"Ето ти малко прогностика.
Първо краткосрочна..
Около 20 януари тази година си пази спокойствието, дома...и не влизай в излишни конфликти и спорове.
Бъди внимателна с остри предмети..,ток и падане...взлом в дома.
Възможно е в тези дни да срещнеш мъж в който да се влюбиш. Можеш да го срещнеш на събиране..,на тимбилдинг..в офиса.
Буйна и страстна връзка. Но..,за кратко.
В рамките на януари-април ще бъдеш по-инровертна , ще се вълнуваш от пътувания..,чужди култури.Ще се усетиш по-свободна и в действия и в желания.
В рамките на 2014..,ако си по-динамична и готова да поемеш отговорност можеш да инкасираш добри пари.
Промяната,която очакваш в емоционален план...и любовта за която мечтаеш , ще се случи след 3 г.
Тя ще се случи и ще ти даде възможност и за кариера и за развитие.
Човека ще бъде - възможности:чужденец , образован...широкоскроен,духовен, талантлив и реализиран мъж. Не изключвам да е свързан по някакъв начин с изкуството...
Ще си смениш тогава и дома..."
Ето,тук слагам цитата,за да ти благодаря за това ,че се включи.
Но тъй като все пак се учим,би ли ми казала какъв аспект има на дата 20 януари? 29 гр прогресивна луна ли?
Или нещо свързано с марс? А продължителността за връзката за която споменаваш,че може да започне януари,колко кратка имаш предвид да е?Няколко месеца ли или 2 -3 години?
Иначе на 27ми януари би трябвало пр луна да влезе в стрелеца най-накрая :blink:
А след 3 години то е ясно,съвпад на пр слънце с венера :blink:
А какво ще правим с тригона на тр плутон с венера,който става точен през март? Той няма ли да се прояви,да започне да действа вече? Все пак това ще бъде продължителен аспект.......
Да,около 20 януари имам съвпад на тр марс с уран.А уран е У7. Това ли имаш предвид да се пазя от ток и че мога да се влюбя,защото съвпада е в 3ти дом?
Иначе аз много харесах един на 30 декември ;DНо той рабти в заведение -бирария на една спирка от нас,където често ходя с приятелки да хапваме и пийваме ;DТъпо е да харесаш някакъв си сервитьор,но беше странно привличане-като магнит.Сега очаквам с нетърпение пак да отида,може би чак след седмица :-[Пък и ние де факто и де юре,не се познаваме..