Депресията дълго време ми беше сестра. Ако вярвам на "психарите", че депресията е вратата към психичните заболявания ,да съм кукнала, ама-не, поне не още.

Де-прес-какво значи..."пресираш мЕ-освен луна.-сатурн, плутон, при мъже още-слънца-напрегнато спрямо плутон и сатурн, също и за мъжете-марс-сатурн...та, депересарите не можеш ги убеди да станат, да спортуват, да НАПРАВЯТ НЕЩО, да се борят, те си харесват мазохизма, тук пък нептун ми го говоир за тях,за болкатау, която не искат да излекуват.Техен избор, те го правят, не затъвайте с тях. Съжалявам, нищо лично-това от лична-15 годишна депресарка-аз, е споделено.. Ако те не искат, не са готови да се излекуват-а вие искате да им помогнете-не, не можете, ще ви въвлекат на тяхното дъно-кой печели-нито вие, нито те..
Отеглете се навреме, преди херметичната гравитация на тяхното тресавище да ви погълне. Вие сте платили вашата цен, за да сте вън от де-прессс.
насила можеш да вземеш, но не и да дадеш, изборът е техен.

Естествено, ако депремираният е човек -близък, няма да го оставя, ще го дърпам за косите, после ще плача с него, но ще му извадя плутона, също нептун и -сатурн, за да продължи. Ако иска....
Нелекуваните депрес-хора стават зависими от вашето внимание, това им е патеричката.
Сурово ли да звучи-не, истината е такава-сурова.
Учителят Дънов казва-Природата не познава състраданието. Който иска0ще разбере смисъла.