Моят Марс е във Везни, всички мъже, по които съм си падала, са имали и имат подчертани Везни - Слънце, Луна, някой стелиум от нелични (ако са ми около набори).
Слънцето ми е в Риби - най-често срещам някой, който има ДЦ Риби, т.е. имаме едно и също домово разположение. Иначе всички имат мажорни аспекти към Нептун я от Слънце, я от Луна, я от Венера, или просто Луна в Риби.
Сатурн ми доминира в картата и таргет-групата също има силен Сатурн - слънчеви Козирози (вкл. само като приятели, също и много жени със Слънце или АС в Козирог). Или пък имат силни аспекти (съвпад, опозиция, квадрат) на светилата или Венера към Сатурн. Единственият несатурнов не се заседя и седмица.

Лъвът също много доминира. Единственото ми предположение е заради Лъв на К12. Мъжът ми е слънчев Лъв, харесвала съм си и други лъвчета, най-често попадам на Слънца/Луни/Венери/Юпитери в Лъв, които ми идват все в 12 дом.
Последното общо между всички е осезаемо ураново влияние - АС, МС, твърди аспекти към светилата. Предполагам, защото най-точният ми аспект към Слънцето ми е квадрат към Уран и мъжът ми съответно е АС Водолей.
Други наблюдения: картите им се делят горе-долу на два вида - с пълен 5 дом или с пълен 8.
Привличам и съм се обградила с много хора от поколението на девешкия Плутон, чиито Плутони ми пълзят по АС. В любовните връзки това са ми най-силните и страстните, както и трудните, оставящи следа (с тях очевидно имаме голяма разлика), а в приятелствата и с мъже, и с жени - най-силните приятелства.
Интересно е, че не привличам девешки Сатурни (сигурно не мога да ги изтърпя да ми размахват пръст), но всичките ми връзки имат и по нещо подчертано меркурианско, но все пак доминиращата ми стихия е въздух. Айде, отчетох се! :blink: