Нериле, ти се почуди защо няма навити за такава среща. Отговорих ти от мое име.
Хем се чудиш защо никой не откликва, хем се дразниш, когато ти се отговори.

:unsure:
Да, вече всички знаем, че като "лапнеш" някоя дума, може цяла теза да изградиш около нея. Стига да ти е изгодна.

Чисто астрологично и с най-добри чувства ще си довърша поста.
Наистина ми е странно как може да изпитвам антипатичност към теб, с оглед на синастрията ни.
Твоята Венера е в съвпад с Луната ми, по-малко от градус орбис. Асц/дсц осите ни се припокриват. Аз съм с Асц Водолей в 4,47 градус. Твой Асц е върху Дсц ми.
Лъвският ти стелиум е в секстил с моя във Везни. Тригонира Марслето ми. И попада в 7-мия ми дом. Твой Марс е в тригон с мой стелиум, в частност с Плутон.
Единствените напрегнати аспекти са каре на Слънцето ти с моя Юпитер и на Луната ти с моите Слънце и Венера.
Плутонът ти се пъне да ми съвпада със Слънцето ми, но нито си първи, нито последен, който има аспект на Плутон към стелиума ми. С оглед на това, че аз самата имам съвпад на Слънце с Плутон и Сатурн в 8 дом, плутоновата енергия не ми е чужда и не ми е толкова трудна за понасяне, даже си я харесвам. Тоест, не ме мориш с Плутона си, не го усещам, защото съм му свикнала по подразбиране от натала си.
Първодомни и стелиумни Овни харесвам много, но в теб нещо не ми понася...
Другото ми обяснение е, че прогресивните ми Слънце, Венера, Меркурий и Юпитер са в Скорпион и квадратират Юпитера ти.
Пълна мъгла. Уж трябваше да ми допадаш поне малко. Аз такава синастрия никога не съм имала, а какво се оказва...
Една Луна ли толкова да събаря положението?