Здравей Гост

Зодията и аспектите на Дявола. В нас има ли такива аспекти?

• 44 Отговора
  • 14373 Прегледи
*

Lillie

• 30532
На дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия.

Значи хороскоп без светила, пък ще го компенсираме с безброй астероиди  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

На дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия. Вече ако знаете Антихриста кой е и кога е роден, това е друга бира.
Дай предположение, за зодия и аспекти?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

На дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия.

По онова време не са били открити, нямало е и митологични персонажи, на които да бъдат кръстени, значи не са действали ;D

На дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия. Вече ако знаете Антихриста кой е и кога е роден, това е друга бира.
Дяволът кара без зодия, извън/над тия неща е. Исус, ако приемем, че има, ги има, защото е бил роден на земята. По-добре мисли кой е Антихриста.

По онова време не са били открити, нямало е и митологични персонажи, на които да бъдат кръстени, значи не са действали ;D

Дяволът кара без зодия, извън/над тия неща е. По-добре мисли кой е Антихриста.
Не знам...На мен ми е интересна темата, като гледам на другите не май, така че какво да се занимавам...
Нямам мнение за антихриста, изказах предположение, за зодия, Асц и стелиум в Близнаци...общи приказки, само това е
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
Дайте първо да уточним кой се е появил пръв – Богът или Дяволът? Ако Дяволът го е изпреварил, като нищо може да се е пръкнал с празен хороскоп, преди Бог да е създал галактиките, планетите и звездите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

'Айде една подсказка за Антихриста — роден е на (666 mod 365) = 301 ден от годината, значи 28.X. (в невисокосна година). Нумерологично също се връзва, число на деня 1, на месеца 1, остава годината да натаманим.

'Айде една подсказка за Антихриста — роден е на (666 mod 365) = 301 ден от годината, значи 28.X. (в невисокосна година). Нумерологично също се връзва, число на деня 1, на месеца 1, остава годината да натаманим.
Единицата не е ли свързана със зодия Овен?

*

Kler

• **
  • 576
козирог трябва да е зодията, ако ще правим асоциации. изобразява се като козел често.

Единицата не е ли свързана със зодия Овен?

Основно със силно усещане за "аз", няма как да му го отречеш на рогатия. Но може и на 9.IX.1944 г. — 9, 9, 1+9+4+4=1+8=9 — 9, 9, 9 — 6, 6, 6. Чиста проба сатанизъм.

Според мен всяка зодия и аспекти може да е присъща на Дявола и всеки има аспекти на Дявола.

А Дяволът е доста изобретателен, умее да се превъплъщава и има много лица.  ;)

Някой стелиумен Близнак ще да е  ;D
Близнаците са твърде повърхностни...Ако има планета която да олицетворявам със Сатаната,то това е Плутон-както и аспектите му с лични планети.Какво е Дявола? Дявола е пари,власт,изкушения,пристрастяване,изнасилвания,убийства,мрак...Нима това не е Плутон?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

Според мен всяка зодия и аспекти може да е присъща на Дявола и всеки има аспекти на Дявола.

А Дяволът е доста изобретателен, умее да се превъплъщава и има много лица.  ;)

Някой стелиумен Близнак ще да е  ;D
Близнаците са твърде повърхностни...Ако има планета която да олицетворявам със Сатаната,то това е Плутон-както и аспектите му с лични планети.Какво е Дявола? Дявола е пари,власт,изкушения,пристрастяване,изнасилвания,убийства,мрак...Нима това не е Плутон?
Разрушение също така...Права си

Ми тогава 28.X, я как хубаво се връзва Антихриста да е Скорпион… Къде да е роден: Рим, Вавилон или Йерусалим?

Определено съм чела някъде из мойте книги, че се свързва с Козирог и беше добре обосновано. Ще трябва обаче да поровя за текста.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Ще ме извиняваш Нерил, но как може да кажеш зодия Рак? Това е една от най-милите и добри зодии! Аз съм рак и повярвай, зло на никого не съм мислила или правила. Винаги помагам с каквото мога. Не знам как го измисли това за рака, чак ме накара да се смея  ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

Ще ме извиняваш Нерил, но как може да кажеш зодия Рак? Това е една от най-милите и добри зодии! Аз съм рак и повярвай, зло на никого не съм мислила или правила. Винаги помагам с каквото мога. Не знам как го измисли това за рака, чак ме накара да се смея  ;D ;D

Уж с раците трябва много да се имаме, а една от най-противните ми познати беше точно рачка. Не е само до Слънце, искам да кажа.

Уж с раците трябва много да се имаме, а една от най-противните ми познати беше точно рачка. Не е само до Слънце, искам да кажа.
В 6-ти,8-ми или 12-ти дом да нямаш Рак?  :blink:

В 6-ти,8-ми или 12-ти дом да нямаш Рак?  :blink:
Не, нещо друго ще да е било :) Абе намразихме се от пръв поглед. Може да сме си квадратирали Марсовете или нещо от сорта — считах я за безобразно нахална и проста, не без причина, между другото :)

Е сега пък вземи да се обидиш...Зодия рак особено жените, са ми странни някакви, не мога да ги разбера...На моменти малко в повече чувствителни ми идват, в друг момент могат да направят някакъв маньовър от който да се чудя от къде и как идва...на мен Рак ми е в 12ти дом...Празнинко си е там обаче...Стрейндж са ми... 

С мъже зодия Рак се разбирам много добре даже. Един от любимите ми политици е Георги Първанов(Гоце), изключителен играч и хиена.

Интересното е че числото на Дявола-6-цата се управлява от Венера  :rolleyes: Парите и Любовта са силни мотиватори и чести предпоставки за ужасни действия...

*

Kler

• **
  • 576
венера се е свързвала и със смъртта също...имаше тема преди известно време