Здравей Гост

Мис Форум

• 209 Отговора
  • 43542 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Мис Форум
« Отговор #160 -: Януари 09, 2014, 03:58:23 pm »
Добре не можеш да докажеш наличие на прераждане, а знаеш ли какъв си бил в предишният си живот Репо?

От малко гущерче се е преродил в голям могъщ рептил. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #161 -: Януари 09, 2014, 04:00:21 pm »
Добре не можеш да докажеш наличие на прераждане, а знаеш ли какъв си бил в предишният си живот Репо?

От малко гущерче се е преродил в голям могъщ рептил. :))
Лил питам Репо съвсем сериозно? След като някой твърди нещо интересна ми е гледната му точка?
Май теб не съм питал, ама щом те влече кажи си, ПОВЕЧЕТО жени са така не ги питаш, ама те си говорят
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Януари 09, 2014, 04:02:24 pm »
Нямам доказателства за прераждането - това устройва ли те като отговор?
Но съм в процес на събиране на улики.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #163 -: Януари 09, 2014, 04:03:43 pm »
Нямам доказателства за прераждането - това устройва ли те като отговор?
Но съм в процес на събиране на улики.  ;D
Лил, попитах Репо не теб ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Януари 09, 2014, 04:06:27 pm »
А теб защо те интересува кой в какво се преражда? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #165 -: Януари 09, 2014, 04:07:35 pm »
Де да знам такива работи, бе, Нериле? Давам обаче честна рептилска, че когато получа просветление, на теб пръв ще кажа.

« Отговор #166 -: Януари 09, 2014, 04:12:54 pm »
Де да знам такива работи, бе, Нериле? Давам обаче честна рептилска, че когато получа просветление, на теб пръв ще кажа.
Ясно Репо, балалайки да има...

« Отговор #167 -: Януари 09, 2014, 04:15:06 pm »
От цялата тема ми стана ясно следното:
Репо се нуждае от внимание, а става така, че от моите лаЙна дъвка си прави, а другите я дъвчат на готово.
Моля, които иска наистина да се съберем форумно да пише ТУК, а другите да дъвчат без да мляскат ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Януари 09, 2014, 04:17:37 pm »
Ясно Репо, балалайки да има...

Балала-балала-балалайкааааааааааа  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=tPQA3CrXJhg (поздрав на японски)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #169 -: Януари 09, 2014, 04:51:53 pm »
Уникално е как ставаш невероятен грубиянин, ако в нечии очи си безинтересен.  ;D
Това петелско подскачане и перчене не кореспондира с представите ми за мъж, а още повече класен, за какъвто се стремиш да се покажеш от началото на форумното ти представяне.
Отново имаме липса на синхрон в разбиранията.
За твое огромно съжаление не може да си интересен на всички, да припадат всички дами от мненията ти.
Не е нужно да обиждаш, това са нормалните неща от живота.  ;D

« Отговор #170 -: Януари 09, 2014, 04:59:25 pm »
Уникално е как ставаш невероятен грубиянин, ако в нечии очи си безинтересен.  ;D
Това петелско подскачане и перчене не кореспондира с представите ми за мъж, а още повече класен, за какъвто се стремиш да се покажеш от началото на форумното ти представяне.
Отново имаме липса на синхрон в разбиранията.
За твое огромно съжаление не може да си интересен на всички, да припадат всички дами от мненията ти.
Не е нужно да обиждаш, това са нормалните неща от живота.  ;D
Репо се нуждае от внимание, а става така, че от моите лаЙна дъвка си прави, а другите я дъвчат на готово.
Моля, които иска наистина да се съберем форумно да пише ТУК, а другите да дъвчат без да мляскат ;)
Поздравявам те с тези мой думи ;)
Нали не те кефеше темата и НЕ искаше да участваш и за УВИСВАНЕ каза, че действаш....Къде ти е драмата и синхрона в енергията, не разбрах само?  ;)

« Отговор #171 -: Януари 09, 2014, 05:12:06 pm »
Продължаваш да кефиш, Нериле, евала! Само така! Ей, уплаших се, че токът е спрял за дълго и ще изпусна някой бисер тук…

« Отговор #172 -: Януари 09, 2014, 05:13:52 pm »
Продължаваш да кефиш, Нериле, евала! Само така! Ей, уплаших се, че токът е спрял за дълго и ще изпусна някой бисер тук…
 Ами плащай си го на време ти или родителите ти и няма да проектираш страховете си и така ;)

« Отговор #173 -: Януари 09, 2014, 05:21:53 pm »
 Ами плащай си го на време ти или родителите ти и няма да проектираш страховете си и така ;)

Кефиш, ама се повтаряш вече… Вземи си бележка, моля ;D

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #174 -: Януари 09, 2014, 05:26:03 pm »
Нериле, ти се почуди защо няма навити за такава среща. Отговорих ти от мое име.
Хем се чудиш защо никой не откликва, хем се дразниш, когато ти се отговори.  ;D :unsure:

Да, вече всички знаем, че като "лапнеш" някоя дума, може цяла теза да изградиш около нея. Стига да ти е изгодна.  ;D

Чисто астрологично и с най-добри чувства ще си довърша поста.
Наистина ми е странно как може да изпитвам антипатичност към теб, с оглед на синастрията ни.
Твоята Венера е в съвпад с Луната ми, по-малко от градус орбис. Асц/дсц осите ни се припокриват. Аз съм с Асц Водолей в 4,47 градус. Твой Асц е върху Дсц ми.
Лъвският ти стелиум е в секстил с моя във Везни. Тригонира Марслето ми. И попада в 7-мия ми дом. Твой Марс е в тригон с мой стелиум, в частност с Плутон.
Единствените напрегнати аспекти са каре на Слънцето ти с моя Юпитер и на Луната ти с моите Слънце и Венера.
Плутонът ти се пъне да ми съвпада със Слънцето ми, но нито си първи, нито последен, който има аспект на Плутон към стелиума ми. С оглед на това, че аз самата имам съвпад на Слънце с Плутон и Сатурн в 8 дом, плутоновата енергия не ми е чужда и не ми е толкова трудна за понасяне, даже си я харесвам. Тоест, не ме мориш с Плутона си, не го усещам, защото съм му свикнала по подразбиране от натала си.
Първодомни и стелиумни Овни харесвам много, но в теб нещо не ми понася...

Другото ми обяснение е, че прогресивните ми Слънце, Венера, Меркурий и Юпитер са в Скорпион и квадратират Юпитера ти.
Пълна мъгла. Уж трябваше да ми допадаш поне малко. Аз такава синастрия никога не съм имала, а какво се оказва...

Една Луна ли толкова да събаря положението?

« Отговор #175 -: Януари 09, 2014, 05:27:08 pm »

Кефиш, ама се повтаряш вече… Вземи си бележка, моля ;D
Ама обичам да повтарям където трябва, а пред който не помни напомням. Взех си бележка, а ти квитанция за платен ток, за да няма притеснения и проекция ;)

« Отговор #176 -: Януари 09, 2014, 05:28:51 pm »
Преди време няколко потребителя изразиха съмнение дали въпросната карта е негова. Аз нямам информация по въпроса.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #177 -: Януари 09, 2014, 05:39:51 pm »
Ето, поставям карта, за да се види нагледно...

Само ще вметна, че с настоящата ми половинка имам невероятно напрегната синастрия, макар да имаме и много хубави аспекти.
Но така сме си стъпали по кармичните домове, така сме се наплутонили, опозирали(светилата му в опозиция с мой стелиум, особено по-точна с крайните му съставни части), негов Плутон върху стелиума ми, едни уранови аспекти, знакова опозиция на Марсовете ни, знакова опозиция на Мерковете ни и така нататък. Сравнявайки двете синастрии би трябвало с Нерил да комуникирам що-годе нормално, поне малко симпатия да има, а с половинката ми да сме се избили. Пък то...
Исках да кажа, че и с твърди и трудни аспекти не е имало такава дисхармоничност, както в случая с Нерил.
Мъгла...абсолютна.

Накрая твърдението от поста на Моирабелка ще се окаже правилно.

« Отговор #178 -: Януари 09, 2014, 05:43:02 pm »
Нериле, ти се почуди защо няма навити за такава среща. Отговорих ти от мое име.
Хем се чудиш защо никой не откликва, хем се дразниш, когато ти се отговори.  ;D :unsure:

Да, вече всички знаем, че като "лапнеш" някоя дума, може цяла теза да изградиш около нея. Стига да ти е изгодна.  ;D

Чисто астрологично и с най-добри чувства ще си довърша поста.
Наистина ми е странно как може да изпитвам антипатичност към теб, с оглед на синастрията ни.
Твоята Венера е в съвпад с Луната ми, по-малко от градус орбис. Асц/дсц осите ни се припокриват. Аз съм с Асц Водолей в 4,47 градус. Твой Асц е върху Дсц ми.
Лъвският ти стелиум е в секстил с моя във Везни. Тригонира Марслето ми. И попада в 7-мия ми дом. Твой Марс е в тригон с мой стелиум, в частност с Плутон.
Единствените напрегнати аспекти са каре на Слънцето ти с моя Юпитер и на Луната ти с моите Слънце и Венера.
Плутонът ти се пъне да ми съвпада със Слънцето ми, но нито си първи, нито последен, който има аспект на Плутон към стелиума ми. С оглед на това, че аз самата имам съвпад на Слънце с Плутон и Сатурн в 8 дом, плутоновата енергия не ми е чужда и не ми е толкова трудна за понасяне, даже си я харесвам. Тоест, не ме мориш с Плутона си, не го усещам, защото съм му свикнала по подразбиране от натала си.
Първодомни и стелиумни Овни харесвам много, но в теб нещо не ми понася...

Другото ми обяснение е, че прогресивните ми Слънце, Венера, Меркурий и Юпитер са в Скорпион и квадратират Юпитера ти.
Пълна мъгла. Уж трябваше да ми допадаш поне малко. Аз такава синастрия никога не съм имала, а какво се оказва...

Една Луна ли толкова да събаря положението?
Виж не знам и разбирам от синастрии, но все пак не се познаваме лично ;)
Според мен проблемът е в това, че защитаваш лузърите в много хора го откривам.
Преди време няколко потребителя изразиха съмнение дали въпросната карта е негова. Аз нямам информация по въпроса.
Картата си е лично моя. Ае стига конспиратета...За да ти докажа, виж Плуто на ИЦ здрава НЕПОДАТЛИВА психика :)

« Отговор #179 -: Януари 09, 2014, 05:46:35 pm »
Ахахаххаха малееее лъвска драма. Значи точно дежа вю имам на една лъвска конска муха, дето се беше хванала за мене. Ти, Нериле, обаче си се хванал за целия форум. Зле, зле, много зле, прецака Козята луна ейййййй.  ;D ;D ;D ;D