Здравей Гост

Георги Първанов - натална карта на мръсник-играч или на държавник

• 24 Отговора
  • 3983 Прегледи
*

neo

• *
  • 72
Принизяваш много думата държавник слагайки я в едно изречение с Гоце, или който и да е съвременен политик... Не им следя развитието на нашите и кои са големите играчи. За да се докопа до президент и задържи толкова времето, човека си разбра 'работата'... Подмолен е, знае да мълчи. Дори едвам мънка и трудно връзва нещо, но си знае електората, и че се цели не да покаже някакви качества (които очевидно няма), но поне да не се окаля като прасе като повечето останали. Демек знае, че хората отиват да гласуват не за този който искат (защото няма такъв), а срещу този който не искат. В крайна сметка ако това не знаеш, какъв политик си тръгнал да ставаш? И въпреки това повечето в Бг са така. Но Гоце бледнее примерно пред президент като Обама. Човека не само изглежда достолепно, но се и държи така, говори така. Лъже хората в очите толкова отрепетирано, просто шапка трябва да му свалиш. Удвои дълга на щатите за първия си мандат. Не му мигна окото, и взе дори втори. И неговото минало тъмно, с фалшив акт за раждане, само слухове за истинският му баща и никой не знае каква игра играе. И при това е черен! Ей това е играч за мен...

Лили, а какво дава общо мазен вид? Само като го видя и ми настръхват космите от недоверие.

Нямам представа, но най-често при АС Рак съм го виждала. Особено съчетание Везни-Рак.

Познавам още една мазна личност - Нептун в Скорпион в първи дом - в тригон към Слънце/Венера в Риби и квадрат към Меркурий/Сатурн на ИЦ (Водолей). Луна в Стрелец. Действа подло и подмолно.

ааа, моля, моля, да не се обиждаме :)
Аз съм везни, с Асц Рак, но въобще не изглеждам точно така :) Но пък най-отгоре там е Сатурн+Хирон, така че ......

За Седефчо мнението в сегашната ситуация ми е следното:
Когато вълка усети мириса на кръвта от раната на себеподобният се "увълчва" и напада, а когато усети мириса на мърша в другите директно ги изяжда. Не знам , какво не му харесват на човека....?
Чисто човешки и политически де...Иначе аз не съм фен на никоя партия, няма и как да  бъда, освен, ако не участвам в нея.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
Не се и съмнявам, че Първанов е добър полтик, а за човешките му качества няма как да знаем какви са.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Не се и съмнявам, че Първанов е добър полтик, а за човешките му качества няма как да знаем какви са.
Правилно...Можем да предполагаме само. Според мен си е шавлив човека ;)
Но по добре по чужди жени да ходи от колкото при СерГЕЙ ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.