Прикачвам синастрията ми с Джъст.
На мен ми изглежда готЕна, въпреки че принципно не разбирам много от синастрии. Единственият кусур, който забелязвам, и сега виждам и като изразен в синастрията е, че от време на време моя Сатурн си вади тефтера да запише някои неща, които го обезпокояват като разбирания. Но пък нещо от тази синастрия ме кара повече да се фокусирам върху приликите, отколкото различията. 
Голяма разсеяност ме гони напоследък - уж прикачам, ама съм забравила да прикача, само съм я натъкмила - който иска да я гледа, прикачих я към стария пост, дето съм цитирала.

Бива си я синастрията. Нейната Венера и Слънце попадат в твоята 5-ти дом. А твоят лъвски стелиум е в нейният 11-ти дом.
При Сатурн съвпад със Слънцето може да има стабилна връзка между хората, но Сатурн ще критикува действията на Слънцето.
Да, и аз го усещам, но това, което най-много ми допада, е може би съвпада нейна луна, мой меркурий, чувствам се интелектуално стимулирана аххаха,а попринцип именно с такива хора се обграждам около себе си като приятели, близки познати и пр.