Харесвам Първанов като политик, но не харесвам задкулисното поведение. Въпреки че в политиката няма как да се пропусне.
Петков ми е направо противен. Не може да си политик, държавник, министър и да пикаеш във фонтани, да фъфлиш пиян и прочие. Не, той според мен одавна трябваше заради поведението си да е политически труп. Като Сидеров.
Харесвах Янаки Стоилов преди да се заиграе явно със СтанишеФ. Смятам, че от чакане да изгрее и неговата звезда, се подхлъзна яко на политическата сцена и опетни името си заради съдружието с този червей. И с ДПС.
Русофил съм, но не съм социалист в партийния смисъл на българската политика
Харесвам Путин, одобрявам националистическите действия, когато се пази народността и ценностите, а не се разпродава родината. Не ме интересува кой печели парите, стига детето ми да учи за родната история, образование и здравеопазване да са на ниво и да имам сигурност за бъдещето в държавата, а не да търся начини извън нея. Аз съм за правото на мнозинството, което е още един плюс в подкрепа на Путиновата политика. Не ме интересуват гейове и други педерастки състояния на г-за. Казвам го открито, който иска да се обижда.
В този смисъл, подкрепях Бойко, защото София се отпуши откъм трафик, пътувам до морето за 2.5ч от Пловдив, а кой взел парите за строежа не ми пука. Аз нямам строителна фирма, за да се ядосвам, че не са влезли в моя джоб. Имах работа, стабилна и взимах добри пари, криза не усетих по това време.
Ако Първанов задтъпи националистическите идеи, ако избегне циганския фактор в гласоподаването, а привлече българския социалистически гласоподавател, ще спечели.
Но, ако се поддаде на властоманията, само защото контролът е бил в него 10 години, ще загуби, а покрай него и ние ще загубим едни нови 5-10 години в живота си.
Бай дъ уей, тея измекяри теглят нов заем от 4.5 млрд лева....