Здравей Гост

Конкретна хорарна тема

• 62 Отговора
  • 12983 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Конкретна хорарна тема
« Отговор #20 -: Януари 27, 2014, 03:20:04 pm »
всичко в хорара :lol:

Аспекта е отминал... :rolleyes:
Няма как да крият решението от мен.Това е последна инстанция... :unsure:

аз не мисля, че крият, аз мисля, че им е сънливо, някой гледа, но не вижда ;D
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Януари 27, 2014, 03:22:45 pm »

Не! От 1 час през 10мин.зареждам сайта..,ако е излязло трябва да бъде вписано.Ако е вписано трябва да е публикувано....
В шок съм.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #22 -: Януари 27, 2014, 03:44:40 pm »

Не! От 1 час през 10мин.зареждам сайта..,ако е излязло трябва да бъде вписано.Ако е вписано трябва да е публикувано....

Марая картата- хорара ти дава положителен отговор на питането- мисля, че до края на тази седмица би трябвало да стане ясно. А защо на мен ми се привиждат такива работи в картата ще кажеш ти- когато излезе решението, стискам палци :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Януари 27, 2014, 03:53:32 pm »

Марая картата- хорара ти дава положителен отговор на питането- мисля, че до края на тази седмица би трябвало да стане ясно. А защо на мен ми се привиждат такива работи в картата ще кажеш ти- когато излезе решението, стискам палци :wub:

Благо-даря! :wub:
Току-що затворих телефона след разговор с адвокатите! Няма решение...

Разбира се,че ще има обратна връзка.

Аз ще продължа да дописвам по натала...и ще посоча възможни дати .

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Януари 31, 2014, 06:09:16 pm »
днес е 31.01.2014-та...Решение няма.  :blink:
Извода по хорарната карта...какъв е? :rolleyes:

« Отговор #25 -: Януари 31, 2014, 06:40:52 pm »
Управител на часа на задаване на въпроса е Слънцето, което е в следващ дом и твърд знак-не показва бързо развитие на въпроса.
Осите са в подвижни знаци, някаква нестабилност.
Освен Луната, която е почти на куспидата на 4дом, няма други планети по ъглите, за да дадат бързо развитие
на въпроса.
Около 8.02.2014г. е по-вероятно да има решение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Януари 31, 2014, 07:19:04 pm »
Управител на часа на задаване на въпроса е Слънцето, което е в следващ дом и твърд знак-не показва бързо развитие на въпроса.
Освен Луната, която е почти на куспидата на 4дом, няма други планети по ъглите, за да дадат бързо развитие
на въпроса.

Здрасти Таис..., :blink:
Защо мислиш така?!
Интересува ме , защото в наталната ми карта има подобни индикации..а и трециалните прогресии показват подобни тенденции... :-\ :rolleyes:

« Отговор #27 -: Януари 31, 2014, 07:25:46 pm »
на въпроса.

Ако позволите една нумерологична намеса - февруари в никакъв случай не е подходящ за излиза решението - предпочитам да е март. Ако е февруари, мисля, че няма да е положително за astro или най-малкото, ще й създаде главоболия, ще трябва да нагажда нещо и вече в март ще приключи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Януари 31, 2014, 08:12:22 pm »
на въпроса.

Ако позволите една нумерологична намеса - февруари в никакъв случай не е подходящ за излиза решението - предпочитам да е март. Ако е февруари, мисля, че няма да е положително за astro или най-малкото, ще й създаде главоболия, ще трябва да нагажда нещо и вече в март ще приключи.

Има срок в който трябва да излезе...
Каквото и да е решението е решение...Уморена съм.
А и имам още една възможност...
По отношение на нумерологията в ЛГ6 не е подходящо да започваме дела...,но аз тези дела ги водя от лична година 4.
В астрологията е важно началото...Датата съм я избирала с помощ на елективната астрология... :unsure:

В личен план транзитите и дирекциите ,както и прогресиите говорят ясно и конкретно за развитието на въпросните дела.Соларната карта също...Идеята е кога хорара ще има синхрон с наталната карта? :rolleyes:

« Отговор #29 -: Януари 31, 2014, 08:16:35 pm »
Хе, те тези срокове за излизане на решение са много субективно нещо :) На едно от делата на фирмата решението го писаха 1,5 години. Това дали е в срока? :)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #30 -: Януари 31, 2014, 08:26:56 pm »
В такъв случай това ,което писах за евентуално обжалване/не знаех и не разбирам от дела чисто юридическите основни неща/, значи тогава ще има развитие-март...сега ще видя предните "съждения" ;)

марс и венера отново ще се срещнат в квадрат към м. март, та си мисля, да няма връщане на делото, примерно другата страна да обжалва, нейните пари стават ретро и се бавят в твоя 2 дом. Подвижните оси също говорят за движение "напред-назад", а и Алдебаран-Антарес както казваш и ти. Дано поне в началото на февруари да стане, че меркурий вече е в сянка и след 8 февруари, ще се точи....меркурий с ретроградието си, ще срещне диспозитора сатурн с квадрат.
В крайна сметка луната има хубави предстоящи аспекти, дано успееш.

това е цитатът -тогава е развититето, значи-като тайминг.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Януари 31, 2014, 08:32:13 pm »
В такъв случай това ,което писах за евентуално обжалване/не знаех и не разбирам от дела чисто юридическите основни неща/, значи тогава ще има развитие-март...сега ще видя предните "съждения" ;)

Ако излезе решението в моя полза започва незабавно изпълнение...и това не може да се спре от никого и по никакъв повод.
Ако не е в моя полза /само да уточня...подписана запис на заповед собственоръчно изписана на ръка с/у сума пари/ то имам право да се обърна към Касациония съд. Така или иначе имотите са блокирани...таксите са ми платени...,ако ще още една година да се влачи той ще трупа лихви...

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Януари 31, 2014, 08:35:01 pm »
Хе, те тези срокове за излизане на решение са много субективно нещо :) На едно от делата на фирмата решението го писаха 1,5 години. Това дали е в срока? :)

Е..,не!Подобно нещо няма как да се случи при исково производство. А и да се случи в момента има доста възможности и съдилища и в Европа...
При вложени хиляди левове няма как да се спра... ;) ;D

« Отговор #33 -: Януари 31, 2014, 08:46:08 pm »
Марая, Луната движи процесите, разстоянието между Луната и Меркурий го пресметнах по радуси в дни.
Мисля, че в хорарните карти се отразява въпроса, който е поставен, в случая-решението.
Всякакви други интерпретации могат да се окажат грешни.
Това е мое мнение.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Януари 31, 2014, 08:49:54 pm »
Марая, Луната движи процесите, разстоянието между Луната и Меркурий го пресметнах по радуси в дни.
Мисля, че в хорарните карти се отразява въпроса, който е поставен, в случая-решението.
Всякакви други интерпретации могат да се окажат грешни.
Това е мое мнение.

Благо-даря Таис за отговора... ;) :blink:
А какво би казала по въпроса в чия полза ще бъде решението? :rolleyes:

« Отговор #35 -: Януари 31, 2014, 09:38:17 pm »
Ще се опитам да отговоря, но незнам дали ще е правилно, защото картата отразява въпроса ти, а той е: Ще излезе ли решението
до края.....
За това дали ще си доволна гледам 10 съдиите и 12, като 3 от 10, защото по 3 дом са документите.
В случая Слънцето, еми не е много силно, но пък е в 5д, освен това мисля че ще бъде в твоя полза, но няма да е това, което си очаквала.
Все пак 10д съдията-Меркурий не харесва 7д, опонента ти.
Но по-добре си пусни друг въпрос.
По-ясен ще бъде отговора.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Януари 31, 2014, 09:43:49 pm »
Ще бъде ли в моя полза решението по дело номер ....?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #37 -: Януари 31, 2014, 10:13:12 pm »
Според мен, ще има ново преразглеждане....каквото  да значи това
утре ще размисля...
интуицията не ме излъгала, нещо тук не се решават нещата от първи път.
Ти ще спечелиш ,това го твърдя...

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Януари 31, 2014, 10:28:52 pm »
Според мен, ще има ново преразглеждане....каквото  да значи това
утре ще размисля...
интуицията не ме излъгала, нещо тук не се решават нещата от първи път.
Ти ще спечелиш ,това го твърдя...

Изключително съм благодарна за включването ти по темата...И винаги съм уважавала мнението ти.
Благо-даря ти още веднъж...Ще докладвам....
А какво ще е -ще покаже времето...Каквото и да е...Бог си знае работата и в неговите планове има явно замисъл...,който аз все още не знам... :wub:

Но..,ще очаквам утре да помислиш... :P ;)

« Отговор #39 -: Януари 31, 2014, 10:47:36 pm »
Този късен АСЦ говори, че вероятно ти знаеш отговора, Меркурий упр. часа на задаване на въпроса, току-що сменил знак.
Предполагам,че са настъпили промени, за които си по някакъв начин информирана.
В твоя полза, но не според очакванията.