Здравей Гост

Депресията в натала

• 112 Отговора
  • 16252 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Депресията в натала
« Отговор #20 -: Януари 27, 2014, 04:16:26 pm »
Но депресарията може ли да се види в наталната карта на България?

Ако е повсеместно явление? Предполагам, както и масовото изпростяване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Януари 27, 2014, 04:17:21 pm »
Тежък аспект на Слънце (живец) със Сатурн (апатия) или Нептун. Сигурно и Луната има роля.
Виж какво пише за Слънце квадрат Сатурн:
С този аспект вашата себеизява е ограничена, особено през младостта ви и вие усвоявате всичко по труден път. Вашата преценка е добра, особено в професионални ситуации. След като вкусите веднъж от успеха, може да придобиете самоувереност. Този аспект често възпрепятства близостта с бащата или може да причини ранната му загуба. Проблеми със зъбите или артрит могат да бъдат физическите прояви на сатурновото ограничаващо действие върху естествения кипеж на Слънцето. Този аспект често причинява женитба с вдовица или вдовец.
Квадрат между Слънцето и Сатурн показва много силни амбиции. Но и страх от отхвърляне. Вие сте отбранителен, често в ранна възраст може да сте бил подценяван и да се е налагало непрекъснато да доказвате вашата стойност. За да успеете трябва да се научите да отстоявате своите позиции, а също така и да управлявате. В период на съзряване вие усещате, че вашата същност става по-силна и че успявате да създавате връзки, които преди сте смятали за много трудни и дори невъзможни. Благодарение на вашето търпение и постоянство в зряла възраст бихте могли да притежавате отлични качества за бизнес. Вие сте стабилен, скептичен и пробивен. Често този аспект показва, че носите тежък товар от отговорности.

Соник, пак ще попитам, няма ли значение нивото на проработка на планетите
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #22 -: Януари 27, 2014, 04:19:29 pm »

И двете са масови явления...Вижда ли се в натала на България?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Януари 27, 2014, 04:21:15 pm »

И двете са масови явления...Вижда ли се в натала на България?

Не съм мунданен астролог, нека те да кажат.

Но по мои наблюдения - и без да се гледа картата на БГ, се вижда. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Януари 27, 2014, 04:30:45 pm »
Ако може да дадете някакъв аспект и да се коментира..;). Няма ли значение нивото на проработка на планетите?

Качи си и тук картата...Искам да ти кажа нещо.... :blink:

Ми..да запомнила съм,че има връзка в картата ти м/у Луна и Плутон.Защо ли? Защото Плутон е в 4-ти дом/мунданен дом на Луната/ и има квадратура при това точна м/у Луна и Плутон. Луната е в козирог и е диспозирана от Сатурн в Дева. На Луната хич не и е мястото в Козирог. Там тя се чувства скована..,самотна..,сухо и е. Не бива да забравяме за пракачествата на планетите.
ТОПЛО – топлина подвижност разширяване - Рак
СТУДЕНО – студенина свиване сгъстяване - Козирог
ВЛАЖНО – флуидност, втечняване, еластичност - Рак
СУХО – сухост, напрежения, втвърдяване - Козирог
Ето защо транзита на Плутон в/у нат.Луна изтълкувах по-този начин...И защото иде реч за сцената на която ще работи транзита - 6-ти дом. А 6-ти дом е дом на Меркурий и Дева - ежедневие,здраве,навици,подчинено положение.Той е кадентен дом или падащ. Болестите,склонност към заболявания, изхранване, хигиена...грижи.

Сатурн сухотата дава склонност към насилствена напрегнатост, твърдост, непреклонност, нетърпимост, стремеж към господство...как ли се чувства/Луната/ в чиличната му прегръдка? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #25 -: Януари 27, 2014, 04:34:40 pm »

Сигурно има, но аз поне не знам как се проработват планети. Думата хем ми звучи хубаво, хем малко като "инжектопляктор".

« Отговор #26 -: Януари 27, 2014, 04:37:38 pm »
Хм, много точно обяснение благо даря ти!
Как ли, ами даже аз на моменти съм се учудвал от липсата на емоция при дадена ситуация. Много пъти, наистина. Даже в момиче в което съм бил влюбен ама наистина много бях на около 20тина години и независимо от това съзнавах, че нямам бъдеще с нея и разумът взима винаги връх. Така отработвам този аспект...

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Януари 27, 2014, 04:45:37 pm »
Ами заслужено или не...има решение...тухларните..;)

Какво...?
Ами преди дребните крадци са ги карали в тухларни- да пекат тухли. Зимата времето е както навън, а лятото също...;) И така...нека не спамиме темата.

АСЦ-Козирог ДСЦ-Рак...картата на България. Това,ако не е депресия не знам кое друго може да е. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Януари 27, 2014, 04:48:22 pm »
Тежък аспект на Слънце (живец) със Сатурн (апатия) или Нептун. Сигурно и Луната има роля.

Слънцето е Аза и съзнанието ,..но не и псикихата....Сатурн е авторитета...
Нептун замъглява..,размива Луната е психиката.

« Отговор #29 -: Януари 27, 2014, 04:52:06 pm »
Ами заслужено или не...има решение...тухларните..;)

Какво...?
Ами преди дребните крадци са ги карали в тухларни- да пекат тухли. Зимата времето е както навън, а лятото също...;) И така...нека не спамиме темата.

АСЦ-Козирог ДСЦ-Рак...картата на България. Това,ако не е депресия не знам кое друго може да е. ;D
Стига бе!!
Аз винаги съм се чудил как може хората и преди и по време на кризата все да им е тегаво и все лошо да гледат, все да недоволстват?...Хм...

Сигурно има, но аз поне не знам как се проработват планети. Думата хем ми звучи хубаво, хем малко като "инжектопляктор".
А на мен, че някой е прекалил с ръкоблудстването и си търси желание за внимание посредством мен..;)
Няма лошо и в живота ми е така, ако има лузър или грознобойник някъде все нещо търси конфикт с мен. Ама кво да кажа...Все едно некой селски отбор да играе с Реал Мадрид( моят любим клуб)...

« Отговор #30 -: Януари 27, 2014, 04:53:50 pm »
Марая, правилно ли разбрах, че най важният, ако не и основен аспект е Слънце квадрат Сатурн? И Луна квадрат Сатурн?

« Отговор #31 -: Януари 27, 2014, 04:56:06 pm »

Психика не, но его и желание за живот, виталност — бих казал да.

А на мен, че някой е прекалил с ръкоблудстването и си търси желание за внимание посредством мен..;)
Няма лошо и в живота ми е така, ако има лузър или грознобойник някъде все нещо търси конфикт с мен. Ама кво да кажа...Все едно некой селски отбор да играе с Реал Мадрид( моят любим клуб)...

Съжалявам, че си депресиран, но излишно търсиш конфликт. Ако можеш да ми обясниш разликата между "проработвам" и "отработвам", имаш една бира от мен. Ако намериш от кой руснак е тръгнал лафът, още една.

« Отговор #32 -: Януари 27, 2014, 05:00:22 pm »

Повече жени, по малко мазоли по ръцете ти пожелавам и приключвам да се занимавам с теб. Елементарно момченце, което не разбира от добро...
Жалко за родителите ти. Тва е от мен за теб

Психика не, но его и желание за живот, виталност — бих казал да.

Съжалявам, че си депресиран, но излишно търсиш конфликт. Ако можеш да ми обясниш разликата между "проработвам" и "отработвам", имаш една бира от мен. Ако намериш от кой руснак е тръгнал лафът, още една.
Повече жени и по малко мазоли по ръцете ти пожелавам. Ти се едно момченце което не разбира от добро отношение...Жалко за родителите ти че така са те "проектирали"
Тва е от мен за теб...

« Отговор #33 -: Януари 27, 2014, 05:07:53 pm »
Ау-у, заболя те от "съжалявам" сигурно… ще прощаваш. 'айде лек ден.

« Отговор #34 -: Януари 27, 2014, 05:13:53 pm »
Ау-у, заболя те от "съжалявам" сигурно… ще прощаваш. 'айде лек ден.
Пътувай...;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Януари 27, 2014, 05:15:28 pm »
Марая, правилно ли разбрах, че най важният, ако не и основен аспект е Слънце квадрат Сатурн? И Луна квадрат Сатурн?

По отношение на твоята карта има тригон М/у Луната ти и Сатурн...Това ти дава определени качества..,които помагат много.
Квадратурата на Слънце и Сатурн не е носител на депресия...по-скоро би могла да бъде провокатор.
Чувствата и емоцийте ни са тези,които произвеждат подобни ситуации на депресия.
И все пак каквото и да си говорим иде реч за две коренно различни енергии..темпераменти и приоми на Сатурн и Луна.

Друг е въпроса,че сега скочи просто без да мислиш...импулсивно на Соник...Той нищо лошо не ти каза, а и не съзрях хейтърски или лузерски тон... ;D
И...съзирам противоречие говориш за липса на емоции,а си бил влюбен... ;D
Да ти кажа ли нещо още?! ;) ;D - много си емоционален и имаш страх от това да не бъдеш отхвърлен...
Не можеш да приемеш да свириш 2-ра цигулка. Ако се научиш обаче в определени моменти да поддържаш фон, а не просто да светиш ще постигнеш небивали резултати на всички нива. Потенциал не ти липсва..иска се желание.
Замисли се в/у нещо...Представи си една снимка на морето на която виждаш само вълни и нищо друго...,а сега си представи друга...Ох докато обяснявам ...ето

Коя от двете ти харесва повече? :blink:

« Отговор #36 -: Януари 27, 2014, 05:21:00 pm »
Ами горната дето е залеза...а иначе наистина като взимам решения се съм емоционален и да 2ра цигулка ми е гадно да свиря...

« Отговор #37 -: Януари 27, 2014, 05:27:01 pm »
Ами горната снимка я виждам като нещо могъщо и красиво, докато долната ми прилича на локвата в Южният парк където стм виждал цигани да ловят попови лъжички...

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Януари 27, 2014, 05:44:45 pm »
Ами горната снимка я виждам като нещо могъщо и красиво, докато долната ми прилича на локвата в Южният парк където стм виждал цигани да ловят попови лъжички...

Защото има фон..,защото само така може да изпъкне красотата и на морето и на залеза...За това говоря :blink: ;)...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Януари 27, 2014, 06:15:05 pm »
Повече жени и по малко мазоли по ръцете ти пожелавам. Ти се едно момченце което не разбира от добро отношение...Жалко за родителите ти че така са те "проектирали"
Тва е от мен за теб...

Днес какъв ти е проблемът?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.