Марайка, съжалявам от цялото си сърце, много ми е мъчно. Дано да е добре дететето ти и да не й остане психическата травма :wub:
Сега...ще ти обясня какво виждам, пък ти ще допълниш и ще ми разясниш нещата.
Ти си Слънце, детето ти е Юпитер, съученичката е Венера, психиката на детето е Луна, изнасилвача е Луна, търсенето на справедливост е Марс.
Имаш ПФ в ъглов дом, Луна- Юпи взаимна рецепция доста силна- детето ще е добре, че го преодолее чисто психологически. Така.
Луна е у8 на дъщеря ти- изнасилването/ изнасилвача..странно това не е насилническа луна, да кажем събитоето се е случило при Луна в Овен където тя е направила квадрат с Юпитера.....НО юпитера- детето ти- приема Луната на Трон, където и да е тя.
Това е първото, което ме накара да се удивя, че става дума за изнасилване.
А сега имаме тука и взаимна рецепция- ако не знам какъв е случая бих казала, че е секс по взаимно съгласие. Предполагам ако върнем нещата назад- тези истории биха могли да се случат при съвпада на Луна-Уран в Овен и квадрат към Юпитер- но деа знам- тя може ли да е намерила човека в началото за безопасен, добре изглеждащ, да се е доверила до остане в неговата компания - чисто като комуникация на първо време говорим?
Така, Луна- Юпитер сега подсказва, че момчето може да иска нещо да се разбере с нея и да се извини и тя да приеме тези извинения.(Съжалявам, ако говоря невероятни неща- аз просто коментирам картата- и на мен не ми се вярва да стане така както го пиша)
Колкото до реалацията "приятелката й"- изнасилвача- справедливостта : Справедливостта е една за всички, няма производни домове, това е твоя 9ти дом- Марс. Изнасилвача е там- ама в знак слаб на Марс, силен за него....не мисля че тука ще има нещо от което той да пострада.А приятелката...преди тя да стигне до това да си получи заслуженото по Марс в екзалтация ще приеме Сатурн на трон- някой ще я защити, връзки ли..баща й ли ще се намеси...
Марайка, много съжалявам, не виждам възмездие за долните твари (често се случва в България това), Обаче виждам детето ти да е добре, а това е по- важното. Картат показва или приемане на извинения от момчето, или отношение към случката "майната му, нищо не е станало, няма да оставя да ме срине това, приемам го каквото е", а със съученичката ще са скарани известно време, след време тя много ще почне да й се извинява, ще я удари съвеста, но след много време.
Ще се радвам да греша в начина по който гледам картата- каквото и да има като развитие- пиши го тук да го следим :wub: :wub: :wub: