Според мен насилието,за да се реализира трябва да бъде заложено двустранно-и в картата на насилника и в картата на "жертвата". Аз имам Венера квадрат Плутон,както и Слънце квадрат Плутон и с това си обяснявам доста неща в моя живот.Първия ми работодател като бях на 19 се оказа сводник

Работех в магазин за бяла техника и още на първата седмица започна да ми прави комплименти за фигурата,а след това да ми обяснява че мога да печеля много повече.Аз обаче му отвърнах подобаващо-завлачих го с пари и му хвърлих ключовете.След това ме издирваше

Следващия ми шеф (бяхме колектив от около 50 човека) беше женен и ми беше хвърлил око-пращаше ми подаръци по управителката,които аз не приемах и накрая ме уволни.Другия след него започна да изпитва някакви по-особени симпатии към мен,но беше взаимно де

Жена му усети и трябваше да напусна.Ей такива истории цял живот.Първоначално се дразнех,после спря да ми пука и Слава Богу не съм попадала на такива екземпляри през последните години.Заложено ми е да срещам такива мъже,ей онзи ден един пак ме приклещи в една улица посред бял ден докато си говорех по телефона,аз просто го игнорирах и си продължих по пътя,въпреки че беше доста нахален.Преди години пък една вечер един,който беше разкопчан и си го държеше ме попита колко е часа-аз му отвърнах и си продължих.Този тип мъже очакват да се шокираш-аз не се шокирам вече и затова не са така настъпателни :blink: