Здравей Гост

Синастрии със съфорумници

• 81 Отговора
  • 12711 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Синастрии със съфорумници
« -: Януари 05, 2014, 04:43:59 pm »
Темата е от интерес и просто за развлечение.  :blink:
Ако има хора от форума, които по някакъв начин ви въздействат, забелязвате някакви качества, които кореспондират с вас. Общи или противоположни черти. Определени характеристики, които проявява някой ви допадат/харесват и би ви било интересно да погледнете синастрията си с него/нея, тук може да го направим. Който има желание, разбира се да публикува картата си..
Може да коментирате, кой и с какво ви е направил впечатление и ако тя/той желае да си пусне картата за да направим синастрия.  :blink: И да обсъдим конкретните планети..

Аз лично никой не познавам от форума. Но доста хора са ми направили впечатление. Провокира ме това, че наскоро си правихме синастрия с Нерил, сега пък ще пусна тази с Рептил  ;D
« Последна редакция: Януари 05, 2014, 04:55:23 pm от Freya »

*

Freya

• **
  • 1178
Re: Синастрии със съформници
« Отговор #1 -: Януари 05, 2014, 04:51:40 pm »
Ето я синастрията. Аз съм външният кръг. В случая ме провокира това, че в другата тема Рептил спомена, че в жените го привличали чувствителна Луна и страстна Венера.. и от там и за Везнишкия му Марс, понеже все такива марсове привличам пък и май има интересни неща тук.. да видим  ;) Припокриване на осите, съвпада на негово Слънце с мой съвпад Венера/Плутон. Това на пръв поглед, а той спомена двоен съвпад на Венера и  :nlu: Ако може да разясниш, че това не ми е ясно, нещо кармично, любовно ще да е, нали?  ;D Туку виж ми излязъл късмета..
« Последна редакция: Януари 05, 2014, 05:40:15 pm от Freya »

Re: Синастрии със съфорумници
« Отговор #2 -: Януари 05, 2014, 05:03:12 pm »
Много кармично… Значи, че в предишен живот съм принасял жертвоприношения на Пта, а ти си татуирала жертвите ритуално, но злата съдба е прекъснала плутоничната ни любофф — виж Венера и Плутон сега ;D

« Отговор #3 -: Януари 05, 2014, 05:07:08 pm »
За привличането между двама души са важни аспектите на Венерите. Ако единият има Венера-Сатурн, другият също трябва да го има.
Това създава предпоставки двамата да имат еднакво усещане за хубавото, за любовта, за удоволствията.
Имала съм случаи със страхотна синастрия на мъже с Овчи или Везнишки стелиуми. Да, ама единият имаше Венера-Плутон, а другият Луна-Сатурн. Това са образно казано програми, които на мен не са ми заложени. Затова въпреки съвпада или опозицията на лични планети с тези хора не се усещаме. Аз имам съвпад на Луна и Венера в Овен, Юпитер също е там макар и към края на знака. Моите възприятия са други и аз никога няма да разбера хора със сатурнови Луни и Венери, нито пък те мен. Приемам ги като инвалиди по отношение на емоционалния свят и личните отношения, някак осакатени са във връзките си. Те мен сигурно ме приемат като твърде остра, нетърпелива и експанзивна. Това са различни светове.

Направете си експеримента да видите аспектите на Луната и Венерата на хората, с които сте се чувствали най-добре. Ще се учудите доколко се припокриват с вашите. Другото, което се гледа е кои планети попадат във вашия седми дом.

Например моят ДЦ е в Рак. Имам съвпад с доооооста широк орбис на Луната и Юпитер, но е апликиращ. Венерата ми е в квадрат с Нептун. Мъжът, с който ми е било най-добре във всяко отношение, има само един аспект на Венера и той е квадрат с Нептун. Луната му е в Рак, в точен съвпад с Юпитер.

Синастрията не е само аспекти между планетите на единия и на другия...ама изобщо не е.

В зависимост от типа отношения, който ви интересува се гледат аспектите на Меркурий, Луна, понякога Марс. Но няма ли връзка между Венерите - няма приятно общуване. Това за Венера важи не само за интимните отношения, за приятелства също е най-важното.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Януари 05, 2014, 05:12:18 pm »
Направете си експеримента да видите аспектите на Луната и Венерата на хората, с които сте се чувствали най-добре. Ще се учудите доколко се припокриват с вашите.

Най-зле емоционално съм се чувстала с Луна-Сатурн, няма друга такава мъка, отрова в чист вид  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Януари 05, 2014, 05:18:59 pm »

Най-зле емоционално съм се чувстала с Луна-Сатурн, няма друга такава мъка  :lol:

Да, аз също. И то Телешка Луна. Там е едно задържане, стагнация, човекът е като застопорен в собствените си емоции и не вижда околните, като вцепенен е. Всяка промяна го ужасява, а докато влезе емоционално в някаква ситуация ти може вече не само да си на друга вълна, а и на съвсем различна снимачна площадка.:)) На мен са ми празни откъм емоции.

Такива хора обаче имат нюх за пари, за бизнес и предприемачество, за дипломация.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Януари 05, 2014, 05:20:36 pm »
Направете си експеримента да видите аспектите на Луната и Венерата на хората, с които сте се чувствали най-добре. Ще се учудите доколко се припокриват с вашите.

Най-зле емоционално съм се чувстала с Луна-Сатурн, няма друга такава мъка, отрова в чист вид  :-X

Луна и Сатурн в съвпад... ;D Ми той човека със себе си не се разбира лесно..,ти искаш да се чувстваш добре в обкръжението му...
За синастрия във форума смятам,че основно трябва да се проследи динамиката м/у меркурий и луна...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Януари 05, 2014, 05:22:00 pm »

Най-зле емоционално съм се чувстала с Луна-Сатурн, няма друга такава мъка  :lol:

Да, аз също. И то Телешка Луна. Там е едно задържане, стагнация, човекът е като застопорен в собствените си емоции и не вижда околните, като вцепенен е.

Да, точно, моят случай беше такъв - Луна в Телец в съвпад с ИЦ и квадрат със Сатурн в 7 дом.

А иначе си имахме синастричен съвпад Слънце/Венера - любов от пръв поглед беше, неговият Марс беше в квадрат с моята Венера, плюс огледален съвпад Луна/Лилит. Много страст в началото, но кухи отношения.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8 -: Януари 05, 2014, 05:25:21 pm »
Иначе на мен какво ми е направило впечатление в SonicPro (да не ти викам Рептил, че може да се обидиш, знам ли :blink:), виртуално по начина на писане дава вид на съсредоточен човек, спокоен, уравновесен, може би това само външно, не знам, понеже с това Слънце в съвпад с Плутон, може да е опасна работа..даже като гледам натала си мисля, че е бомба със закъснител, и е скрита лимонка.. Не се набива на очи, по-скоро ми се струва на човек, който прави компромиси и е тактичен/дипломатичен и избягва конфликти. Не мисля да е избухлив или заядлив.. но това на пръв поглед.

И сега на втори прочит по картата, не съм много по синастриите.. мой Сатурн опозиция негова Луна.. леле тука някакви конфликти май и ограничение, ама той си го има и по натал. Луна опозиция Марс, тук може да има сексуално привличане и страст, но и подсъзнателни конфликти и противоречия  ;D Луната ми в квадрат с Нептуна - ще ме лъже май  :angry:  ;D Плутон/Венера съвпад Слънце - разбирателство и хармония. Мерковете имат само хубави аспекти, може би за това по-скоро ми допада стила му на писане..

Много кармично… Значи, че в предишен живот съм принасял жертвоприношения на Пта, а ти си татуирала жертвите ритуално, но злата съдба е прекъснала плутоничната ни любофф — виж Венера и Плутон сега ;D
хахаха да .. ами Венера и Плутон, да не ти казвам каква страст, огън и жупел.. ама такава, на по-дълбоко ниво, не просто сексуално ... гледай ти колко кармични аспекти, сигурно се познаваме от преден живот, да..

Цитат
Другото, което се гледа е кои планети попадат във вашия седми дом.
Еми ето, моя възел попада в 7мия му дом и това ако не е карма

Луна и Сатурн в съвпад... ;D Ми той човека със себе си не се разбира лесно..,ти искаш да се чувстваш добре в обкръжението му...
За синастрия във форума смятам,че основно трябва да се проследи динамиката м/у меркурий и луна...
Може би си права да.. главно това се прихваща във форума, и ето със Соник имаме Мерк тригон Луна - двоен аспект...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Януари 05, 2014, 05:25:33 pm »

От Луна/Сатурн вече бягам като дявол от тамян - съвпад, квадрат, опозиция - и трите варианта съм видяла как се изявяват и в интимни, и в семейни отношения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #10 -: Януари 05, 2014, 05:40:22 pm »

От Луна/Сатурн вече бягам като дявол от тамян - съвпад, квадрат, опозиция - и трите варианта съм видяла как се изявяват и в интимни, и в семейни отношения.

Те́ къде било заровено кучето… а аз мислех вече да питам Фрея дали ще може да ми изпише "С.П. + Л. = В.Н.Л." на единия бицепс и "Лили 2014" на другия.

Фрея, може и Рептил, даже по́ ми допада :)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #11 -: Януари 05, 2014, 05:41:49 pm »
Ааа не, без такива, Коя е Лили, казвай веднага и не ме лъжи!   ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Януари 05, 2014, 05:42:29 pm »
В тройка ли ме забърквате пак? Да викаме ли Нериля?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #13 -: Януари 05, 2014, 05:46:22 pm »
Ааа не, без такива, Коя е Лили, казвай веднага и не ме лъжи!   ;D

Не те лъжа, ей на, казвам ти. Явно съм бил с неправилния парфюм, много тамян е имало…

« Отговор #14 -: Януари 05, 2014, 05:47:33 pm »
Лили, баща ми има широк съвпад на Луната и Сатурн в Скорпион. Не знам в кой дом, защото нямам идея какъв е часът му на раждане. Допускам, че Асцендентът му е Дева. Двамата с майка ми имат добър брак, вече повече от 30 години. И за него, и за нея това е първи и единствен брак. Бих казала, че са осигурили съвсем нормална среда за мен и сестра ми. Вкъщи никога не е имало караници. Двамата си спорят, но по-скоро, за да се провокират. Той е висок, синеок, хубав - като млад преди да се ожени е бил и любовчия  ;D
При него съвпада на Луната и Сатурн не се проявява толкова негативно в по-късна възраст. Много малък обаче губи майка си при странни обстоятелства и му се налага да се справя сам.

Получи се така все едно почти ги отписахме тея с Луна-Сатурн, та затова реших да вдъхна надежда, че и сред тях има хора. Макар и малко  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Януари 05, 2014, 05:48:00 pm »
Соник, навремето майка ми реши да ме сватосва с един, на пръв поглед изглеждаше иделайно  ;D - АС Козирог (моя Луна на ДС му), съвпад Венера/Марс в Телец върху моя ДС... Нооооо като видях партилен съвпад Луна/Сатурн в петия му дом, направо ми се отщя  ;D

Получи се така все едно почти ги отписахме тея с Луна-Сатурн, та затова реших да вдъхна надежда, че и сред тях има хора. Макар и малко  ;D ;D ;D

Има хора и сред тях, разбира се. Но предпочитам да се листват в чужди списъци, не в моя  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #16 -: Януари 05, 2014, 05:49:30 pm »

Ох, бившия ми е с квадрат..  :( Хем Луна в Рак, ама никакво споделяне, чувство, нищо.. и както е Козирог пък съвсем..
Как точно се изразява този квадрат от личен опит?

При него съвпада на Луната и Сатурн не се проявява толкова негативно в по-късна възраст. Много малък обаче губи майка си при странни обстоятелства и му се налага да се справя сам.
Аха,, а бившият ми приятел също губи майка си като дете..

« Отговор #17 -: Януари 05, 2014, 05:50:52 pm »
Соник, навремето майка ми реши да ме сватосва с един, на пръв поглед изглеждаше иделайно  ;D - АС Козирог (моя Луна на ДС му), съвпад Венера/Марс в Телец върху моя ДС... Нооооо като видях партилен съвпад Луна/Сатурн в петия му дом, направо ми се отщя  ;D

Е щом е изглеждал иделайно, не те виня ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Януари 05, 2014, 05:51:52 pm »
Е щом е изглеждал иделайно, не те виня ;D

Пък и беше с цели 5 години по-дърт от мен  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Януари 05, 2014, 06:02:59 pm »
Ох, бившия ми е с квадрат..  :( Хем Луна в Рак, ама никакво споделяне, чувство, нищо.. и както е Козирог пък съвсем..
Как точно се изразява този квадрат от личен опит?

Фрея, Шесторуков май обясняваше, че Нептун и Уран не ги брои особено в синастриите. Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон от тежките планети се гледат за тежки аспекти помежду си, при три и отгоре нещата не изглеждат добре дългосрочно. Тук виждам квадрат Юпитер—Плутон, но той си присъства и натално. Ако си права за Сатурн—Луна, ще ми ръчкаш чат-пат слабите места и ще ме подтикваш към избор — не е лошо, в крайна сметка.