Здравей Гост

Повторяемост при мъжете, които привличаме

• 56 Отговора
  • 10269 Прегледи
Re: Повторяемост при мъжете, които привличаме
« Отговор #40 -: Януари 06, 2014, 02:49:33 pm »
За себе си мога да кажа, че повтаряемост от към зодии при мен няма, а за аспекти и подробности - честно казано не ми се правят карти, за да гледам, защото тези мъже са вече минало и имат друг път...

Но като обобщение забелязвам сега, че винаги има едно продължение на предишните отношения, все по-голямо израстване, повече красота, по-силно приятелство, по-пълно разкриване на душата и споделеност, където всеки един от двамата е психотерапевт на другия... Все неща, които искам и ми допадат. Харесва ми активността по 12-ти дом и без това Луната и Венерата са там, както и по 1-ви дом и СЛВ, защото по ЮЛВ и 7-ми дом вече си знам уроците и ми е дразнещо, някой да ме учи... :blink:
И при мен е същото в моите връзки-първите ми мъже бяха егоисти,не бяха отдадени напълно на връзката и тн и тн...Докато се стигне до човек,който намирам за абсолютно съвършен и вътрешно и външно.  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #41 -: Януари 06, 2014, 03:33:50 pm »
Докато не осъзнаем грешките си винаги привличаме еднакви типажи. В мига в който осъзнаем причината нещата се променят.

Аз не намирам нищо лошо в това да привличам еднакви типажи. Те всъщност дори не си приличат толкова. А за грешките, те са в мен, не в тях. Венерата ми е в квадрат с Уран и се бунтува ;D . Омръзва ми бързо и в крайна сметка си намирам друг. Четох, че трябвало да има баланс между желанието за свобода и нуждата от близост, разбира се, това не ми помогна особено ;D .

« Отговор #42 -: Януари 06, 2014, 05:47:40 pm »
Току-що забелязах, че мъжете, които привличам и ме привличат притежават планети предимно в Лъв!!! А моят ДЦ е в Лъв!!!  :rolleyes:
Пусни една синастрия между мен и теб в другата тема..:)
Аз имам 1водомен стелиум в лъв и зодията и Асцто ми са Лъв
От скоро се интерeсувам от астрология и незнам как да направя синастрията. Прилагам картата ми.

« Отговор #43 -: Януари 06, 2014, 05:52:04 pm »
Отиваш на http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi, въвеждаш своите и неговите данни, запазваш картинката, постваш я тук и така…

« Отговор #44 -: Януари 06, 2014, 05:57:45 pm »
А някой ще качи ли картата на Нерил?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #45 -: Януари 07, 2014, 09:11:10 am »
Това, което на-много харесвам и се повтаря е ,че обичам интелигентни хора, които могат да водят разговори на различни теми и да ми поддържат интереса.Това за мен е афродизиак.Външността не е важна.Все пак имам прогресивно Слънце в Близнаци, а наталната ми Венера е в Близнаци.На различни етапи от живота съм била с различни хора, но общото е, че винаги са имали или АЦ в Близнаци  или  Венера в Близнаци.
Най трудната ми връзка, но и най-дългата ми е била с човек, на който моят Сатурн в Дева му беше в съвпад с Луната му в 5 дом.Моят Сатурн беше в опозиция на неговата Венера в 11 дом.Аз се разделих с него, защото исках семейство и деца а той не знаеше какво иска.. :unsure:Противно на очакванията, че би трябвало той да не изтърпи Сатурновото влияние от моя страна и той да ме остави..Тази връзка промени отношението ми към връзките като цяло.Промених виждането си, видях какви грешки съм направила и съм благодарна за тези уроци.Сега мисля, че съм намерила човека и  и имаме само аспект негов Сатурн към мое Слънце и обратно.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #46 -: Януари 07, 2014, 09:25:21 am »

Това трябва той сам да го направи. Защо очакваш друг да размята чужди карти на съфорумец без неговото съгласие?  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #47 -: Януари 07, 2014, 11:18:31 am »

Това трябва той сам да го направи. Защо очакваш друг да размята чужди карти на съфорумец без неговото съгласие?  :-\
Съгласявам се действаите смело...
Като си говорите за мъже, винаги на 50 години съм си се представял да изглеждам като Пиърс Броснан, филма шивача от Панама много ме кефи ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

neo

• *
  • 72
« Отговор #48 -: Януари 18, 2014, 01:37:34 am »
Аз се свързвам доста често с огнени мъже - Лъв/ Овен с водни Луни- Риби/Скорпион и земни Венери - Дева, Телец.
Тези са ми били сериозни любови.

Уау, направо ме описа  :P... Моето впечатление е че подобна комбинация идва в повече за повечето жени... Могат да изтърпят до едно от трите  ;D...

« Отговор #49 -: Януари 18, 2014, 12:30:25 pm »
На какъв тип мъже най-често попадате, привличате или сте привлечени? - Магнетични, очарователни, проницателни, ехидни, 'лоши', загадъчни, леко прикрити, леко строги и в същото време с някакъв положителен слънчев заряд.. леко вдетенени.. и т.н.
Има ли нещо в картата им, като модел/тип, което се повтаря? Определени планети в знаци, специфични ясно изразени характеристики или аспекти в наталната им карта? Все още не съм достатъчно навътре, за да отговоря на този въпрос :Д
Въобще забелязали ли сте някакъв модел и повтаряемост?
Къде се намират вашите Марс, Венера, Слънце, Сатурн? Кои ваши планети докосват, с кое го свързвате?

Марс - Водолей
Венера - Риби
Слънце - Риби
Сатурн - Водолей

хм, какво ще рече това?

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #50 -: Януари 18, 2014, 02:32:31 pm »
Каква  прекрасна тема! Браво на Марая за хубавата тема!

Чувствам се силно привлечена от мъже с подчертан огън в Натала. Огнени Венери най-вече. Погледнах последните ми 3 синастрии и ми направи впечатление, че двама от тях имат Овен във Венера и огнени Асц., другият пък има Стрелец в Слънце. Много ме привличат и Водолей, моят асц. е във Водолей, докато харесам някой и се оказва слънце във Водолей. А въпросният стрелец имаше Венера там. Също земята по натала, но не натрапчиво. Деви в Луна или Слънчев Телец.

Натално имам Венера квадрат Марс, всичките ми по сериозни любови са правили съвпад, опозиции или квадрат между тяхен Марс/Венера с мои..
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #51 -: Януари 18, 2014, 09:14:20 pm »
 имат Овен във Венера
;DЗабавна си...с този обратен словоред...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #52 -: Януари 18, 2014, 11:13:34 pm »
Крабс, много ме разсмя :)))))))
И аз имам един Овен в Луната :))))))))))))))

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #53 -: Януари 19, 2014, 12:47:02 pm »
Стига сега, нали знаете, че Мерка е изгорен и ретро. Аз така си обръщам букви и думи когато ми скимне. Венера в Овен  ;D ;D

Помня преди време Марая ми беше направила забележка, да ги пиша правилно. Пусти му Мерк, той си знае неговото. Абе, нали се разбрахме, това е важното  ;D ;D

Сега понеже и на мен ми е забавно, а даже не съм засрамена, смятам да си отавя поста по нагоре да си стои, да Ви забавлявам  ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #54 -: Януари 19, 2014, 09:08:17 pm »
Ама разбира се, че ще си го оставиш :)
То не е за срам, забавно е. Иначе всички разбрахме какво искаш да кажеш. Пък и нали ти казах, в сатурновата ми яма, твоят пост беше сладка глътка въздух. Много ме разсмя и като се сетя за него, пак се усмихвам  ;)

« Отговор #55 -: Януари 19, 2014, 09:30:50 pm »
Марс - Водолей
Венера - Риби
Слънце - Риби
Сатурн - Водолей

хм, какво ще рече това?

Слънцето и Марса в женската карта показват какви мъже харесва жената. Теб би трябвало да те привличат водолейски и рибешки качества. Зависи много и в кой дом се намират планетите. Ако имаш Марс във Водолей в 5-ти дом ще те привличат не само водолейски качества, но и лъвски, ако е в 4-ти дом - рачешки и т.н.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #56 -: Януари 20, 2014, 09:40:17 pm »
Това кието на мен ми е направило впечатление за мъжете които са ме привличали е че не пропускам венера в твърд аспект с плутон и марс...   :-[
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca: