Здравей Гост

Ще си получи ли заслуженото?

• 145 Отговора
  • 23381 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ще си получи ли заслуженото?
« Отговор #140 -: Февруари 14, 2014, 09:00:56 am »
И в рейсовете съм попадала на такива лятото-ходят с широки шорти,а отдолу нямат белъо и познай.

Това не ми се беше случвало. Но навремето в градския транспорт все ми се слагаха разни опипвачи. Тогава ме беше срам да се развикам, но сега ако се случи, ще изнеса такъв моноспектакъл пред публиката в рейса, ще изскочи от него в движение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #141 -: Февруари 14, 2014, 09:09:59 am »
Момичета, днес е деня на влюбените...май некой както ми ги описвате ще беснеят..?..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Февруари 14, 2014, 11:48:57 pm »
Фетиш и изнасилване-нищо общо...Болката е голяма...Добрата новина има задържани....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #143 -: Февруари 15, 2014, 09:10:45 am »
Марая - не оставяй мръсниците да се измъкнат ! Води борбата докрай и не се отказвай за нищо на света ! Дано детето да е добре и да смели по възможно най-безболезнения начин нещата. :blink:
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #144 -: Февруари 15, 2014, 09:33:33 am »
Добрата новина има задържани....

Успяли са да издирят мъжа? Това наистина е добра новина, дано има адекватно правосъдие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #145 -: Февруари 15, 2014, 02:58:52 pm »
Добрата новина има задържани....

Успяли са да издирят мъжа? Това наистина е добра новина, дано има адекватно правосъдие.

Няма как да не бъде заловен..,все пак става в жилище ..има "приятелка" с ключ от жилището....,експертизи.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците