
За Венера важи същата работа. Мъже с въздушна Венера никога не ме е привличат, а пък моята Венера е във Везни. Обаче мъже с Венера в Риби най ми харесват. До сега две гаджета са имали Венера в Риби, а на един бивш Венерата му е точно между Риби/Овен. И все им попадат Венерите в моят седми дом :P .
Не ме привличат такива с Юпитер във воден знак, сигурното защото моят е в Скорпион.
И Сатурн ако им е в огнен знак, веднага ги изключвам списъка. Явно не искам мъж с подтиснат огън.

Оказа се също така, че намирам за красиви мъже с Асцендент Лъв. Всичките имат огнен акцент в картата си. Повтаря се и Юнона във Везни.

Повтарящи се аспекти са
- Слънце квадрат Марс
- Меркурий квадрат Марс
- Венера тригон Сатурн
- Марс тригон Сатурн
- Юпитер секстил Уран
- Меркурий тригон Хирон

Има и повтаряща се конфигурация - голям тригон.

« Отговор #30 -: Януари 06, 2014, 01:22:38 am »
Ако планетата е в началото на Телец, попада в един знак и накшатра с Кету в 7 дом (в сидералната карта). Втора декада - съвпад с ДС, трета декада - съвпад с Юпитер.
Би ли да обяснила накратко нашкарта и кету какво представляват, че ми е интересно, а изобщо не съм наясно? С връзките ли се свързват? Аз не мога да обясня при мен на какво се дължи това с Марсовете в заточение, но при мен е по-друго и на трон присъстват и за това си мислех, че може би има общо с моя Марс, който е доста силно проявен. А твоя къде попада, дали има значение?

Във ведическата астрология има 27 накшатри. Ако си направиш индийска карта в астрокома, може да видиш в кой знак и дом се намира Луната ти, съответно в коя накшатра. Ето я таблицата с накшатрите - http://barbarapijan.com/bpa/Nakshatra/nakshatra_body_parts_chart.JPG
Кету е Южният възел :blink: .

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #31 -: Януари 06, 2014, 07:04:20 am »
Обикновено привличам лъвове. Може би заради опозицията на слънцата. Последните две връзки с Луни в Козирог, в съвпад на двамата мъже, в каре с моята Луна.

*

Нова

• 3491
« Отговор #32 -: Януари 06, 2014, 08:41:54 am »
Последните двама са все с Венера във Водолей, ужасна е ама.. в квадрат с моята, такива вятърничеви и повърхностни ми се струват в представите за любовта и са много show off..всичко на показ, а моята Венера в Скорпион е такава дълбока и потайна...

;D ;D ;D Що, бе. Не е чак толкова зле. Тъкмо глъдка въздух за скорпионския вакуум. Представи си, че си затворена в кутия с наситени пари и има една мини дупчица за кислород. Е, нали точно там ще си залепена да дишаш ))))) Пък и фиксиран знак, не можете да се оплачите от липса на последователност ))))

« Отговор #33 -: Януари 06, 2014, 09:02:34 am »
А какви жени ви привличат, никой не казва?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #34 -: Януари 06, 2014, 12:31:13 pm »
И на мен заточените и паднали Марсове са ми специалитет, особено в Телец и Рак. Много по-рядко се случва да привлека есенциално силен Марс, по-скоро са изключения.
И аз с моя тронов Марс май привличам все слаби Марсове  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Януари 06, 2014, 12:48:41 pm »
Докато не осъзнаем грешките си винаги привличаме еднакви типажи. В мига в който осъзнаем причината нещата се променят.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #36 -: Януари 06, 2014, 02:24:07 pm »
Току-що забелязах, че мъжете, които привличам и ме привличат притежават планети предимно в Лъв!!! А моят ДЦ е в Лъв!!!  :rolleyes:

« Отговор #37 -: Януари 06, 2014, 02:25:23 pm »
Току-що забелязах, че мъжете, които привличам и ме привличат притежават планети предимно в Лъв!!! А моят ДЦ е в Лъв!!!  :rolleyes:
Пусни една синастрия между мен и теб в другата тема..:)
Аз имам 1водомен стелиум в лъв и зодията и Асцто ми са Лъв
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #38 -: Януари 06, 2014, 02:26:14 pm »
Докато не осъзнаем грешките си винаги привличаме еднакви типажи. В мига в който осъзнаем причината нещата се променят.

Да, айде да се появява някой водолей, че ми писнА ;D

« Отговор #39 -: Януари 06, 2014, 02:29:39 pm »
За себе си мога да кажа, че повтаряемост от към зодии при мен няма, а за аспекти и подробности - честно казано не ми се правят карти, за да гледам, защото тези мъже са вече минало и имат друг път...

Но като обобщение забелязвам сега, че винаги има едно продължение на предишните отношения, все по-голямо израстване, повече красота, по-силно приятелство, по-пълно разкриване на душата и споделеност, където всеки един от двамата е психотерапевт на другия... Все неща, които искам и ми допадат.

Харесва ми активността по 12-ти дом и без това Луната и Венерата са там, както и по 1-ви дом и СЛВ, защото по ЮЛВ и 7-ми дом вече си знам уроците и ми е дразнещо, някой да ме учи... :blink: