На дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия.
На дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия. Вече ако знаете Антихриста кой е и кога е роден, това е друга бира.
Цитат на: Sonic_Pro в Януари 15, 2014, 01:58:39 pmНа дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия.Значи хороскоп без светила, пък ще го компенсираме с безброй астероиди
Цитат на: Sonic_Pro в Януари 15, 2014, 01:58:39 pmНа дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия. Вече ако знаете Антихриста кой е и кога е роден, това е друга бира.Дай предположение, за зодия и аспекти?
Цитат на: Lillie в Януари 15, 2014, 02:01:51 pmЦитат на: Sonic_Pro в Януари 15, 2014, 01:58:39 pmНа дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия.Значи хороскоп без светила, пък ще го компенсираме с безброй астероиди По онова време не са били открити, нямало е и митологични персонажи, на които да бъдат кръстени, значи не са действали Цитат на: Нерил в Януари 15, 2014, 02:05:04 pmЦитат на: Sonic_Pro в Януари 15, 2014, 01:58:39 pmНа дявола хороскопа няма как да измъдрите, понеже е създаден в първия ден, а светилата чак в четвъртия. Вече ако знаете Антихриста кой е и кога е роден, това е друга бира.Дай предположение, за зодия и аспекти?Дяволът кара без зодия, извън/над тия неща е. По-добре мисли кой е Антихриста.
'Айде една подсказка за Антихриста — роден е на (666 mod 365) = 301 ден от годината, значи 28.X. (в невисокосна година). Нумерологично също се връзва, число на деня 1, на месеца 1, остава годината да натаманим.
Цитат на: Sonic_Pro в Януари 15, 2014, 02:19:50 pm'Айде една подсказка за Антихриста — роден е на (666 mod 365) = 301 ден от годината, значи 28.X. (в невисокосна година). Нумерологично също се връзва, число на деня 1, на месеца 1, остава годината да натаманим.Единицата не е ли свързана със зодия Овен?
Цитат на: Bella в Януари 15, 2014, 01:33:09 pm Според мен всяка зодия и аспекти може да е присъща на Дявола и всеки има аспекти на Дявола. А Дяволът е доста изобретателен, умее да се превъплъщава и има много лица. Някой стелиумен Близнак ще да е
Според мен всяка зодия и аспекти може да е присъща на Дявола и всеки има аспекти на Дявола.
Цитат на: Lillie в Януари 15, 2014, 01:35:23 pmЦитат на: Bella в Януари 15, 2014, 01:33:09 pm Според мен всяка зодия и аспекти може да е присъща на Дявола и всеки има аспекти на Дявола. А Дяволът е доста изобретателен, умее да се превъплъщава и има много лица. Някой стелиумен Близнак ще да е Близнаците са твърде повърхностни...Ако има планета която да олицетворявам със Сатаната,то това е Плутон-както и аспектите му с лични планети.Какво е Дявола? Дявола е пари,власт,изкушения,пристрастяване,изнасилвания,убийства,мрак...Нима това не е Плутон?
Ще ме извиняваш Нерил, но как може да кажеш зодия Рак? Това е една от най-милите и добри зодии! Аз съм рак и повярвай, зло на никого не съм мислила или правила. Винаги помагам с каквото мога. Не знам как го измисли това за рака, чак ме накара да се смея
Цитат на: Crabby в Януари 15, 2014, 11:24:39 pmЩе ме извиняваш Нерил, но как може да кажеш зодия Рак? Това е една от най-милите и добри зодии! Аз съм рак и повярвай, зло на никого не съм мислила или правила. Винаги помагам с каквото мога. Не знам как го измисли това за рака, чак ме накара да се смея Уж с раците трябва много да се имаме, а една от най-противните ми познати беше точно рачка. Не е само до Слънце, искам да кажа.
Цитат на: Sonic_Pro в Януари 15, 2014, 11:36:04 pmЦитат на: Crabby в Януари 15, 2014, 11:24:39 pmЩе ме извиняваш Нерил, но как може да кажеш зодия Рак? Това е една от най-милите и добри зодии! Аз съм рак и повярвай, зло на никого не съм мислила или правила. Винаги помагам с каквото мога. Не знам как го измисли това за рака, чак ме накара да се смея Уж с раците трябва много да се имаме, а една от най-противните ми познати беше точно рачка. Не е само до Слънце, искам да кажа. В 6-ти,8-ми или 12-ти дом да нямаш Рак? :blink: