Дори да вземем престъпника по 12ти на детето, Мери, и да е Марс- Марс в Спика (защитен), връзките Слънце (ти) тригон Марс (той), Луна Кв. Слънце и Луна- ккс Марс - там се осъществява една масова връзка между планетите- говори за някакво споразумение с момчето. (знам,че не си готова на такива стъпки за сега- но така разчитам картата)
Относно Луната- в случая тя е въпроса- така често се проверява радикалност на картата- питаш въпрос- луната какво отразява в картата- твой 12 дом (престъпление) и 8ми дом на детето ти (изнасиване)- картата е радикална, Луната отразява питането. В любовните хорари отнасям луната към питащия.
Дали приятелката е знаела-- пак гледам първата карта- 3ти дом от 11ти от 5тия- съзнанието на момичето- той е Юпитер- сигнификатора и на щерка ти- да, според мен тя е знаела и го е планирала.
Поразчетох се за съдебни хорари и домофикация тези дни...и как аз бих подредила темите по мои си изводи
2- адвокат
7- дело (въпроси включващи всякакъв род човешки и междуличностни драми)
8- дело за всякаквъ вид имуществени въпроси, адвокат на отсешната страна
9- съдебен състав, дома на Възмездието (онова, което идва отгоре- от Бога)
10- Съдия, Съд
Както и да въртя картата, виждам връзкарство при приятелката, виждам споразумение(може би извънсъдебно с изнасилвача- може би някакво обещететние- пак трябва да погледна) и виждам детето ти да е добре- чисто психически и да не й остане травма
Това е от мен- може и да греша, аз не съм астролог- времето ще покаже, ще научим.