Това, което на-много харесвам и се повтаря е ,че обичам интелигентни хора, които могат да водят разговори на различни теми и да ми поддържат интереса.Това за мен е афродизиак.Външността не е важна.Все пак имам прогресивно Слънце в Близнаци, а наталната ми Венера е в Близнаци.На различни етапи от живота съм била с различни хора, но общото е, че винаги са имали или АЦ в Близнаци или Венера в Близнаци.
Най трудната ми връзка, но и най-дългата ми е била с човек, на който моят Сатурн в Дева му беше в съвпад с Луната му в 5 дом.Моят Сатурн беше в опозиция на неговата Венера в 11 дом.Аз се разделих с него, защото исках семейство и деца а той не знаеше какво иска.. :unsure:Противно на очакванията, че би трябвало той да не изтърпи Сатурновото влияние от моя страна и той да ме остави..Тази връзка промени отношението ми към връзките като цяло.Промених виждането си, видях какви грешки съм направила и съм благодарна за тези уроци.Сега мисля, че съм намерила човека и и имаме само аспект негов Сатурн към мое Слънце и обратно.