Здравей Гост

Мис Форум

• 209 Отговора
  • 43513 Прегледи
Re: Мис Форум
« Отговор #100 -: Януари 09, 2014, 08:35:10 am »
Баси мъглата, май некъв грип се опитва да ме мори....Пуууу
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #101 -: Януари 09, 2014, 08:46:23 am »
Нерил, изтървах те, край. А двойна сватба щяхме да правим... После първото челастрене и благата водка... Отиде коня в рЯката....
Вилнееш  по чуждото като луд с картечница  ;D
Не вилнея бе, много съм си мирен даже, ама на предложението ми да си изкараме добре виж на какво съм подложен, на НЕ способноста и НЕ желанието на някой хора да водят социален живот. Ми кфо да направя. Теб няма да изпусна, ама Марая ти предрече некой скорпион, а аз не си деля нещата. Но ти предлагам с мен: Джъст преспали, а със некой си скорпи любов еда ли...
Все едно да изпиеш една водка, остава ти хубавото усещане ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #102 -: Януари 09, 2014, 09:26:51 am »
Нерил, изтървах те, край. А двойна сватба щяхме да правим... После първото челастрене и благата водка... Отиде коня в рЯката....
Не вилнея бе, много съм си мирен даже, ама на предложението ми да си изкараме добре виж на какво съм подложен, на НЕ способноста и НЕ желанието на някой хора да водят социален живот. Ми кфо да направя. Теб няма да изпусна, ама Марая ти предрече некой скорпион, а аз не си деля нещата. Но ти предлагам с мен: Джъст преспали, а със некой си скорпи любов еда ли...
понеже чета набързо първоначално помислих, че си преспал с джъстица.
защо, по дяволите, постоянно вмъкваш думи на английски, написани с български букви ?!  :rakeattack:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #103 -: Януари 09, 2014, 09:37:48 am »
понеже чета набързо първоначално помислих, че си преспал с джъстица.
защо, по дяволите, постоянно вмъкваш думи на английски, написани с български букви ?!  :rakeattack:
Ами за да псевдо астролози приели се на сериозно да се опитат да мислят, но като го правят измислят евтини неща...И се забавлявам с това...
Все едно да отидеш на театър и билета да си платиш с бирени капачки ;)

« Отговор #104 -: Януари 09, 2014, 09:40:15 am »
Суета. Всичко е суета и комплекси. И куп общи безсмислени приказки в теми като тази.
Много точно си обобщила писаниците. А аз бих добавил, прераждаите се на спокоиствие, шпрехайте си некфи лузърски неща, ама частно защото в мъглата освен някои от вас да взема за Гошо или Гошка тъпото ( имаше такъв, ако си спомняте и идвал от мъглата) друго няма какво да кажа ;)

Опитът ти за манипулация, разбира се, няма да мине. Ироничният ми пост беше насочен към теб, не към други потребители! Както и предишният. Джъст дат симпъл, май нот френд.

*

Нова

• 3491
« Отговор #105 -: Януари 09, 2014, 09:41:45 am »
Джъст дат симпъл.

;D ;D Просто... мечта.

« Отговор #106 -: Януари 09, 2014, 09:42:50 am »
А относно любимият ми лаф любов едва ли, джъст преспали, идва вдъхновение от марка дрехи Джъст кавали, ама всеки го свързва с кфот се сетиш. Мисля моето е остроумно и едва ли джъст тъпани могат да се светнат за сътворението на тези лафове ;)
Суета. Всичко е суета и комплекси. И куп общи безсмислени приказки в теми като тази.
Много точно си обобщила писаниците. А аз бих добавил, прераждаите се на спокоиствие, шпрехайте си некфи лузърски неща, ама частно защото в мъглата освен някои от вас да взема за Гошо или Гошка тъпото ( имаше такъв, ако си спомняте и идвал от мъглата) друго няма какво да кажа ;)

Опитът ти за манипулация, разбира се, няма да мине. Ироничният ми пост беше насочен към теб, не към други потребители! Както и предишния. Джъст дат симпъл, май нот френд.
Ами изразявай се директно точно и ясно, не като партиен секлецар ;) Или като говорител на световните конспиратори дето все некой ги манипулира вестници телевизия и тн ;)
Ама, че сами се манипулират ма кой му пука, все треа сме жертфффффИ

*

Нова

• 3491
« Отговор #107 -: Януари 09, 2014, 09:45:11 am »
А относно любимият ми лаф любов едва ли, джъст преспали, идва вдъхновение от марка дрехи Джъст кавали, ама всеки го свързва с кфот се сетиш. Мисля моето е остроумно и едва ли джъст тъпани могат да се светнат за сътворението на тези лафове ;)

Е, айде ся... Толкоз акъл нямаш, то е ясно, затва Ъпсурт ти го подсказаха с песен някъде миналото десетилетие. И си е директно джъст кавали, не спим.

« Отговор #108 -: Януари 09, 2014, 09:48:27 am »

Е, айде ся... Толкоз акъл нямаш, то е ясно, затва Ъпсурт ти го подсказаха с песен някъде миналото десетилетие. И си е директно джъст кавали, не спим.
Ами как да имам като не ям закуска за шампиони в "прекрасна" атмосфера. Виж, ти някои други хейтъри, които сте изхарчили всичко по празниците и сега си лижете гъза за сол ( народа май го е казал) аз нямам вина да ви кажа...Ама вие си пишете и глаголствайте...
Така на женките дето не ги харесвам им казвам...Сега няма как да стане между нас , ама ти се обаждай няма проблем ;)

*

Нова

• 3491
« Отговор #109 -: Януари 09, 2014, 09:53:47 am »
Ама как ще сме изхарчили всичко, беееее. Аз даже депозит ще си правя, тия дни, докато е луната в телето, да хване място.

*

Нова

• 3491
« Отговор #110 -: Януари 09, 2014, 09:55:52 am »
аз нямам вина да ви кажа...Ама вие си пишете и глаголствайте...
Така на женките дето не ги харесвам им казвам...Сега няма как да стане между нас , ама ти се обаждай няма проблем ;)

:cry3: :cry3: I nyama da spe4elya titlata?

« Отговор #111 -: Януари 09, 2014, 10:01:06 am »
Жена да плаче е гадна гледка. Имаш шанс, ама снимка не качваш. Темата е положителна, а не ми е било желанието да си правя експеримент за кучетата на Павлов или като изхарчихме всичко по празниците, как озверяхме.
И аз се охарчих, ама имам положителна нагласа към живота. Състояние на личноста в позитивна насока-в наталът ми се вижда ;)

« Отговор #112 -: Януари 09, 2014, 10:44:02 am »
понеже чета набързо първоначално помислих, че си преспал с джъстица.защо, по дяволите, постоянно вмъкваш думи на английски, написани с български букви ?!  :rakeattack:
Ще ме вкарате в някакъв филм,ей!  :o
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #113 -: Януари 09, 2014, 10:52:14 am »
Поздравления за положителната тема! Какъвто авторът, такива и наградите, давайте да се заскубем дружно, струват си и двете, един път в живота каца птичето на рамото! Да живее позитивизмът и английските думи с Български букви! Във връзка с позитивизма, ако излезна навън да наритам някой просяк, дали ще спечеля 2 червени точки да дръпна пред конкуренцията? Джъстица във филм ще я вкарат, къде другаде, ако четеше, можеше и в някой комикс да я вкарат, ама за филми и сериали - толкова  ;)

« Отговор #114 -: Януари 09, 2014, 10:57:59 am »
Поздравления за положителната тема! Какъвто авторът, такива и наградите, давайте да се заскубем дружно, струват си и двете, един път в живота каца птичето на рамото! Да живее позитивизмът и английските думи с Български букви! Във връзка с позитивизма, ако излезна навън да наритам някой просяк, дали ще спечеля 2 червени точки да дръпна пред конкуренцията? Джъстица във филм ще я вкарат, къде другаде, ако четеше, можеше и в някой комикс да я вкарат, ама за филми и сериали - толкова  ;)
Какво трябва да чета?  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #115 -: Януари 09, 2014, 01:49:46 pm »

Ето ти шанс да поработиш върху себе си. Ако придобиеш скорпионски черти, може и ти да си... на мен У7 ми е в Лъв, аз Лъв чакам, ама сега няма да чупим хатъра на Марая! Щом е казала Скорпион, моля! Като се замисля, с К7 в Овен, може като цяло Марсов тип да е... или Плутонов  ;D
 ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #116 -: Януари 09, 2014, 02:27:17 pm »
Джъст не им обръщаш внимание казах ти...Ами така е като си уговаряш сватбата те се борят с вятъра, какво да ти кажа. Аз лично приемам хората каквито са и не ми пука...
Според мен повечето НЕ РАЗБИРАТ ОТ АСТРОЛОГИЯ и мнението ми е на база коментарите им и начина на мислене. Не, че аз разбирам, но мога да имам наблюдения. Но виж компетентноста им по лузърски теми е всеобхватна.

Ето ти шанс да поработиш върху себе си. Ако придобиеш скорпионски черти, може и ти да си... на мен У7 ми е в Лъв, аз Лъв чакам, ама сега няма да чупим хатъра на Марая! Щом е казала Скорпион, моля! Като се замисля, с К7 в Овен, може като цяло Марсов тип да е... или Плутонов  ;D
 ;D
Аз да работя върху себе си?????
Бебс, аз си се харесвам такъв какъвто съм. Но всяка жена иска да промени мъжа до и за себе си, всяка влиза в такава заблуда ;)

« Отговор #117 -: Януари 09, 2014, 02:34:50 pm »

;D

Ама и ти едни предложения правиш… я се стегни! На такъв идеален индивид какво да му подобряваш? Ние трябва да работим върху несъвършените си лузърски личности, ние! За да станем достойни за светлината, с която ни огрява! :rolf:

« Отговор #118 -: Януари 09, 2014, 02:37:27 pm »
Кажи честно бате роден рептил или прероден къф си...?
Предлагам ти следното, след като вярваш в преражданията и след като според теб си достоен човек, защо не минеш фазата на сегашният живот и направо към прераждане. Мисля знаеш стъпката и височината и начина ;)
Мен не ме мисли и какво огрявам ти се навираш в лъчите ми ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Януари 09, 2014, 02:39:14 pm »
Мен не ме мисли и какво огрявам ти се навираш в лъчите ми ;)

Кралят-Слънце  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.