Много ретроградни сигнификатори....включително и венера на твоите пари, при това е ретро до края на месеца, върви към опозиция с юпитер, макар и да не стигне точния градус. Сигнификаторът на другия е по-добре поставен. Мисля, че няма да стане тази седмица-краят на януари.
Но-у-л неговите пари е в твоя 2 дом, зле поставен-затруднен е, или не му се иска никак да даде, но ще...
Луната има 4 градуса до куинконса с юпитер, това са 4 дни, аспектът иска компромис, промяна, юпи е негов с-р/на другия човек/ и добре обвързан с луната тук /пропускаме уран засега/, следва луна секстил марс, който работи за теб, и луна секстил меркурий. В крайна сметка, ще спечелиш ти, обаче...марс и венера отново ще се срещнат в квадрат към м. март, та си мисля, да няма връщане на делото, примерно другата страна да обжалва, нейните пари стават ретро и се бавят в твоя 2 дом. Подвижните оси също говорят за движение "напред-назад", а и Алдебаран-Антарес както казваш и ти. Дано поне в началото на февруари да стане, че меркурий вече е в сянка и след 8 февруари, ще се точи....меркурий с ретроградието си, ще срещне диспозитора сатурн с квадрат.
В крайна сметка луната има хубави предстоящи аспекти, дано успееш.
Нямам никакъв опит с карти за дела, малко си теоретизирам тук. Иначе-казваш, че всичко до минутка е показано в натала, сигурно си погледнала. :blink:
Иначе пък тази луна на ИЦ, първата ми мисъл беше, че решение вече има...
Първо по натала...
Дирекции:
Дирекция на Луната в конюкция К8 и Парс Фортуна. /говорим за пари и посочвам само дирекциите свързани с оста на притежанията/
Прогресии:
Прогресия на АСЦ/ДСЦ в Козирог/Рак 2-ри натален дом. Прогресивните АСЦ/ДСЦ са в точен тригон и секстил със Сатурн и Луна. В натала Сатурн е упр. на 2-ри , а Луна е упр. на 8-ми. Аспекта в натала е точен секстил до минута.
Прогресивната Луна е в 3-ти дом /договори/ в апликиращ аспект тригон към ПР.Юпитер и нат.Юпитер.
Също така е в съвпад с Прогресивен Марс. В наталната карта Луна/Марс са в тригон.
До 4* в риби тя ще запомни последния аспект тригон с нат.Юпитер или до 1г.1м. имам подкрепата на Прогресивната Луна.
Профекции:
Управител Марс
Транзити:
Плутон в 10-ти натален в аспект с нат.Луна и Марс във 2-ри натален транзитира във 2-ри дом в секстил със Сатурн -управител на 2-ри и тригон с Луна - управител на 8-ми.
Уран в 10-ти натален в аспект с натално Слънце в 1-ви дом /нат/ -управител на 9-ти нат. транзитира на к5 в тригон към Слънце натално.
Юпитер в 7-ми нат. на К8 е в знак на екзалтация в транзит през 8-ми дом. Аспекти за периода от 1г:
Тригон нат.Сатарун секстил натална Луна , следва секстил с нат.Плутон и Уран и тригони към нат.Нептун и АСЦ нат.
Транзитния Юпитер в съвпад с ПР.ДСЦ.
От лятото предстои тригон на Юпитер към нат.Меркурий съупр. на 7-ми и 10-ти , а после тригон към нат.Слънце.
Сатурн ще секстилира планета във 2-ри дом, а това е Марс в козирог отлично поставен в картата...Ще прави и секстил с нат.Плутон и Уран.
СЛВ е във везни в аспект с нат.Юпитер - тригон. ЮЛВ е в секстил с нат.Юпитер.
Точка Гама:
В съвпад с Пр.СЛВ и опозиция ЮЛВ...при мен те са ситуирани по оста АСЦ/ДСЦ. След 4 месеца ще съвпадне с ДСЦ.
Лунации:
На 31.01.14г. новолунието във Водолей ще съвпадне с ПР.Венера и куспидата на 3-ти нат.дом.
Пълнолунието на 15.02. ще бъде в съвпад с МП Слънце/Луна и в тригон с нат.Юпитер.
Солар:
АСЦ соларен в Лъв -9-ти дом , МЦ в Телец.
2-ри соларен в Дева -Меркурий в Стрелец в съвпад с АСЦ нат. Във 2-ри соларен е Марс.
Пълнолуние в съвпад соларната ос АСЦ/ДСЦ.
Лунар:
Лунара от 6.02. Луна в Телец 2-ри дом от лунара в тригон с Венера и Плутон в секстил с Юпитер.
Легенда:
Луна упр.8-ми намира се в 6-ти ,учатва в голям земен тригон от наталната ми карта.
Меркурий съуправлява 7-ми и 10-ти нат.домове , ситуиран е в 1-ви фазов,ретрограден в съвпад с ЮЛВ.
Венера упр. на ДСЦ в Козирог 2-ри нат. дом. Диспозира Луна. Аспектира с тригон и секстил нат.АСЦ/ДСЦ.
Марс упр. на 5-ти ,намира се във 2-ри в съвпад с Вега участва в големия земен тригон ,аспектира със секстил Сатурн и тригон с Луна.
Юпитер съуп. на АСЦ във взаимна рецепция с Меркурий ...в съвпад с Парс Фортуна.
Сатурн-упр. на 2-ри.
Слънце упр. на 9-ти в 1-ви.
Изводите след малко...