Здравей Гост

Синастрии със съфорумници

• 81 Отговора
  • 12712 Прегледи
Re: Синастрии със съфорумници
« Отговор #60 -: Януари 06, 2014, 03:31:26 pm »
Соник....не знам аз, но щом настояваш :P значи има протекла химична реакция. Това е неизмеримо с карти- аз съм казала- така, че...

И секстил на луните и слънце венера- всичките съм ги имала с мъже с които съм се чувствала хубаво, комфортно...но не съм ги обичала, не са ми били тръпка. Няма аспекти "светая светих" в синастриите- всичко е комплетна снимка, но пак тръпката в любовта- тя е "невидима" в картите. Картите могат да покажат съвместимост, липса на таква- но липсата на съвместимост в синастрията понякога означава една голяма и сложна, щастлива или нещастна любов в реалния свят.
Понякога не разбира се...аз лично съм на принципа - око да види, ръка да пипне ;D

От твойта клавиатура — в Божиите уши! Я разправи малко за светая светих на синастриите, разсей тъмнината. Има истина в това, което казваш за невидимата тръпка — бях безнадеждно влюбен в една мацка, където имаше само един :sun: :tri: :moo: и двустранно хубави Венера—Юпитер аспекти. Ама ей на, още я помня.

мдаа..сигурно е била твоята луна? нейно слънце каква беше тя- водолейка, везна?
Тц, телица с рибешка Луна и овнешка Венера.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #61 -: Януари 06, 2014, 03:34:18 pm »
е Венера нейна секстил Луна твоя стихийно - опозе на слънцата.. къде й беше марса?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #62 -: Януари 06, 2014, 03:36:01 pm »
Куинкокс слънце венера, точен ли беше аспекта?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Синастрии със съформници
« Отговор #63 -: Януари 06, 2014, 03:39:06 pm »
Ето я синастрията. Аз съм външният кръг. В случая ме провокира това, че в другата тема Рептил спомена, че в жените го привличали чувствителна Луна и страстна Венера.. и от там и за Везнишкия му Марс, понеже все такива марсове привличам пък и май има интересни неща тук.. да видим  ;) Припокриване на осите, съвпада на негово Слънце с мой съвпад Венера/Плутон. Това на пръв поглед, а той спомена двоен съвпад на Венера и  :nlu: Ако може да разясниш, че това не ми е ясно, нещо кармично, любовно ще да е, нали?  ;D Туку виж ми излязъл късмета..

по тази синастрия виждам възможност за добър кекс, повече- едва ли, хубав е иначе съпада на осите, СЛВ там..но..комси комса е положението- ама знае ли се....химията на енергиите между хората не се измерва по карта.

Само кекс ти е в главата, ей :) … и за чувства има място пък — секстил на луните, Слънце—Венера в съвпад, МЦ в VII, Венера в I…

а тук друго се сетих- секстил на луните, но в несъвместими стихии- за това не се бях впечатлила- но със сигурност ще даде комфорт на общуването..но до един момент. Но пак казвам, всичко е до личностна химия ( с този СЛВ по осите е ок, но на мен СЛВ на Ос ми е носил точно много тръпка, за кратко. Странно, нали :rolleyes:)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #64 -: Януари 06, 2014, 03:44:04 pm »
Щом питаш без да те питат, качи я да си кажат думата хората. Аз знаеш над нещата съм.:)
ами да, да очакваш всички да те харесват е ирационално мислене. поне тук сме на едно мнение  ;)  п.с. обаче меркуриите ни са в квадрат - едва ли ще сме на едно мнение за нещо друго  ;D
ето синастрията ни:

тва с меркове може и да е ок- ако по натал двамата обичате споровете и предизвикателствата :rolleyes:
но като цяло имате тежки аспекти, да- много напрежение- до някъде може да действа и сексуално, ама май ша е за кратко- повече се вижда едно ходене по нервите

« Отговор #65 -: Януари 06, 2014, 03:45:41 pm »
е Венера нейна секстил Луна твоя стихийно - опозе на слънцата.. къде й беше марса?

Марс в Близнаци, в точен квадрат с Луната и точен секстил с Венера (нейните). В интерес на истината, усещах го до Луната си, но предполагам, че повечето тук ще отсвирят осемградусов съвпад.

Куинкокс слънце венера, точен ли беше аспекта?

Не, доста извън допустимата орбиса.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #66 -: Януари 06, 2014, 03:48:17 pm »

Марс в Близнаци, в точен квадрат с Луната и точен секстил с Венера (нейните). В интерес на истината, усещах го до Луната си, но предполагам, че повечето тук ще отсвирят осемградусов съвпад.

охоооо...край! ха..аз работя и с по- широки орбиси и искам да ти кажа- ДЕЙСТВАТ . На един господин луната му в скорпи марса ми я ловеше на 14, 15 градуса разстояние

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #67 -: Януари 06, 2014, 03:51:45 pm »
Соник? Неин марс трин твоя венера? :rolleyes:

« Отговор #68 -: Януари 06, 2014, 03:54:35 pm »

охоооо...край! ха..аз работя и с по- широки орбиси и искам да ти кажа- ДЕЙСТВАТ . На един господин луната му в скорпи марса ми я ловеше на 14, 15 градуса разстояние

Ами така погледнато, определено :blink: Пробвала ли си с традиционните орбиси на планетите, може пък да има смисъл и в синастриите.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #69 -: Януари 06, 2014, 04:00:06 pm »

Ами така погледнато, определено :blink: Пробвала ли си с традиционните орбиси на планетите, може пък да има смисъл и в синастриите.

е, аз съм по- щедра при съвпадите в един знак...компромис мога да направя и с един секстил на 7 градуса - 6-7 броя го

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #70 -: Януари 06, 2014, 04:04:56 pm »
а и при синастриите е много важно как хората стихийно си взаимодейства..не са до градус аспект винаги нещата.

« Отговор #71 -: Януари 06, 2014, 04:16:29 pm »
е, аз съм по- щедра при съвпадите в един знак...компромис мога да направя и с един секстил на 7 градуса - 6-7 броя го

Определено имаше тръпка, както казваш.
Ама не ми харесва така, на око… трябват правила, пък после всеки да кара по лично усещане. В натала имам един доста широчък тригон Венера—Юпитер (10°), но си се усеща на моменти… освен ако нещо друго не дава подобни сигнали.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #72 -: Януари 06, 2014, 04:29:10 pm »

Ама не ми харесва така, на око… трябват правила, пък после всеки да кара по лично усещане. В натала имам един доста широчък тригон Венера—Юпитер (10°), но си се усеща на моменти… освен ако нещо друго не дава подобни сигнали.

Соник, прави го както ти харесва, но на око синастрията ви с това момиче е като по книга най- малкото за едно основно нещо- нейните мъжки да "работят" с твоите женски планети ;)

« Отговор #73 -: Януари 06, 2014, 04:38:03 pm »

Соник, прави го както ти харесва, но на око синастрията ви с това момиче е като по книга най- малкото за едно основно нещо- нейните мъжки да "работят" с твоите женски планети ;)

Сатурнът ми се цупи и туйто ;D Мда… беше, по-точно.

« Отговор #74 -: Януари 06, 2014, 04:49:27 pm »
Прикачвам синастрията ми с Джъст.  ;) На мен ми изглежда готЕна, въпреки че принципно не разбирам много от синастрии. Единственият кусур, който забелязвам, и сега виждам и като изразен в синастрията е, че от време на време моя Сатурн си вади тефтера да запише някои неща, които го обезпокояват като разбирания. Но пък нещо от тази синастрия ме кара повече да се фокусирам върху приликите, отколкото различията.  ;)

Голяма разсеяност ме гони напоследък - уж прикачам, ама съм забравила да прикача, само съм я натъкмила - който иска да я гледа, прикачих я към стария пост, дето съм цитирала.  ;D ;D ;D ;D

« Отговор #75 -: Януари 06, 2014, 05:13:14 pm »
Прикачвам синастрията ми с Джъст.  ;) На мен ми изглежда готЕна, въпреки че принципно не разбирам много от синастрии. Единственият кусур, който забелязвам, и сега виждам и като изразен в синастрията е, че от време на време моя Сатурн си вади тефтера да запише някои неща, които го обезпокояват като разбирания. Но пък нещо от тази синастрия ме кара повече да се фокусирам върху приликите, отколкото различията.  ;)

Голяма разсеяност ме гони напоследък - уж прикачам, ама съм забравила да прикача, само съм я натъкмила - който иска да я гледа, прикачих я към стария пост, дето съм цитирала.  ;D ;D ;D ;D

Бива си я синастрията. Нейната Венера и Слънце попадат в твоята 5-ти дом. А твоят лъвски стелиум е в нейният 11-ти дом.

При Сатурн съвпад със Слънцето може да има стабилна връзка между хората, но Сатурн ще критикува действията на Слънцето.

« Отговор #76 -: Януари 06, 2014, 05:17:11 pm »

Май и вие двете ще правите салата на дивана ;D

« Отговор #77 -: Януари 06, 2014, 05:19:21 pm »

Май и вие двете ще правите салата на дивана ;D

С тез аспекти към 5ти - може даже кулинарно предаване с голяма успеваемост да стане.  ;D ;D ;D ;D

« Отговор #78 -: Януари 06, 2014, 05:20:45 pm »

Бива си я синастрията. Нейната Венера и Слънце попадат в твоята 5-ти дом. А твоят лъвски стелиум е в нейният 11-ти дом.

При Сатурн съвпад със Слънцето може да има стабилна връзка между хората, но Сатурн ще критикува действията на Слънцето.

Да, и аз го усещам, но това, което най-много ми допада, е може би съвпада нейна луна, мой меркурий, чувствам се интелектуално стимулирана аххаха,а  попринцип именно с такива хора се обграждам около себе си като приятели, близки познати и пр.

« Отговор #79 -: Януари 06, 2014, 05:39:45 pm »
Да, и аз го усещам, но това, което най-много ми допада, е може би съвпада нейна луна, мой меркурий, чувствам се интелектуално стимулирана аххаха,а  попринцип именно с такива хора се обграждам около себе си като приятели, близки познати и пр.

Да, Марая май е права за Луната и Мерка. Бих добавил и Уран в кюпа — примерно с Ремс по линия на Уран ми е огромно удоволствие да си приказваме. А съвпад или опозиция Луна—Уран дава усещане за телепатия, просто усещаш какво ще ти каже другият, невероятно е :blink: