Здравей Гост

Ще си получи ли заслуженото?

• 145 Отговора
  • 23420 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Ще си получи ли заслуженото?
« Отговор #40 -: Февруари 06, 2014, 03:18:26 pm »
Проблема на цялата карта идва от това, че изнасилвача е представен от Луна, а тя е в много силни позиции навсякъде.

Този има връзки в съдебните среди и някой съдия според мен просто ще го откачи- не знам как - Луна тригонира Венера - не стига , че Луната е екзалтирана ми приема и Венерата на трон...ужасен ужас просто. :(

Не искам повече да я гледам тази карта, дано и той и съученичката да си получат заслуженото! То няма нужда и от коментар..,
« Последна редакция: Февруари 06, 2014, 03:26:54 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #41 -: Февруари 06, 2014, 03:24:43 pm »
По-голямо доказателство от сперматозоидите има ли? :rolleyes:

е, аз не знам с какво разполагате, а и няма да питам, просто коментирам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Февруари 06, 2014, 03:31:21 pm »
Психическата и физическа травма ще е най-силна,ако момичето е било девствено.
Ако не е девствено,няма да го преживее много тежко.

Успех в борбата!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Февруари 06, 2014, 03:34:40 pm »
Проблема на цялата карта идва от това, че изнасилвача е представен от Луна, а тя е в много силни позиции навсякъде.

Този има връзки в съдебните среди и някой съдия според мен просто ще го откачи- не знам как - Луна тригонира Венера - не стига , че Луната е екзалтирана ми приема и Венерата на трон...ужасен ужас просто. :(

Не искам повече да я гледам тази карта, дано и той и съученичката да си получат заслуженото! То няма нужда и от коментар..,

Изнасиляача е представен от 12-ти дом...в картата,това е скрития тайния враг...в картата това е Марс.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #44 -: Февруари 06, 2014, 03:36:56 pm »
Цитат на: zikovu
Този има връзки в съдебните среди и някой съдия според мен просто ще го откачи
Защо Луната да го представя него, тя е сигнификатор на въпроса и ко-сигнификатор на питащата по принцип?

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Февруари 06, 2014, 03:44:48 pm »
По картата...Аз съм Слънце , дъщеря ми е 5-ти дом и е Юпитер. Приятелката на дъщеря ми е 11-ти от 5-ти или 3 дом в картата Венера . Скрития враг в картата е 12-ти от 5-ти или Марс.
Луната е ко-сигнификатор на въпроса....
Ако работим с планетите до септенера без да включваме Плутон,Нептун и Уран...картинката е ясна.

Справедливостта в картата по отношение на дъщеря ми е 2-ри дом от картата или неиния 10-ти. Меркурий.
Прикачвам картата на дъщеря ми и картата на "приятелката" съученичка....

п.п. Той е приятел на приятелката й....Тя го крие кой е...Или ,за да го намерим него тръгваме от нейния 1-ВИ  в случая 3-ти и отброяваме 11 дома...в нашия случай той е СЛЪНЦЕ.
« Последна редакция: Февруари 06, 2014, 04:12:43 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Февруари 06, 2014, 03:45:21 pm »
Цитат на: zikovu
Този има връзки в съдебните среди и някой съдия според мен просто ще го откачи
Защо Луната да го представя него, тя е сигнификатор на въпроса и ко-сигнификатор на питащата по принцип?

Точно така....

« Отговор #47 -: Февруари 06, 2014, 04:00:14 pm »
Отвратително! Дано детенце се възстанови бързо...
Колкото до "приятелката" няма ли кой на нея да й спретне подобно "парти" :-X
За съжаление няма как да взема отношение по темата, все още съм съвсем в началото на пътя...но искрено вярвам, че всичко се връща по един или друг начин!

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Февруари 06, 2014, 05:07:20 pm »
Много Ви БЛАГО-ДАРЯ на всички...за отношението,емпатията и съпричасността.
В тези времена това е най-ценното нещо.

Искам обаче да разгледаме картите на момичетата... :'(

Как пропуснах снощи да попитам майката за часа на раждане на дъщеря и...

Знам ,че майката е риби..,а дъщеря и е много трудна ..не споделя ,държи се лошо и е ММА...от две години.

Ако следвам класическата школа тя има силен Марс на трон в овен . МЕРКУРИЙ е в съвпад със Сатурн в овен...според древните той е наранен и дава объркан ум,лош,понякога престъпен...,а съвпада дава упоритост,унилост,потайност.Сатурн е в падение....

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #49 -: Февруари 06, 2014, 05:34:55 pm »
Извинявай за невежеството,но ММА?Бойни спортове ли тренира момичето? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Февруари 06, 2014, 05:38:27 pm »
Извинявай за невежеството,но ММА?Бойни спортове ли тренира момичето? :-\

Да...и аз вчера разбрах какво е...

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #51 -: Февруари 06, 2014, 05:40:10 pm »
Съученичката също е наказателно отговорна особено ако е взела дейно участие в самото изнасилване.

Чудя си що за извратено съзнание трябва да имаш, за да поръчаш такова нещо на друго момиче - това не като да ти сритат задника, изнасилването остава травма за цял живот, това не е подтикнато от   типичната женска злоба, а от нещо, което нямам думи да го опиша, тази ''приятелка'' няма душа, за мен е извратено чудовище, не пада по-долу от изнасилвача. Заслужава да лежи в сливенския затвор!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #52 -: Февруари 06, 2014, 05:45:44 pm »
Кой е казал,че е организирано,повечето актове на сексуално насилие са спонтанни..Не че има нещо оправдателно в това.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #53 -: Февруари 06, 2014, 05:49:34 pm »
Марая го е написала на стр. 1.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #54 -: Февруари 06, 2014, 05:59:26 pm »
предполагам че приятелката е използвала приятелката си за да се покаже пред някой вожд ...

само дето аз защо съм останала с впечатлението че дъщеря ти има плутон в 1  :unsure: кой знае кде из архивите съм го чела ... иначе натално не ми се вижда да има нещо което да говори за насилване но пък има доста дирекции показващи че нещо ще се случи

иначе за спортистката - може да е около 10тия градус на овен асц - та
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

astro

• 475
« Отговор #55 -: Февруари 06, 2014, 06:20:00 pm »
предполагам че приятелката е използвала приятелката си за да се покаже пред някой вожд ...

само дето аз защо съм останала с впечатлението че дъщеря ти има плутон в 1  :unsure: кой знае кде из архивите съм го чела ... иначе натално не ми се вижда да има нещо което да говори за насилване но пък има доста дирекции показващи че нещо ще се случи

иначе за спортистката - може да е около 10тия градус на овен асц - та

Goljmata e s Pluto v 1-vi.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #56 -: Февруари 06, 2014, 06:27:22 pm »
кой да се сети че имаш две  ;D
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #57 -: Февруари 06, 2014, 06:36:04 pm »
потресена съм  :o

Марая,съжалявам за ужаса ,преживян от детенцето ти,справедливостта такава,каквато е в момента - закона ако може  субективно да се изкриви,то има Божии закони ,от които никой не може да избяга,рано или късно всичко се връща,бави но не забравя ....
и фейсбука си е като акашовите записи,всичко преживяно-споделено се помни,едно огромно енерго-информационно поле, а да  насочиш  негативната енергия  на обществото и социалните мрежи към себе си с подобна постъпка може да стори само невежа за духовните последици,жалко за пропиляната младост,вместо да се радват на живота,в подобна ситуации всички са губещи,неприкосновеност за избора на неподходящи приятели-време-място,който са направили... :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Февруари 06, 2014, 06:42:48 pm »
кой да се сети че имаш две  ;D

не...4 дъщери.

« Отговор #59 -: Февруари 06, 2014, 06:56:37 pm »
Писах, писах и ми се затри поста някъде, та пак...
Първо, не ми трябва хорар за да зная, че тук в Бг правосъдната система куца и с двата крака, така че възмездие на това ниво е малко вероятно. Да не говорим, че дори и да има някакво то по никакъв начин няма да кореспондира с извършеното. Още повече, че "милата приятелка" организаторка на това "парти" почти сигурно ще се измъкне съвсем безнаказано. Дано греша...А за мен лично тя дори е по-виновна в случая. Такива случаи направо ми изкарват агресийката, полудявам...и съм си за старото "око за око". Но все едно - възмездие винаги има!
Затова стигам до второто - много по-важно в момента ми се струва да се обърне внимание на детето...не се съмнявам че го правите. Но все пак - много разговори, внимание, а дори и специализирана помощ. За съжаление това е травма и физическа, но повече психическа която "белязва" за дълго...особено на тази възраст. Успех желая на детенце бързо да се възстанови и да забрави...