Здравейте,
Зодия стрелец съм с асцендент везни и луна в телец. Съпругът ми е телец с асцендент телец и луна в рак. Оженихме се миналата година на 14.06.13. Дълго съм подбирала датата според моите макар и любителски познания. На 1.11.13 се роди нашата дъщеричка. От повече от 6 години сме заедно, но последната година настъпи разрив в отношенията ни. Поведението му беше повече от отвратително по време на бременността ми. Отлагах раздялата с идеята, че нещо ще се промени с раждането на дъщеричката ни. Сега знам, че искам раздяла -не искам да остарея с този човек и той да ми е спътник. Въпросът ми е конкретно- имам ли заложено в хороскопа си, че ще имам стабилен човек до себе си? От дете мечтая за здраво и стабилно семейство.
И двамата сте коренно различни-той има земен стелиум, двоен телец е. Практичен, непроменлив, грижовен. Стабилен като стена, но и донякъде ограничен за теб . А стелиумът си е прекаляване винаги-и дава много накуп за реализация, но и ограничава-тъпче на едно място. Впрочем това си е вид съдба, нито добра, нито лоша. Просто -твоята/неговата.
Стелиумният стрелец си ти , той те приземява , реже крилата ти-САМО така ти изглежда на тебе, ти за него в решения и действия вероятно изглеждаш "въздух под налягане".Де факто не е така, просто сте се събрали несъвместими хора. Защо? Има си причина, така ви е нужно-на всеки от вас.
И двамата имате управител на 7/брачния партньор/ в 12 дом и в падение/заточение. 7 дом-партньора,хехе :lol:са още и явните врагове, ще учите по 12-карма от миналото, страхове и ваши лични грешки. Истинската същност на семейния живот за всеки от вас-егото ви да се разтвори през фокуса на това-да се обезличиш, живеейки с коренно различния. Но, не само това-да се загубиш, но и -да се намериш. Защо? За да постигнете една връзка без его-проекции, .. Иначе за семейство-той си е "мноооого женен" и това е добро-стабилен, добър домакин, осигурявщ чудесен домашен комфорт, особено и с луната в рак, типичен семеен тип, традиционна представа аз брака и жената има. Не понася свободна, умна и самостоятелна съпруга.
Няма огън,трудно дръзва, бавно поисква да расте ,идеалите са му само това, което е материално постигнато-просто житейския му път е такъв. Трудно е да се развива като личност, индивидуалност, професионалист, не рискува. Впрочем точно в брака и партньорствата му е заложено да узрее за различното, за нов житейски опит, друг начин на мислене. Желанието за независимост- да го види като идея в партньора, да приеме неговото различно. Това е уран. Не е развеждащ се тип, но е толкова лишен от гъвкавост, че е като кроманьонец. Животът ще го "разведе" от ограниченото мислене.
И двамата имате управител на 7 дом-брачния партньор в 12 дом в заточение/падение. Аз го разбирам така-12 дом е минало и предишни задължения. При него това е шансът на уран, при цялата му заземеност трябва да приеме и различното в партньора-уран, за да има трайна връзка. Според мен, дали ти, или друга-тази дилема ще я има винаги за него във всяка връзка.
И двамата имате съвпади на -луна и меркурий в телец, но също и в съвпад с виолантни звезди. Алгол....
Детето ви пък е сложно скорпионче, обобщава нещо от вашите карти. Според теб, защо е такова-каква е връзката с вас?
Родено е малко преди 3.11 2013-имаше новолуние в скорпион, при него е образуващо се. Ще окаже влияние вашият брак върху развитието му. Естествено, както и при всяко дете.
Ти си стелиумен стрелец, но сатурн е сигурността, важен е в твоята карта. Тогава и идеалите отстъпват пред конкретните материални постижения и пред това да си осигуриш независимост, но преди това -да имаш материална сигурност, и твоята не е лека.. затова вероятно съдбата те е срещнала с такъв различен от теб човек.
Давам ти идеи за размисъл. Бракът е сложно нещо. Който не е ял тези г-в-а/семейните/ да замълчи сега, или -завинаги. ;DПоследното е казано с чувство за хумор. От семеен човек. :blink: