Здравей Гост

Ще си получи ли заслуженото?

• 145 Отговора
  • 23456 Прегледи
*

ib

• *
  • 182
Re: Ще си получи ли заслуженото?
« Отговор #60 -: Февруари 06, 2014, 07:01:44 pm »
 :-[

Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Февруари 06, 2014, 07:28:53 pm »
Писах, писах и ми се затри поста някъде, та пак...
Първо, не ми трябва хорар за да зная, че тук в Бг правосъдната система куца и с двата крака, така че възмездие на това ниво е малко вероятно. Да не говорим, че дори и да има някакво то по никакъв начин няма да кореспондира с извършеното. Още повече, че "милата приятелка" организаторка на това "парти" почти сигурно ще се измъкне съвсем безнаказано. Дано греша...А за мен лично тя дори е по-виновна в случая. Такива случаи направо ми изкарват агресийката, полудявам...и съм си за старото "око за око". Но все едно - възмездие винаги има!
Затова стигам до второто - много по-важно в момента ми се струва да се обърне внимание на детето...не се съмнявам че го правите. Но все пак - много разговори, внимание, а дори и специализирана помощ. За съжаление това е травма и физическа, но повече психическа която "белязва" за дълго...особено на тази възраст. Успех желая на детенце бързо да се възстанови и да забрави...

Мдаа...едната нанся психическо убийство..,а другия физическо.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #62 -: Февруари 06, 2014, 07:31:50 pm »
Абсолютно!
Грижете се много за детенце, ще има нужда от вас...сега повече от всякога.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #63 -: Февруари 06, 2014, 08:16:31 pm »
Тук сега всички даваме акъл и непотърсени съвети, дано не ни се сърдиш. Но като психолог и като преживяла такова нещо ви съветвам да се обърнете към психолог, или към Анимус, това е център за работа с жертви на насилие и трафик, много добре работят, или към друга такава организация, защото от такова деяние остават големи психически белези и колкото по-прясно се работи с травмата, толкова по-лесно е възстановяването.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Февруари 06, 2014, 09:31:24 pm »
Още един хорар 22:29
П знаела ли е, че изнасилвача ще дойде в квартирата?
Варна

Много моля някой да постави карта...мн.ми е слаб нета... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #65 -: Февруари 06, 2014, 09:54:08 pm »
А, тъкмо щях и аз да правя картата... Чета и онемявам.
Дори нямам реакция, отвратително.Дано детето се оправи по-бързо и травмите да са по-малки.
направо ми се драйфа от подобни дребни комплексари, които не могат да си намерят нормална жена, която да ги пожелае и доказват силата си уж като са "желани" от малки момичета. Дано не му става вече. Гъбички да хване и да не може да се оттърве от тях, да се просини от чесане мръсното копеле
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Февруари 06, 2014, 10:02:02 pm »
Ето я картата :

Картата е грешна... :-[ Месеца е февруари...

« Отговор #67 -: Февруари 06, 2014, 10:09:27 pm »
Веднага правя друга. Извинявам се за грешката
« Последна редакция: Февруари 06, 2014, 10:14:16 pm от _perla_ »

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Февруари 06, 2014, 10:24:23 pm »
Много Благо-даря! :wub:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #69 -: Февруари 07, 2014, 12:08:42 am »
По предишния хорар искам да споделя, че квадратът на Луната (у12) към Слънцето може и да показва пречки, свързани с неизяснени (скрити) неща.

По втория хорар май П. върти очич и се жалва. Ако я вземем по 7-ми, защото си я назовала поименно, бих гледала 3-ти за това дали казва истината - нейн У3 Меркурий в заточение, че вече и ретрограден. Крие нещо, може би. Или пък тя самата не е в час :unsure: Луната идва от квадрат със Слънце (което е "не", но дали е достатъчно), а преди това тригон Венера/Плутон. 
« Последна редакция: Февруари 07, 2014, 01:38:48 am от Shreya »

« Отговор #70 -: Февруари 07, 2014, 05:07:23 am »
По предишната карта нищо не е ясно, Нептун е в 7-ми !

По принцип присъдата при такова престъпление и тези обстоятелства е от 3 до 10 години. За съжаление, крайно недостатъчно :( !

« Отговор #71 -: Февруари 07, 2014, 07:16:27 am »
И аз смятам, че в момента е най-важно да се обърне внимание на детето. Всичко зависи от това, доколко е здрава психиката й. Имам две съученички, с които това се случи в гимназията, даже родителите им май не разбраха. И се съвзеха, имат си нормален живот, работят си и то не какво да е, имат си семейства, деца. Така че, всичко си зависи от детето.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Февруари 07, 2014, 07:18:32 am »
Според мен въпросната "приятелка" носи не по-малка вина, ако тя е организирала и планирала всичко.

Но картата й, дори без час, говори достатъчно красноречиво за по-нататъшните й отношения с мъжете и личния живот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #73 -: Февруари 07, 2014, 07:32:37 am »
Сега видях, че на картата на приятелката има дата на раждане. И направих нумерологичната й карта. Според мен тя не е знаел, какво се планира. Бих казала, че миналия месец е била въвлечена в някаква любовна авантюра, но с цел заблуда и понеже по принцип има тежки цифри до 20г, месеца е тежък, се случва това, което ще я промени много сериозно (или поне това е целта). Но заедно с това, тя има и много сериозна подкрепа - възможно е да се оттърве от някакви съдебни истории.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #74 -: Февруари 07, 2014, 08:17:03 am »
Дори да вземем престъпника по 12ти на детето, Мери, и да е Марс- Марс в Спика (защитен), връзките Слънце (ти) тригон Марс (той), Луна Кв. Слънце и Луна- ккс Марс - там се осъществява една масова връзка между планетите- говори за някакво споразумение с момчето. (знам,че не си готова на такива стъпки за сега- но така разчитам картата)

Относно Луната- в случая тя е въпроса- така често се проверява радикалност на картата- питаш въпрос- луната какво отразява в картата- твой 12 дом (престъпление) и 8ми дом на детето ти (изнасиване)- картата е радикална, Луната отразява питането. В любовните хорари отнасям луната към питащия.

Дали приятелката е знаела-- пак гледам първата карта- 3ти дом от 11ти от 5тия- съзнанието на момичето- той е Юпитер- сигнификатора и на щерка ти- да, според мен тя е знаела и го е планирала.

Поразчетох се за съдебни хорари и домофикация тези дни...и как аз бих подредила темите по мои си изводи

2- адвокат
7- дело (въпроси включващи всякакъв род човешки и междуличностни драми)
8- дело за всякаквъ вид имуществени въпроси, адвокат на отсешната страна
9- съдебен състав, дома на Възмездието (онова, което идва отгоре- от Бога)
10- Съдия, Съд

Както и да въртя картата, виждам връзкарство при приятелката, виждам споразумение(може би извънсъдебно с изнасилвача- може би някакво обещететние- пак трябва да погледна) и виждам детето ти да е добре- чисто психически и да не й остане травма 

Това е от мен- може и да греша, аз не съм астролог- времето ще покаже, ще научим.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Февруари 07, 2014, 09:02:04 pm »
Мисля,че нещата са под абсолютен контрол. Със съдействието на Закрила на детето започна и работата с детски психолог. Тя се чувства по-добре...МОН зае позиция и оказа невероятна подкрепа...Адвокатите си вършат работа...Полицията също...Мисля,че възмездие ще има! И то..не само заради детето ми , а и заради онези претърпяли насилие , но не съумяли да се преборят със страха.

« Отговор #76 -: Февруари 07, 2014, 09:07:35 pm »
Страхотно  :blink:
Важно е детенце в случая, другото ще си дойде на мястото...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #77 -: Февруари 07, 2014, 10:41:28 pm »
Ужас Марая,
какво им става на тези хора ???????
Добре, че си задвижила бързо нещата .
Това събитие как го виждаш в твоята карта ?
По кой дом да я гледам малката ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Февруари 08, 2014, 12:34:07 am »
Ужас Марая,

По 5-ти дом са децата...общо. Но тя е 4-то дете...и това означава 11-ти дом и Венера като упр. на К11.

Има го и в нейната карта и  в моята и в картата на сестрите й...Като свински черва сме навързани.

« Отговор #79 -: Февруари 08, 2014, 09:56:48 am »
Ужас Марая,

По 5-ти дом са децата...общо. Но тя е 4-то дете...и това означава 11-ти дом и Венера като упр. на К11.

Има го и в нейната карта и  в моята и в картата на сестрите й...Като свински черва сме навързани.

Марая ,здравей.Не мога да помогна с асттология защото нищо не разбирам,но ти изтеглих таро
Не ми дадоха отг за осъждането конкретно,но но ситуацията за момента е следната:
Отг на въпроса : обърнат паж чаши - проблеми от всякакъв характер заради
Коментар към отговора: обърнат Маг: мъж с много възможности използващ ги за користни цели,също така отказа на връзка.
Съвет към нея: 9 жезли : пирова победа,тя трябва да се бори каквото и да и коства това
Резултат: обърнати 6 жезли: допускане на врага близо до нея
Допълнитвлни към отг:паж жезли,обърнат крал меч,обърнат рицар чаши

Според мен : тя е отказала запознанство или връзка с въпросния човек коеъо е провокирало подла постъпка ',приятелката е представена от пажа жезли-добрата новина или -поканата в случаязад която стои  емоционално нвуравновесен човек-об.крал меч +об.рицар чаши
Мисля че този човек ще се опитва да се сдобри с нея или ще  ръси извинения,но в никакъв случай да не го допуска да се доближава до нея.
Много съжалявам за случилото се