Здравей Гост

Неблагодарните съфорумци

• 34 Отговора
  • 6827 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Неблагодарните съфорумци
« -: Януари 03, 2014, 09:41:35 pm »
"Ето ти малко прогностика.

Първо краткосрочна..
Около 20 януари тази година си пази спокойствието, дома...и не влизай в излишни конфликти и спорове.
Бъди внимателна с остри предмети..,ток и падане...взлом в дома.
Възможно е в тези дни да срещнеш мъж в който да се влюбиш. Можеш да го срещнеш на събиране..,на тимбилдинг..в офиса.
Буйна и страстна връзка. Но..,за кратко.
В рамките на януари-април ще бъдеш по-инровертна , ще се вълнуваш от пътувания..,чужди култури.Ще се усетиш по-свободна и в действия и в желания.
В рамките на 2014..,ако си по-динамична и готова да поемеш отговорност можеш да инкасираш добри пари.
Промяната,която очакваш в емоционален план...и любовта за която мечтаеш , ще се случи след 3 г.
Тя ще се случи и ще ти даде възможност и за кариера и за развитие.
Човека ще бъде - възможности:чужденец , образован...широкоскроен,духовен, талантлив и реализиран мъж. Не изключвам да е свързан по някакъв начин с изкуството...
Ще си смениш тогава и дома..."

Ето,тук слагам цитата,за да ти благодаря за това ,че се включи.
Но тъй като все пак се учим,би ли ми казала какъв аспект има на дата 20 януари? 29 гр прогресивна луна ли?
Или нещо свързано с марс? А продължителността за връзката за която споменаваш,че може да започне януари,колко кратка имаш предвид да е?Няколко месеца ли или 2 -3 години?

Иначе на 27ми януари би трябвало пр луна да влезе в стрелеца най-накрая :blink:

А след 3 години то е ясно,съвпад на пр слънце с венера :blink:
А какво ще правим с тригона на тр плутон с венера,който става точен през март? Той няма ли да се прояви,да започне да действа вече? Все пак това ще бъде продължителен аспект.......

Да,около 20 януари имам съвпад на тр марс с уран.А уран е У7. Това ли имаш предвид да се пазя от ток и че мога да се влюбя,защото съвпада е в 3ти дом?

Иначе аз много харесах един на 30 декември ;DНо той рабти в заведение -бирария на една спирка от нас,където често ходя с приятелки да хапваме и пийваме ;DТъпо е да харесаш някакъв си сервитьор,но беше странно привличане-като магнит.Сега очаквам с нетърпение пак да отида,може би чак след седмица :-[Пък и ние де факто и де юре,не се познаваме..
« Последна редакция: Януари 03, 2014, 09:50:48 pm от Milkyway »

*

astro

• 475
Re: Неблагодарните съфорумци
« Отговор #1 -: Януари 04, 2014, 02:29:00 pm »

Първо краткосрочна..
Около 20 януари тази година си пази спокойствието, дома...и не влизай в излишни конфликти и спорове.
Възможно е в тези дни да срещнеш мъж в който да се влюбиш. Можеш да го срещнеш на събиране..,на тимбилдинг..в офиса.
В рамките на януари-април ще бъдеш по-инровертна , ще се вълнуваш от пътувания..,чужди култури.Ще се усетиш по-свободна и в действия и в желания.
В рамките на 2014..,ако си по-динамична и готова да поемеш отговорност можеш да инкасираш добри пари.
Промяната,която очакваш в емоционален план...и любовта за която мечтаеш , ще се случи след 3 г.
Човека ще бъде - възможности:чужденец , образован...широкоскроен,духовен, талантлив и реализиран мъж. Не изключвам да е свързан по някакъв начин с изкуството...

Но тъй като все пак се учим,би ли ми казала какъв аспект има на дата 20 януари? 29 гр прогресивна луна ли?
Или нещо свързано с марс? А продължителността за връзката за която споменаваш,че може да започне януари,колко кратка имаш предвид да е?Няколко месеца ли или 2 -3 години?

А какво ще правим с тригона на тр плутон с венера,който става точен през март? Той няма ли да се прояви,да започне да действа вече? Все пак това ще бъде продължителен аспект.......

Да,около 20 януари имам съвпад на тр марс с уран.А уран е У7. Това ли имаш предвид да се пазя от ток и че мога да се влюбя,защото съвпада е в 3ти дом?

Иначе аз много харесах един на 30 декември ;DНо той рабти в заведение -бирария на една спирка от нас,където често ходя с приятелки да хапваме и пийваме ;DТъпо е да харесаш някакъв си сервитьор,но беше странно привличане-като магнит.Сега очаквам с нетърпение пак да отида,може би чак след седмица :-[Пък и ние де факто и де юре,не се познаваме..

Картата я няма..и не мога да дам коментар какво и как съм видяла.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Януари 04, 2014, 08:56:01 pm »
Тогава как ми прогнозира тези неща вчера? :-\
Като не си ми гледала картата :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Януари 04, 2014, 09:00:24 pm »
Тогава как ми прогнозира тези неща вчера? :-\
Като не си ми гледала картата :blink:

Милки..,що се правиш на олигофрен..,като знам,че не си? :rolleyes: Или мен ме правиш на олигофрен?
Гледах картата направих прогнозата...После,когато ти ми зададе този си въпрос потърсих картата ти..,но я нямаше и как да ти отговоря на въпроса..,като не я виждам? :o :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4 -: Януари 04, 2014, 10:37:32 pm »
Какъв всъщност е предметът на тази тема? Прогностика, обучение, лаф мохабет?  :-\ Да знам с какво да участвам, не за друго  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Януари 04, 2014, 10:40:57 pm »
Какъв всъщност е предметът на тази тема? Прогностика, обучение, лаф мохабет?  :-\ Да знам с какво да участвам, не за друго  ;D

;D
Важното е да участваш... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6 -: Януари 05, 2014, 06:55:39 am »
Милки..,що се правиш на олигофрен..,като знам,че не си? :rolleyes: Или мен ме правиш на олигофрен?
Гледах картата направих прогнозата...После,когато ти ми зададе този си въпрос потърсих картата ти..,но я нямаше и как да ти отговоря на въпроса..,като не я виждам? :o :rolleyes:

:haha: Понякога Милки "цепи мрака" с въпросите си.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7 -: Януари 05, 2014, 07:58:23 pm »

Нали? ;D
Ако аз прогнозирам на някого нещо,поне ще си спомня за какво съм го предупредила ;D
Все пак не сме с Алцхаймер още ;D
"Пази се от ток и режещи предмети" е типично за марс и уран/както е при мен в случая/....
Явно някои трябва да си вземат гинко билоба ;D
Иначе Милки си задава логично въпросите ;D
« Последна редакция: Януари 05, 2014, 08:07:38 pm от Milkyway »

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Януари 05, 2014, 08:10:46 pm »

Нали? ;D
Ако аз прогнозирам на някого нещо,поне ще си спомня за какво съм го предупредил ;D
"Пази се от ток и режещи предмети" е типично за марс и уран/както е при мен в случая/....
Иначе Милки си задава логечно въпросите ;D

Милки,
направо съм в потрес... ;D
Не е просто за мен..,ако за теб е просто. И ако е просто защо постоянно разпитваш...виж колко добре си тълкуваш нещата...
С цялото ми уважение към форума и теб...и не на последно място към астрологията...от тук нататък аз лично няма да ти отговоря на нито един въпрос..,първо заради неуважението към времето което съм ти отделила и второ заради тона и съмнението.
Нямам ти картата...за което не съжелявам..,а и не съм длъжна да я помня защото ти не си специална за мен..иначе щях да ти кажа...
Има обаче нещо..което ти не знаеш - не само Марс и Уран са виновници...Но, явно не си готова още да знаеш...

*

Марая

• 28287
За неблагодарните съфорумци
« Отговор #9 -: Януари 05, 2014, 08:12:54 pm »
Искам да знам...това ли заслужавам за отделеното време и енергия?

Нали? ;D
Ако аз прогнозирам на някого нещо,поне ще си спомня за какво съм го предупредил ;D
Иначе Милки си задава логечно въпросите ;D

Милки,
направо съм в потрес... ;D
Не е просто за мен..,ако за теб е просто. И ако е просто защо постоянно разпитваш...виж колко добре си тълкуваш нещата...
С цялото ми уважение към форума и теб...и не на последно място към астрологията...от тук нататък аз лично няма да ти отговоря на нито един въпрос..,първо заради неуважението към времето което съм ти отделила и второ заради тона и съмнението.
Нямам ти картата...за което не съжелявам..,а и не съм длъжна да я помня защото ти не си специална за мен..иначе щях да ти кажа...
Има обаче нещо..което ти не знаеш - не само Марс и Уран са виновници...Но, явно не си готова още да знаеш...

Нямам думи... :-X
Как може някой да си помисли...,че съм длъжна да помня на всеки картите..На ден гледам по мин.20 карти. Пиша книга за Луната...всички знаете...,та точно на Милки картата ще помня.
И какво толкова има в нейната карта,че я крие? :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
Re: За неблагодарните съфорумци
« Отговор #10 -: Януари 05, 2014, 08:15:14 pm »
Голяма трагедия :-X

Направи още няколко теми :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 05, 2014, 08:16:39 pm »
Голяма трагедия :-X

Направи още няколко теми :-X

Вместо да се извиниш..,ти продължаваш нагло да се държиш!
Милки,ако ти не уважаваш труда ми..,аз си го уважавам и в този смисъл-много ме засегна...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #12 -: Януари 05, 2014, 08:22:15 pm »

Първо краткосрочна..

??? Да виждаш някъде неблагодарност?? ;D

*

astro

• 475
« Отговор #13 -: Януари 05, 2014, 08:27:42 pm »

Нали? ;D
Ако аз прогнозирам на някого нещо,поне ще си спомня за какво съм го предупредила ;D
Иначе Милки си задава логично въпросите ;D

Toва ли ти е благодарността? :-X
Аз не знам дали трябва да пия нещо..,но ти със сигурност трябва да промениш нещо в себе си...,особено когато става дума за взаймоотношения...иначе още дълго ще пълниш хорарните теми! :-X

« Отговор #14 -: Януари 05, 2014, 08:29:50 pm »
То ако някой трябва да си пие гинко билобата Милки, ти мила моя, трябва редовно да си вземаш валерианчето. (или пък нещо много по-силничко???)  :rolleyes: Не съм съгласна за ред неща с Марая, но да обвиняваш хората в емоционална истерия точно ти, е изключително забавно да се види. Не веднъж си ставала за смях и с невероятните ти изблици (боже, да не са от топлите или студените вълни там, които те гонят). Всички ти се смеят ... тайно ... на ЛОГИЧНИТЕ въпроси. Но ако продължиш по същия начин, твърде скоро ще стане явно, защото хората вече трудно сдържат смеха си.  ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Януари 05, 2014, 08:36:58 pm »
Мисля, че ситуацията не е много за смях, но както и да е... Мога да разбера как се чувства Марая, но също така мисля, че неведнъж е имало дни, когато някой от нас е влизал тук в момент на слабост... И никога човек не знае какъв товар носи на гърба си отсрещният, какво го е накарало да реагира по-остро, защо се е държал неадекватно или не е оценил положения от нас труд и вниманието ни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #16 -: Януари 05, 2014, 08:38:03 pm »
Хората сме неблагодарни по принцип

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Януари 05, 2014, 08:44:31 pm »
Ти виж каква е думата - благо-даря, не благо-връщам
Който е направил добро хич и не трябва да очаква нещо, не му се полага заради труда

*

astro

• 475
« Отговор #18 -: Януари 05, 2014, 08:47:05 pm »
Мисля, че ситуацията не е много за смях, но както и да е... Мога да разбера как се чувства Марая, но също така мисля, че неведнъж е имало дни, когато някой от нас е влизал тук в момент на слабост... И никога човек не знае какъв товар носи на гърба си отсрещният, какво го е накарало да реагира по-остро, защо се е държал неадекватно или не е оценил положения от нас труд и вниманието ни.

Лили,
Тук въобще не иде реч за моменти на слабост...Това е тенденция,особено при нея.
Общуването ни е на енергийно ниво без знаяение тук или на улицата. Ние двете с теб се познаваме от дълго време и в реала...аз не мисля,че тук съм по-различна..И не последно място в повечко ми идва неблагодарността особено след Веско... :-X
Крайно време е като място на духовно търсещи да имаме по-различно отношение..,а не да се държим като в приют за кучета или клиника за ментални увреждания...

Аз труда си няма да хвърлям на вятъра...от тук нататък. :-X

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #19 -: Януари 05, 2014, 08:56:34 pm »
Айде бе хора,пийте по една светена вода и се кротнете ;DАз тъй се наливам от сутрин до здрач и към вечерта обуздавам мрака :PПо три глътки от три църкви и частично закърпвам бесните коне в главата :rolleyes: