Здравей Гост

Ще си получи ли заслуженото?

• 145 Отговора
  • 23393 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Ще си получи ли заслуженото?
« Отговор #20 -: Февруари 06, 2014, 08:29:00 am »
Марайка, съжалявам от цялото си сърце, много ми е мъчно. Дано да е добре дететето ти и да не й остане психическата травма :wub:

Сега...ще ти обясня какво виждам, пък ти ще допълниш и ще ми разясниш нещата.

Ти си Слънце, детето ти е Юпитер, съученичката е Венера, психиката на детето е Луна, изнасилвача е Луна, търсенето на справедливост е Марс.

Имаш ПФ в ъглов дом, Луна- Юпи взаимна рецепция доста силна- детето ще е добре, че го преодолее чисто психологически. Така.
Луна е у8 на дъщеря ти- изнасилването/ изнасилвача..странно това не е насилническа луна, да кажем събитоето се е случило при Луна в Овен където тя е направила квадрат с Юпитера.....НО юпитера- детето ти- приема Луната на Трон, където и да е тя.
Това е първото, което ме накара да се удивя, че става дума за изнасилване.
А сега имаме тука и взаимна рецепция- ако не знам какъв е случая бих казала, че е секс по взаимно съгласие. Предполагам ако върнем нещата назад- тези истории биха могли да се случат при съвпада на Луна-Уран в Овен и квадрат към Юпитер- но деа знам- тя може ли да е намерила човека в началото за безопасен, добре изглеждащ, да се е доверила до остане в неговата компания - чисто като комуникация на първо време говорим?
Така, Луна- Юпитер сега подсказва, че момчето може да иска нещо да се разбере с нея и да се извини и тя да приеме тези извинения.(Съжалявам, ако говоря невероятни неща- аз просто коментирам картата- и на мен не ми се вярва да стане така както го пиша)

Колкото до реалацията "приятелката й"- изнасилвача- справедливостта : Справедливостта е една за всички, няма производни домове, това е твоя 9ти дом- Марс. Изнасилвача е там- ама в знак слаб на Марс, силен за него....не мисля че тука ще има нещо от което той да пострада.А приятелката...преди тя да стигне до това да си получи заслуженото по Марс в екзалтация ще приеме Сатурн на трон- някой ще я защити, връзки ли..баща й ли ще се намеси...

Марайка, много съжалявам, не виждам възмездие за долните твари (често се случва в България това), Обаче виждам детето ти да е добре, а това е по- важното. Картат показва или приемане на извинения от момчето, или отношение към случката "майната му, нищо не е станало, няма да оставя да ме срине това, приемам го каквото е", а със съученичката ще са скарани известно време, след време тя много ще почне да й се извинява, ще я удари съвеста, но след много време.

Ще се радвам да греша в начина по който гледам картата- каквото и да има като развитие- пиши го тук да го следим  :wub: :wub: :wub:

« Последна редакция: Февруари 06, 2014, 08:34:30 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #21 -: Февруари 06, 2014, 09:35:30 am »
Не знам, звездите какво говорят, но според мен добър адвокат и сериозна родителска подкрепа за момичето трябва.
Дано го забрави и времето да изтрие от съзнанието на теб и нея всичко!
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #22 -: Февруари 06, 2014, 09:55:19 am »
не виждам да се стигне до съд :( дъщерята на Марая мисля, че ще каже, че не иска.

ще чакам ОВ да видя, ако греша, къде греша.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #23 -: Февруари 06, 2014, 10:59:33 am »
едно на нула в живота няма.... обедена съм че ще се върне по един или друг начин ...не може да има такива хора  :-X
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #24 -: Февруари 06, 2014, 11:55:14 am »
не виждам да се стигне до съд :( дъщерята на Марая мисля, че ще каже, че не иска.

Дано сгрешиш наистина...Знам, че в панделата много тачат изнасилвачите...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #25 -: Февруари 06, 2014, 12:28:51 pm »
Цитат на: zikovu
А приятелката...преди тя да стигне до това да си получи заслуженото по Марс в екзалтация ще приеме Сатурн на трон- някой ще я защити, връзки ли..баща й ли ще се намеси...
И аз видях подкрепа на въпросната кифла, уви. По-леко май ще е за нея :unsure: Юпитер идва от опозиция с Плутон, което на мен ми подсказва за случилото се. Приемам Луната като сигнификатор на въпроса "Ще си получат ли заслуженото?", а тя е в екзалтация, макар да идва от съвпад с Южен възел. Марая много иска да има дело, макар в момента да й е тежко.
« Последна редакция: Февруари 06, 2014, 12:53:57 pm от Shreya »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Февруари 06, 2014, 12:32:56 pm »
И така...До 3 часа тази нощ се провеждаха следствени експерименти...
Нямам право да разгласявам нищо..,само с две думи ще кажа...,че делото е образувано тази нощ.
И...става дума за ММА...
Приятелката е съученичка...А онези,които имат явно сила в ръцете и краката нямат мозък в главата....

ЩЕ изпратя данни за карти..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #27 -: Февруари 06, 2014, 12:38:05 pm »
И така...До 3 часа тази нощ се провеждаха следствени експерименти...
Нямам право да разгласявам нищо..,само с две думи ще кажа...,че делото е образувано тази нощ.
И...става дума за ММА...
Приятелката е съученичка...А онези,които имат явно сила в ръцете и краката нямат мозък в главата....

ЩЕ изпратя данни за карти..
Не знам Уран в Плутон ли е, ама според мен това момченце е пътник в ТВУ или панделата...каквито и връзки да има баща му майка му и тн..нема кой съдя да си сложи подписа под такива неща, за да го оправдае. Помни ми думите, Марая!!!!

ПП. Имам познати в Софийският затвор и "живущи" вътре и бивш съученик надзирател, като се стигне до там ми прати името и в кой отряд е и ще му организират пари. Обещавам ти го!
Ако е във Варненският също ще измислим нещо за героя..:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Февруари 06, 2014, 12:52:56 pm »
пълнолетен?

Да.Мъж..не момче...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #29 -: Февруари 06, 2014, 12:56:02 pm »
пълнолетен?

Да.Мъж..не момче...
Охо и дъщеря ти е на 15, каза...младежа го чакат хубави дни в панделата

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #30 -: Февруари 06, 2014, 01:02:49 pm »
Как е тя?

щом е пълнолетен измъкването е много малко вероятно ...
съученичката - само обкръжението им може да я накаже - тя винаги може да се измъкне като не чула, не видяла, малка, с чисто минало - но фейсбук не прощава  :angry:
« Последна редакция: Февруари 06, 2014, 01:09:15 pm от ib »
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Февруари 06, 2014, 01:57:45 pm »
Как е тя?

щом е пълнолетен измъкването е много малко вероятно ...
съученичката - само обкръжението им може да я накаже - тя винаги може да се измъкне като не чула, не видяла, малка, с чисто минало - но фейсбук не прощава  :angry:

Да е жив и здрав Марк Зукърбърг!

Не може да се измъкне и съученичката...Та нали тя я води там....
Планирано..,замислено...отдалеч....
НО ФЕЙСБУК НЕ ПРОЩАВА!

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Февруари 06, 2014, 02:01:05 pm »

Тя и да не иска..,това е престъпление преследвано от държавата...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Февруари 06, 2014, 02:02:13 pm »
Та нали тя я води там....
Планирано..,замислено...отдалеч....

Чудя се откъде и защо има толкова много злоба при момичетата...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #34 -: Февруари 06, 2014, 02:14:30 pm »
Марая, съжалявам за случилото се. Дано имате достатъчно сила и мъдрост, за да се справите със ситуацията и най-важно, детето да продължи нормално живота си.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #35 -: Февруари 06, 2014, 02:33:00 pm »
Съученичката също е наказателно отговорна особено ако е взела дейно участие в самото изнасилване.

Марая, много съжалявам! Това е ужасно, ужасно нещо...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #36 -: Февруари 06, 2014, 02:36:52 pm »

Тя и да не иска..,това е престъпление преследвано от държавата...

Разбирам, сугурно не я гледам картата правилно...ама с тази екзалтирана луна (ако изнасилвача е предтсвен от нея)..не знам какво да кажа- ще ни ракажеш как се развиват нещата с времето и ще си правим изводите.
Делото го виждам по Слънце Сатурн, но после Луната прави пренос с квадрат и опозиция между двете и хилядата неща- не знам защо така го виждам да не се стигне до съд.

Е, в крайна сметка аз не гледам всеки ден съдебни хорари и е много възможно въобще да не съм права в подхода си.Пожелавам да си получат залуженото всички. Дано!

*

dobic

• 19
« Отговор #37 -: Февруари 06, 2014, 03:03:04 pm »
Неееее, Ужас  :-X Моля те , Марая - ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ Е ТАКА !!! С цената на всичко ... " унищожи го". И аз имам подобен случай и замълчах, заради псевдо "репутация" ... сега  години по-късно НЕ МОГА ДА СИ ПРОСТЯ! Може би защото много са реагирали като мен, сега продължават с пълна сила  ИЗВЕРГИТЕ ...

« Отговор #38 -: Февруари 06, 2014, 03:11:38 pm »
Марайка, съжалявам от цялото си сърце, много ми е мъчно. Дано да е добре дететето ти и да не й остане психическата травма :wub:

Сега...ще ти обясня какво виждам, пък ти ще допълниш и ще ми разясниш нещата.

Ти си Слънце, детето ти е Юпитер, съученичката е Венера, психиката на детето е Луна, изнасилвача е Луна, търсенето на справедливост е Марс.

Имаш ПФ в ъглов дом, Луна- Юпи взаимна рецепция доста силна- детето ще е добре, че го преодолее чисто психологически. Така.
Луна е у8 на дъщеря ти- изнасилването/ изнасилвача..странно това не е насилническа луна, да кажем събитоето се е случило при Луна в Овен където тя е направила квадрат с Юпитера.....НО юпитера- детето ти- приема Луната на Трон, където и да е тя.
Това е първото, което ме накара да се удивя, че става дума за изнасилване.
А сега имаме тука и взаимна рецепция- ако не знам какъв е случая бих казала, че е секс по взаимно съгласие. Предполагам ако върнем нещата назад- тези истории биха могли да се случат при съвпада на Луна-Уран в Овен и квадрат към Юпитер- но деа знам- тя може ли да е намерила човека в началото за безопасен, добре изглеждащ, да се е доверила до остане в неговата компания - чисто като комуникация на първо време говорим?
Така, Луна- Юпитер сега подсказва, че момчето може да иска нещо да се разбере с нея и да се извини и тя да приеме тези извинения.(Съжалявам, ако говоря невероятни неща- аз просто коментирам картата- и на мен не ми се вярва да стане така както го пиша)

Колкото до реалацията "приятелката й"- изнасилвача- справедливостта : Справедливостта е една за всички, няма производни домове, това е твоя 9ти дом- Марс. Изнасилвача е там- ама в знак слаб на Марс, силен за него....не мисля че тука ще има нещо от което той да пострада.А приятелката...преди тя да стигне до това да си получи заслуженото по Марс в екзалтация ще приеме Сатурн на трон- някой ще я защити, връзки ли..баща й ли ще се намеси...

Марайка, много съжалявам, не виждам възмездие за долните твари (често се случва в България това), Обаче виждам детето ти да е добре, а това е по- важното. Картат показва или приемане на извинения от момчето, или отношение към случката "майната му, нищо не е станало, няма да оставя да ме срине това, приемам го каквото е", а със съученичката ще са скарани известно време, след време тя много ще почне да й се извинява, ще я удари съвеста, но след много време.

Ще се радвам да греша в начина по който гледам картата- каквото и да има като развитие- пиши го тук да го следим  :wub: :wub: :wub:

аз така като ги чета тук тези мисли, ......, Марая трябва да представи неопровержими обстоятелства, че е изнасилване - иначе може и да мине метър мъжа - тези тронове .... нещо не е както трябва.

*

astro

• 475
« Отговор #39 -: Февруари 06, 2014, 03:14:51 pm »
По-голямо доказателство от сперматозоидите има ли? :rolleyes: