Здравей Гост

Парите в наталната карта и движението им,чрез прогресии и дирекции

• 127 Отговора
  • 25667 Прегледи
То всичко казано до тук е интересно,НО според мен е най-важна Домовата система,която се използва,защото древните НЕ са работили с Плацидус!

Ако приемем за по-надеждна Алкабитус...,ще настъпят някои промени и голяма част от планетите ви ще преминат в друг дом!...което е ВАЖНО ,ако се работи по древните методи...

Засичали ли сте КОЯ домова система дава по-точна информация за вас ...?Споделете впечатления...

Древните са използвали при интерпретацията на Картата - Равнодомната система...,а за "силата" и "слабоста'' на планетите- по домове-Алкабитус. Това трябва да се провери...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
То всичко казано до тук е интересно,НО според мен е най-важна Домовата система,която се използва,защото древните НЕ са работили с Плацидус!

Ако приемем за по-надеждна Алкабитус...,ще настъпят някои промени и голяма част от планетите ви ще преминат в друг дом!...което е ВАЖНО ,ако се работи по древните методи...

Засичали ли сте КОЯ домова система дава по-точна информация за вас ...?Споделете впечатления...

Древните са използвали при интерпретацията на Картата - Равнодомната система...,а за "силата" и "слабоста'' на планетите- по домове-Алкабитус.

В зависимост от програмата и методиката се ползват и различните домофикации.
С Митко миналата година правихме експеримет по Витте. Всяка домофикация покзва различни неща....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

neo

• *
  • 72
Дори и да ползваш древна домова система, никой не ти гарантира, че тя е универсална. Все пак цивилизациите навремето са били твърде локални... Иначе това е наистина много тънка част тъй като дори и времето на раждане често не е достатъчно точно. Остава само много добър астролог който да може да "намести" сам нещата...

Древните са използвали при интерпретацията на Картата - Равнодомната система...,а за "силата" и "слабоста'' на планетите- по домове-Алкабитус.

Ал-Кабиси е от десети век някъде, значи още по-древните са използвали друго :) Иначе наистина има логика старите методи да се ползват в правилния контекст със съответните домови системи.

Дори и да ползваш древна домова система, никой не ти гарантира, че тя е универсална. Все пак цивилизациите навремето са били твърде локални... Иначе това е наистина много тънка част

Напълно съм съгласна,и съм объркана-не зная на коя дом.с-ма да се доверя!коя е по-надеждна.Вие с коя работите?
ЗА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ-мисля,че Равнодомната е най-добрият избор.Все пак тя е препоръчвана и от Робърт Хенд-един от на-добрите астролози.Имате ли наблюдения за нея-използвате ли я,по-точно ли ви описва?

Ал-Кабиси е от десети век някъде, значи още по-древните са използвали друго :) Иначе наистина има логика старите методи да се ползват в правилния контекст със съответните домови системи.

Sonic_Pro, напълно съм съгласна, задължително така трябва да се процедира.

Иначе, не съм видяла/прочела някой астролог в наши дни да ползва Ал-Кабиси или Алкабитус, както искате я наричайте, домова система. Някъде бях срещала информация от Румен Колев и Robert Zoller от рода на " Алкабитус и Примарни Дирекции", но като цяло това е материал за много напреднали.
« Последна редакция: Февруари 03, 2014, 05:09:43 pm от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Sonic_Pro, напълно съм съгласна, задължително така трябва да се процедира.

Иначе, не съм видяла/прочела някой астролог в наши дни да ползва Ал-Кабиси или Алкабитус, както искате я наричайте, домова система. Някъде бях срещала информация от Румен Колев и Robert Zoller от рода на " Алкабитус и Примарни Дирекции", но като цяло това е материал за много напреднали.

Имам програмата на Румен Колев и работя с примарни дирекции. Това е най-трудната техника..,но за сметка на това е повече от прецизна.
В зависимост от ключа се използва и съответната домофикация.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

За финансовата област отговарят 2-8-6-10.
Планети Венера,Юпитер,Луна,Плутон и Нептун.

Как се справяте с парите..,как ги печелите..,лесно ли ги губите,кога губите и кога печелите?
Впечатления от близки..,познати...

На ретро Венера тема по нейните аналогии... :blink:

Когато Юпитер транзитираше през 10-ти дом, реших, че обезателно трябва да започна работа. В началото - пълна суша откъм пари, е, тук-таме някой проект. След 2-3 месеца изненадващо ми потръгна. Сега работя на свободна практика и съм повече от доволна.

Във 2-ри дом имам Венера (У2) и Юпитер (У4). Венера квадрат Уран (У6) и Нептун (У7).
Юпитер прави тригон с Марс (У8) и Сатурн (У5).
В 6-ти дом имам Сатурн. У6, Уран, е в 5-ти дом, работата е свързана с дизайн и компютри. Уран прави тригон с Луната, която е в 9-ти дом и управлява 11-ти дом. Парите идват от чужденци, плащат ми чрез Пейпал ;D. Уран прави и тригон с Меркурий (У1, У10).
8-ми дом ми е празен, У8, Марс, е в 10-ти дом. У10 е в 1-ви, сигурно затова съм на свободна практика.

Парс Фортуна ми е в 9-ти дом, Близнаци, много зле аспектиран, че и на 3 градуса от Алдебаран ;D , но поне управителя е силно поставен.
Точката на богатството в Дева, на 5 градуса от Слънцето, май орбисата е широка за съвпад :rolleyes: .