Здравей Гост

Георги Първанов - натална карта на мръсник-играч или на държавник

• 24 Отговора
  • 4004 Прегледи
Напоследък се говори за Гоце. Мен лично ме кефи. И аз като него бих постъпил, защото в крайна сметка канибализма е разпространен при някой хора, а в политиката мисля е нормално.
Някой може ли да качи натала му, моля.
Желаещи да се коментира натала му?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Ми намери му данните и я пусни. Аз също харесвам Първанката, а Петков ми е слабост отдавна (тука Марая ша ма бий :P)

Ми намери му данните и я пусни. Аз също харесвам Първанката, а Петков ми е слабост отдавна (тука Марая ша ма бий :P)
Нямам му час..Но са доказани играчи тези двамата...Истински шмекери. Аз честно казано, ако бях на мястото на Седефчо( Г.П) бих постъпил по същият начин...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
Харесвам Първанов като политик, но не харесвам задкулисното поведение. Въпреки че в политиката няма как да се пропусне.

Петков ми е направо противен. Не може да си политик, държавник, министър и да пикаеш във фонтани, да фъфлиш пиян и прочие. Не, той според мен одавна трябваше заради поведението си да е политически труп. Като Сидеров.

Харесвах Янаки Стоилов преди да се заиграе явно със СтанишеФ. Смятам, че от чакане да изгрее и неговата звезда, се подхлъзна яко на политическата сцена и опетни името си заради съдружието с този червей. И с ДПС.

Русофил съм, но не съм социалист в партийния смисъл на българската политика  ;D
Харесвам Путин, одобрявам националистическите действия, когато се пази народността и ценностите, а не се разпродава родината. Не ме интересува кой печели парите, стига детето ми да учи за родната история, образование и здравеопазване да са на ниво и да имам сигурност за бъдещето в държавата, а не да търся начини извън нея. Аз съм за правото на мнозинството, което е още един плюс в подкрепа на Путиновата политика. Не ме интересуват гейове и други педерастки състояния на г-за. Казвам го открито, който иска да се обижда.

В този смисъл, подкрепях Бойко, защото София се отпуши откъм трафик, пътувам до морето за 2.5ч от Пловдив, а кой взел парите за строежа не ми пука. Аз нямам строителна фирма, за да се ядосвам, че не са влезли в моя джоб. Имах работа, стабилна и взимах добри пари, криза не усетих по това време.
Ако Първанов задтъпи националистическите идеи, ако избегне циганския фактор в гласоподаването, а привлече българския социалистически гласоподавател, ще спечели.
Но, ако се поддаде на властоманията, само защото контролът е бил в него 10 години, ще загуби, а покрай него и ние ще загубим едни нови 5-10 години в живота си.

Бай дъ уей, тея измекяри теглят нов заем от 4.5 млрд лева....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Къде го пише за 4,5 млрд? Да не е пореден кьор фишек?
Бебс, май темата е за Седефчо и натал, ако някой има данни, а не Путин мутин и тн други хорица ;)
Подлягата е зодия Рак, според теб като му гледаш физиономийката какви аспекти би имал?

*

Yaya

• 2265
Къде го пише за 4,5 млрд? Да не е пореден кьор фишек?
Бебс, май темата е за Седефчо и натал, ако някой има данни, а не Путин мутин и тн други хорица ;)
Подлягата е зодия Рак, според теб като му гледаш физиономийката какви аспекти би имал?

http://www.vesti.bg/pari/finansova-politika/44-mlrd.-lv.-nov-dylg-shte-plashtame-s-nego-star-6003127 - ето ти инфо. Има го и в ДИРа, но за по-малка сума - 3млрд. Като прибавим емисията преди Нова година за около 800млн, както и милиардния заем, който изтеглиха с бюджета.... стават около 5 грубо  ;D а какво ще погасяват с тях, те си знаят.

За Първанов - направи му картата. Знаеш ден, месец, година. Сложи Слънцето на АЦ и я пусни в темата. Може да си шеф на твоя персонал, но не приемам да нареждаш на нас да ти пускаме карти по тема, която ти си инициирал  :29: И да си Лъв, аз съм също много огнена  :49:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Хахахахаххахаха....Молба просто, аз не мога да качвам карти от тук...

*

ib

• *
  • 182
... щом е молба  ;D

тоз нептун на минутки от скорпион и в аспект с тронов меркурий ... въобще в аспект с всичко ... жалко че няма час ...

Edit - правих за Радомир че е близо до Сиричник - дано сега се вижда :)

« Последна редакция: Януари 17, 2014, 11:07:26 pm от ib »
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

Мерси ИБ, ама нищо не се вижда...какво мислиш за натала на този човечец?

*

Morena

• *
  • 199
Аз намерих  на  Сегей Станишев, Ахмед Доган и Бойко Борисов.  :blink:

Аз намерих  на  Сегей Станишев, Ахмед Доган и Бойко Борисов.  :blink:
Сергей и Бойко имат ли хубава синастрия?
Пусни им я, моля те

Кои аспекти се гледат за доносник и мекере? :thinking:

*

ib

• *
  • 182
нериле - сори :) направих в астрото дано се задържи повече картата
с тоз нептун е хлъзгава и обаятелна (везни) личност

*

Lillie

• 30532
Часът на раждане е неизвестен, но се сетих, че навремето в друг форум картата му се пласираше с АС Везни. Не знам от кой източник е информацията.

В картата има тронов близнашки Меркурий, при това анаретен, в последния градус. Най-точният му аспект е тригон с Нептун, има също така точен секстил с Плутон и квадрат с Юпитер. Новолунен Рак, доста е хлъзгав. Във ведическата карта има силен близнашки акцент - Меркурий, Слънце, Луна, получават аспект от Раху. Последният дава и шмекерия, задкулисни игри, свързва се с шпионажа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Smarta

• **
  • 575
Как правите само слънчева карта в Астрото? Колко пъти рових и не мога да намеря!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

Как правите само слънчева карта в Астрото? Колко пъти рових и не мога да намеря!

На birthtime слагаш "unknown" от падащото меню.

ib, astro.com трие картинките доста бързо, мятай ги на tinypic или друг хостинг :)

Лили, а какво дава общо мазен вид? Само като го видя и ми настръхват космите от недоверие.

*

Lillie

• 30532
Лили, а какво дава общо мазен вид? Само като го видя и ми настръхват космите от недоверие.

Нямам представа, но най-често при АС Рак съм го виждала. Особено съчетание Везни-Рак.

Познавам още една мазна личност - Нептун в Скорпион в първи дом - в тригон към Слънце/Венера в Риби и квадрат към Меркурий/Сатурн на ИЦ (Водолей). Луна в Стрелец. Действа подло и подмолно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Като заговорихме за мазни Раци — Румен Петков, 23 юни 1961 г. Пфу-у-у! :-X Нептунят му е точно на Слънцето ми (и Плутон, ха!), а моят точно срещу неговото — няма начин да му повярвам и една дума.

*

astro

• 475
Часът на раждане е неизвестен, но се сетих, че навремето в друг форум картата му се пласираше с АС Везни. Не знам от кой източник е информацията.

В картата има тронов близнашки Меркурий, при това анаретен, в последния градус. Най-точният му аспект е тригон с Нептун, има също така точен секстил с Плутон и квадрат с Юпитер. Новолунен Рак, доста е хлъзгав. Във ведическата карта има силен близнашки акцент - Меркурий, Слънце, Луна, получават аспект от Раху. Последният дава и шмекерия, задкулисни игри, свързва се с шпионажа.

Имам му часа и съм качвала картата му в този форум... ;D, но...сега не е време за това...

*

ib

• *
  • 182

за мен тоя аспектиран нептун е много важен и деен в картата - а сатурн неаспектиран ... знам ли ...

соник - и аз се опасявах че бързо ще я изтрие ама ме домързя да я качвам из сайтове :)

за румен петков да не говорим - човек който не знае кога да се оттегли, та белким хората забравят пиянските резили  :(  като сидеров и още знайни и незнайни персонажи на Алеко Константинов - явно търсим дебелокожие и див непукизъм ... на рака черупката е дебела :)