Иначе на мен какво ми е направило впечатление в SonicPro (да не ти викам Рептил, че може да се обидиш, знам ли :blink:), виртуално по начина на писане дава вид на съсредоточен човек, спокоен, уравновесен, може би това само външно, не знам, понеже с това Слънце в съвпад с Плутон, може да е опасна работа..даже като гледам натала си мисля, че е бомба със закъснител, и е скрита лимонка.. Не се набива на очи, по-скоро ми се струва на човек, който прави компромиси и е тактичен/дипломатичен и избягва конфликти. Не мисля да е избухлив или заядлив.. но това на пръв поглед.
И сега на втори прочит по картата, не съм много по синастриите.. мой Сатурн опозиция негова Луна.. леле тука някакви конфликти май и ограничение, ама той си го има и по натал. Луна опозиция Марс, тук може да има сексуално привличане и страст, но и подсъзнателни конфликти и противоречия

Луната ми в квадрат с Нептуна - ще ме лъже май :angry:

Плутон/Венера съвпад Слънце - разбирателство и хармония. Мерковете имат само хубави аспекти, може би за това по-скоро ми допада стила му на писане..
Много кармично… Значи, че в предишен живот съм принасял жертвоприношения на Пта, а ти си татуирала жертвите ритуално, но злата съдба е прекъснала плутоничната ни любофф — виж Венера и Плутон сега
хахаха да .. ами Венера и Плутон, да не ти казвам каква страст, огън и жупел.. ама такава, на по-дълбоко ниво, не просто сексуално ... гледай ти колко кармични аспекти, сигурно се познаваме от преден живот, да..
Другото, което се гледа е кои планети попадат във вашия седми дом.
Еми ето, моя възел попада в 7мия му дом и това ако не е карма
Луна и Сатурн в съвпад...
Ми той човека със себе си не се разбира лесно..,ти искаш да се чувстваш добре в обкръжението му...
За синастрия във форума смятам,че основно трябва да се проследи динамиката м/у меркурий и луна...
Може би си права да.. главно това се прихваща във форума, и ето със Соник имаме Мерк тригон Луна - двоен аспект...