Здравей Гост

Ще си получи ли заслуженото?

• 145 Отговора
  • 23438 Прегледи
Re: Ще си получи ли заслуженото?
« Отговор #120 -: Февруари 12, 2014, 10:35:59 am »
И средата оказва влияние, така е. След като ходих да кандидатствам за първи път за работа в една местна радиостанция, втори път не се върнах там. ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #121 -: Февруари 12, 2014, 12:19:12 pm »
На чужд гръб и сто тояги са малко, а на собствен и една е много.
А желанието за мъст и реваншизмът са отрова за душата. Те залепят с ц200 за ситуацията.
Казват че другите ни дават уроци, дори и да ни нараняват по някакъв начин. В случая урока е филтър за приятелствата.

« Отговор #122 -: Февруари 12, 2014, 02:18:04 pm »
Не се знае за какво е урока...За себе си обаче имам усещане,че съм била мъж в предишен живот и съм наказана да се преродя в жена,която трябва да изтърпи същото,което аз съм причинявала на жените
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Asol

• 4140
« Отговор #123 -: Февруари 12, 2014, 03:03:08 pm »
Сега се замислих и се чудя дали и в картите на някои жени няма по-изразени указания да привличат такива мераци. Не говоря за изнасилване. Познавам жени, които са имали такъв проблем в повечето колективи - сексуален тормоз, мазни намеци и натискане от страна на работодател или някой по-висшестоящ, включително заплахи с уволнение или създаване на непоносима обстановка на раб. място. Странно, но аз с моята подчертано плутоново-осмодомна карта не съм била обект на такива посегателства в службата. И не е въпрос само на външна привлекателност, нещо повече трябва да е. Малко измествам фокуса, да ме прощавате. Ако искате, може да направим отделна тема, просто ми стана любопитно на какво може да се дължи.

Такива мъже склонни към насилие, не могат да спечелят жената по друг начин и това е техния начин да получат нещо, което искат. Насилието е проява на слабост, а не на сила. Притежаваната власт е лост към това. Когато не става въпрос за отношения шеф - подчинена, то физическото надмощие на мъжа е начина.
И в двата случаи на подобен мъж му е трудно да има жената по друг начин, освен от позицията на някакъв тип насилие или е някакъв тотален примитив подвластен на нагона си.

Според вас при какви обстоятелства, извън обичайното битово насилие и партита с неочакван край, за жените има риск да станат обект на сексуален тормоз? На много места съм работила и в различни колективи, но никъде обект на посегателства не съм била. А мисля, че все още изглеждам добре. :) Щом се повдигна въпросът с какво го предизвикваме, ще питам - с какво не го предизвикваме?

При по наперена мома предполагам този номер трудно ще мине. Вътрешната сила на жената, която си знае цената отблъсква подобни мераци.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Февруари 12, 2014, 03:19:15 pm »
Често при наперените жени и с демонстрации на високо самочувствие се случва да има такива посегателства в службата – била съм и свидетел, и слушател на такива истории. Но липсва ли самоуважение, има ли жената проблем с личната самооценка, тя ще излъчва и съответните сигнали, в такъв случай привидно високото самочуствие ще е компенсация на нейните вътрешни липси. И не говорим за едната външна привлекателност – красотата може да предизвиква симпатии, да предразполага към по-приятно общуване, не е задължително да провокира мръснишки мераци – зависи как я “пласираш“ пред публиката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #125 -: Февруари 12, 2014, 04:18:44 pm »
Мними таксиджии изнасилват жени в Брюксел - http://www.vesti.bg/sviat/evropa/mnimi-taksidzhii-iznasilvat-zheni-v-briuksel-6005231. :-X Заприлича на сценарий на един епизод на "От местопрестъплението: Ню Йорк", където мним таксиметров шофьор отвличаше и убиваше клиенти, които го спираха на улицата.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #126 -: Февруари 12, 2014, 09:28:40 pm »
Често при наперените жени и с демонстрации на високо самочувствие се случва да има такива посегателства в службата – била съм и свидетел, и слушател на такива истории. Но липсва ли самоуважение, има ли жената проблем с личната самооценка, тя ще излъчва и съответните сигнали, в такъв случай привидно високото самочуствие ще е компенсация на нейните вътрешни липси. И не говорим за едната външна привлекателност – красотата може да предизвиква симпатии, да предразполага към по-приятно общуване, не е задължително да провокира мръснишки мераци – зависи как я “пласираш“ пред публиката.

Like
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #127 -: Февруари 13, 2014, 10:18:21 am »
Насилието във всичките му форми не е нищо повече от страх...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #128 -: Февруари 13, 2014, 10:40:21 am »
Непременно и колкото може по-бързо дай хомеопатичното лекарство Стафизагрия на детето. Непременно!!!

http://www.stokibg.com/product_details.php?id_product=1278575&product_name=%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B8%D1%8F,+STAPHYSAGRIA+CH+9,+%D0%91%D0%BE%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BD

http://www.samuelhahnemann.bg/homeopathic-cases/article/83.Staphisagria
Благо-даря Ропотамо... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #129 -: Февруари 14, 2014, 01:27:08 am »
Наистина ли е била насилена или може би и тя си го е търсела..?

Само от това изречение разбирам, че си мъж, може би с лошо разположен Меркурий :-X .

Много е просто ..... не може да си секси девойче ,да си с къса поличка ,стегнато дупе и хубава блузка ,да си на парти ,да хапваш и пийваш в теб всичко да излъчва секс самия ти етикет и облекло ,да се шегуваш закачливо и да поглеждаш игриво и накрая да легнеш да спиш до млад екземпляр ,който тостетерона му е 100++ легнала с гръб към него ,да го хванеш за ръка и да заспите  ;D.

Ако ти така да се каже тръгнеш да се съвокупляваш с нея, а тя каже НЕ, това си е точно изнасилване.

И не говорим за едната външна привлекателност – красотата може да предизвиква симпатии, да предразполага към по-приятно общуване, не е задължително да провокира мръснишки мераци – зависи как я “пласираш“ пред публиката.

Лили, не знам какво пласиране имаш предвид, но според мен насилието е и в картата на насилника. Както и да пласираш, ако човека отсреща няма такива "мераци", няма да му мине и през ума да направи подобно нещо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Февруари 14, 2014, 07:23:42 am »
Навремето имах такъв работодател - вземаше в офиса по едно момиче да върши цялата работа, а още едно вземаше за "украса" - и втория тип служителки се сменяха на всеки два-три месеца. Като видеше, че номерът му с нея няма да мине, просто я разкарваше. Но някои бяха по-хитри и се задържаха повече - заплатата беше добра, а не правеха нищо по цял ден, само чат и от време на време разкарване с него по банки, като придружителки. Накрая си докара любовницата от офиса в Бургас - тя хем вършеше работа, хем друго.  ;D

А красивите жени не са по-лесни - защо някои мъже така си мислят?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #131 -: Февруари 14, 2014, 08:49:20 am »
Според мен насилието,за да се реализира трябва да бъде заложено двустранно-и в картата на насилника и в картата на "жертвата". Аз имам Венера квадрат Плутон,както и Слънце квадрат Плутон и с това си обяснявам доста неща в моя живот.Първия ми работодател като бях на 19 се оказа сводник  ;D Работех в магазин за бяла техника и още на първата седмица започна да ми прави комплименти за фигурата,а след това да ми обяснява че мога да печеля много повече.Аз обаче му отвърнах подобаващо-завлачих го с пари и му хвърлих ключовете.След това ме издирваше  ;D Следващия ми шеф (бяхме колектив от около 50 човека) беше женен и ми беше хвърлил око-пращаше ми подаръци по управителката,които аз не приемах и накрая ме уволни.Другия след него започна да изпитва някакви по-особени симпатии към мен,но беше взаимно де  :-[ Жена му усети и трябваше да напусна.Ей такива истории цял живот.Първоначално се дразнех,после спря да ми пука и Слава Богу не съм попадала на такива екземпляри през последните години.Заложено ми е да срещам такива мъже,ей онзи ден един пак ме приклещи в една улица посред бял ден докато си говорех по телефона,аз просто го игнорирах и си продължих по пътя,въпреки че беше доста нахален.Преди години пък една вечер един,който беше разкопчан и си го държеше ме попита колко е часа-аз му отвърнах и си продължих.Този тип мъже очакват да се шокираш-аз не се шокирам вече и затова не са така настъпателни  :blink:

« Отговор #132 -: Февруари 14, 2014, 08:51:28 am »
Според мен насилието,за да се реализира трябва да бъде заложено двустранно-и в картата на насилника и в картата на "жертвата". Аз имам Венера квадрат Плутон,както и Слънце квадрат Плутон и с това си обяснявам доста неща в моя живот.Първия ми работодател като бях на 19 се оказа сводник  ;D Работех в магазин за бяла техника и още на първата седмица започна да ми прави комплименти за фигурата,а след това да ми обяснява че мога да печеля много повече.Аз обаче му отвърнах подобаващо-завлачих го с пари и му хвърлих ключовете.След това ме издирваше  ;D Следващия ми шеф (бяхме колектив от около 50 човека) беше женен и ми беше хвърлил око-пращаше ми подаръци по управителката,които аз не приемах и накрая ме уволни.Другия след него започна да изпитва някакви по-особени симпатии към мен,но беше взаимно де  :-[ Жена му усети и трябваше да напусна.Ей такива истории цял живот.Първоначално се дразнех,после спря да ми пука и Слава Богу не съм попадала на такива екземпляри през последните години.Заложено ми е да срещам такива мъже,ей онзи ден един пак ме приклещи в една улица посред бял ден докато си говорех по телефона,аз просто го игнорирах и си продължих по пътя,въпреки че беше доста нахален.Преди години пък една вечер един,който беше разкопчан и си го държеше ме попита колко е часа-аз му отвърнах и си продължих.Този тип мъже очакват да се шокираш-аз не се шокирам вече и затова не са така настъпателни  :blink:
Как така се е държал за...еди какво си и те е питал, колко е часа...хахаххаххаххахахха
Хиля сеее....истина ли е?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #133 -: Февруари 14, 2014, 08:52:36 am »
Как така се е държал за...еди какво си и те е питал, колко е часа...хахаххаххаххахахха
Истина е-държеше си го и ме пита "Бейби,колко е часа" Аз му отговорих и го игнорирах  :blink: Такива неща ме сполетяват от 14 годишна-аз и друг път съм разказвала как един си правеше ч.... докато ядях една баничка на една пейка в голямото междучасие.Този перверзник ме гледаше и така...Ненормалници колкото искаш-като магнит съм за тях

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Февруари 14, 2014, 08:53:43 am »
В Морската градина е пълно с такива ексхибиционисти, все изскачат от храстите, но те не са насилници.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #135 -: Февруари 14, 2014, 08:54:57 am »
Истина е-държеше си го и ме пита "Бейби,колко е часа" Аз му отговорих и го игнорирах  :blink:
Хахахаххахахахаха....Още се хиля, стигааа...такива фрикове трябва да бъдат изтребени...
В Морската градина е пълно с такива ексхибиционисти, все изскачат от храстите, но те не са насилници.
Айдеее ново включване....ей хора хиля се истерично...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #136 -: Февруари 14, 2014, 08:56:16 am »
Сега сериозно...такива хора, според мен трябва да бъдат изпратени в лудница или затвор

« Отговор #137 -: Февруари 14, 2014, 08:56:41 am »
И в рейсовете съм попадала на такива лятото-ходят с широки шорти,а отдолу нямат белъо и познай.Големи гнусари са! Искам да имам една пушка и да ги изпозастрелям всичките!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Февруари 14, 2014, 08:57:37 am »

Много пъти ми се е случвало, но от такива гледки въобще не се впечатлявам.
Първият път, когато срещнах такъв, разхождайки кучето си, също ме попита колко е часът. Тогава бях едва на 16, тъкмо бях дошла тук. И после ме пита как е х.. на нашия език. Същото - отвърнах аз.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #139 -: Февруари 14, 2014, 08:59:03 am »

Много пъти ми се е случвало, но от такива гледки въобще не се впечатлявам.
Първият път, когато срещнах такъв, разхождайки кучето си, също ме попита колко е часът. Тогава бях едва на 16, тъкмо бях дошла тук. И после ме пита как е х.. на нашия език. Същото - отвърнах аз.  ;D
Значи номера с часа не е от вчера  ;D