Здравей Гост

Ще си получи ли заслуженото?

• 145 Отговора
  • 23419 Прегледи
Re: Ще си получи ли заслуженото?
« Отговор #80 -: Февруари 10, 2014, 10:50:28 pm »
Много съжалявам Марая чета и се ужасявам.Всеки си получава заслуженото, ти това го знаеш!!!!
Дано, детето бързо да го преодолее  както и ти и семейството разбира се.

« Отговор #81 -: Февруари 10, 2014, 11:34:46 pm »
За съжаление, Марайче, Господ бави и отлага присъдите.

А за човешкото правосъдие - в България и такова нямаме, законите не се прилагат ефективно.

Може да ме определите за жесток и искам да кажа ,че не съм прочел цялата тема и съм твърдо против злоупотребите по какъвто и да е било повод ,но имам няколко въпроса. Наистина ли е била насилена или може би и тя си го е търсела..? Има ли случайни неща? и Господ бави и отлага присъдите ,дали това нещо не е наказание към Марая. Съжелявам,но обичам да гледам цялостно на нещата. Дано да не ме банете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #82 -: Февруари 11, 2014, 12:29:27 am »
И гола да тръгне една жена/момиче по улицата, никой няма право да й посяга!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Февруари 11, 2014, 07:32:09 am »
Imagination, типично разсъждение на мъж, който не може да почувства ситуацията.
Но нито те съдя, нито се учудвам - познавам и жени, неспособни да се поставят на мястото на отсрещния, което не им пречи да му наливат непоискан акъл в главата.

Случайни неща няма, но не защото си го търсим. Има уроци, през които всеки човек трябва да премине. При щерката на Марая може да е дошъл моментът да се научи да разделя фалшиви от истински приятели. Много рано се случва и по особено неприятен начин, жал ми е за момичето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #84 -: Февруари 11, 2014, 09:31:11 am »
Така е права си

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #85 -: Февруари 11, 2014, 02:14:31 pm »

А за човешкото правосъдие - в България и такова нямаме, законите не се прилагат ефективно.

Може да ме определите за жесток и искам да кажа ,че не съм прочел цялата тема и съм твърдо против злоупотребите по какъвто и да е било повод ,но имам няколко въпроса. Наистина ли е била насилена или може би и тя си го е търсела..? Има ли случайни неща? и Господ бави и отлага присъдите ,дали това нещо не е наказание към Марая. Съжелявам,но обичам да гледам цялостно на нещата. Дано да не ме банете.

За кое да те баннеме...То видно от написаното Вселената те е баннала...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #86 -: Февруари 11, 2014, 05:41:21 pm »

Бих искала да попитам г-на : Вас някога принуждавали ли са Ви да правите секс????? Защото мен са ме: принуждавали и уволнявали,заплашвали и шамарили заради отказ!!!! И какво според вас значи : тя си го е търсила???? Това че отиваш на парти където някой идиот те пожелава значи ли че аз като съм родена карасива  по дифолт си го търсия и само защото на някой му е станал от мен??? Вие не смятате ли че дори и вашата съперуга има право да Ви откаже секс ,или можете да си го вземете насила само защото тя се е съблекла и е легнала в общото Ви легло, т.е. според вашата логика си го търси....да спи на дивана като не иска секс??? Мисля че не си давате сметка какво точно е изнасилване,и дано никога да не разберете,че достатъчно яки гейове има и могат да Ви изнасилят съвсем без да си го потърсите!!!!!!

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #87 -: Февруари 11, 2014, 05:41:52 pm »

А дали бабите по селата, които насилват, и те си го търсят? И педофилите ли са провокирани от сладите малки дечица! Истината е, че в голямата си част хората са кретени и се надяват, че  може би на тях няма да им се случат никога подобни неща, защото, разбирате ли, те не са такива!!!! но  има само едно сигурно нещо на този свят и то е, че рано или късно всеки гушва босилека! На голяма част от жените са  се случвали подобни неща, но от страх да не бъдат обвинени за леки, са крили факта! Възхищавам се на смелостта на Марая  да сподели какво преживява и да се бори насилника да си получи заслуженото!  Според мен всеки изнасилвач заслужава да бъде кастриран! На България са й нужни Крумови закони!

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #88 -: Февруари 11, 2014, 05:45:56 pm »

Бих искала да попитам г-на : Вас някога принуждавали ли са Ви да правите секс????? Защото мен са ме: принуждавали и уволнявали,заплашвали и шамарили заради отказ!!!! И какво според вас значи : тя си го е търсила???? Това че отиваш на парти където някой идиот те пожелава значи ли че аз като съм родена карасива  по дифолт си го търсия и само защото на някой му е станал от мен??? Вие не смятате ли че дори и вашата съперуга има право да Ви откаже секс ,или можете да си го вземете насила само защото тя се е съблекла и е легнала в общото Ви легло, т.е. според вашата логика си го търси....да спи на дивана като не иска секс??? Мисля че не си давате сметка какво точно е изнасилване,и дано никога да не разберете,че достатъчно яки гейове има и могат да Ви изнасилят съвсем без да си го потърсите!!!!!!

Съвсем същото щях да кажа на господина! Днес и мъжете не са застраховани, а там унижението е още по-голямо!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Февруари 11, 2014, 06:26:13 pm »
Сега се замислих и се чудя дали и в картите на някои жени няма по-изразени указания да привличат такива мераци. Не говоря за изнасилване. Познавам жени, които са имали такъв проблем в повечето колективи - сексуален тормоз, мазни намеци и натискане от страна на работодател или някой по-висшестоящ, включително заплахи с уволнение или създаване на непоносима обстановка на раб. място. Странно, но аз с моята подчертано плутоново-осмодомна карта не съм била обект на такива посегателства в службата. И не е въпрос само на външна привлекателност, нещо повече трябва да е. Малко измествам фокуса, да ме прощавате. Ако искате, може да направим отделна тема, просто ми стана любопитно на какво може да се дължи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #90 -: Февруари 11, 2014, 06:35:35 pm »
В такъв случай е виновна средата,не вярвам компанията на това дете да са били толкова долни твари и ако е така къде е ролята на родилите,които пускат децата си при такива твари ?!И все пак дълбоко се съмнявам тези тинейджъри да са такива,по скоро малко повече алкохол и разбито сърце не е изнасилване. Това е само мое предположение на базата на днешната младеж

« Отговор #91 -: Февруари 11, 2014, 08:02:16 pm »
В България по неофициални данни ВСЯКА ВТОРА жена е претърпявала поне веднъж подобно посегателство. Всички, които се изказват, че жената си го търси, защото носи къса пола и прочие подобни глупости, са мълчаливи съучастници.
Няма да пиша дълго, защото темата е необятна.
Синтезирано, докато битуват схващания, че жената си го търси, ще е в сила черната статистика. ВСЯКА ВТОРА жена. Добре ли е?

« Отговор #92 -: Февруари 11, 2014, 08:03:43 pm »
В такъв случай е виновна средата,не вярвам компанията на това дете да са били толкова долни твари и ако е така къде е ролята на родилите,които пускат децата си при такива твари ?!И все пак дълбоко се съмнявам тези тинейджъри да са такива,по скоро малко повече алкохол и разбито сърце не е изнасилване. Това е само мое предположение на базата на днешната младеж

:)  Дано да прееживеете това което  вие  не вярвате че е изнасилване и тогава ще ви питам :  а къде беше баща ви? то и сцепено дупе не е изнасилване но когато е вашето а не моето , и в този случай ще се радвам да напишете кой е виновен : вие дето не се имали избор или този дето ви е насилил...
От вашето мнение излиза че мъжете никога нямат вина освен ако не са пребили и вързали жертвата ....жените си го търсят и алкохола е виновен.....хм,дано господ  да не накаже дъщеря ви с това ,защото вие в ролята на баща ще и кажете че си го е търсила сама
« Последна редакция: Февруари 11, 2014, 08:12:33 pm от marella »

« Отговор #93 -: Февруари 11, 2014, 08:20:38 pm »
Просто изразявам мнение, дано се разнищи случая и справедливостта да възтържествува.

*

Papy

• 4343
« Отговор #94 -: Февруари 11, 2014, 08:26:04 pm »
Имаджинейшън, не съм съгласна с мнението ти, но си правилен човек

Марела, жалко за теб, че изобщо си помисли всички изречения с "дано"

Марая, съжалявам за случката с детето-дано се съвземе

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #95 -: Февруари 11, 2014, 08:30:49 pm »
Имаджинейшън върти позицията си като слънчоглед-не знам кое  е слънцето обаче, това не ми харесва. Крайно съди, после крайно се съгласява с мнозинството. Провиждам тук стари желания за вендета при този потребител.
Прочетох предно негово мнение, хм,,,
На близнаци ми прилича... :или на марс в близнаци, акцентите в дева също така много съдят, докато не им се случи и на тях ;D P
« Последна редакция: Февруари 11, 2014, 08:42:14 pm от Enigma »

« Отговор #96 -: Февруари 11, 2014, 08:32:23 pm »
Просто изразявам мнение, дано се разнищи случая и справедливостта да възтържествува.

И аз изразявам мнението си само и то е такова: за тези които не вярват че жените са подложени на жесток сексуален тормоз във всяква форма,и смятате ние сами си го търсиме....ЖЕЛАЯ ИМ ДА ГО ПРЕЖИВЕЯТ ВЪВ ВСЯКАКВА ФОРМА,и после да изразяват мнение за нещо което не могат дори и да си представят какво е като преживяване :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Февруари 11, 2014, 08:39:27 pm »
Според вас при какви обстоятелства, извън обичайното битово насилие и партита с неочакван край, за жените има риск да станат обект на сексуален тормоз? На много места съм работила и в различни колективи, но никъде обект на посегателства не съм била. А мисля, че все още изглеждам добре. :) Щом се повдигна въпросът с какво го предизвикваме, ще питам - с какво не го предизвикваме?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #98 -: Февруари 11, 2014, 08:48:29 pm »
Имаджинейшън, не съм съгласна с мнението ти, но си правилен човек

Марела, жалко за теб, че изобщо си помисли всички изречения с "дано"

Марая, съжалявам за случката с детето-дано се съвземе
Ами аз не съжалям за всички дано ,когато преживееш изнасилване и някой каже "ми сам си си виновен",бих искала да го преживее и да ми каже къде точно е вината на изнасиления?
Жалко не е за мен а за детето което ще е травмирано цял живот,а някой ще казва : съмнявам се ,може и сама да си си го търсила....Това е адаки жестоко,но вероятно и вие не го разбирате

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Февруари 11, 2014, 08:51:08 pm »
Когато фактите говорят, няма как да се каже, че сама си го е търсила.

А иначе хора, незапознати с подробностите около ситуацията, могат да правят всякакви предположения, на човек какво ли не му минава през ума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.