Здравей Гост

Лунации в риби 2014

• 42 Отговора
  • 9483 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Лунации в риби 2014
« -: Февруари 16, 2014, 01:16:45 pm »
На 1 март 2014-та на 10*19мин. е новолунието в риби.

От мунданна гледна точка ще бъде интересно как и каъв тон ще зададе и в картата на България...,тъй като засяга оста АСЦ-ДСЦ. Управителя на новолунието Юпитер ще бъде в точен тригон с новолунната фаза.

Пълнолунието е на 16 март 2014
20:09:40

Бихте ли качили карти... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

dobic

• 19
Re: Лунации в риби 2014
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2014, 03:00:29 pm »
.

*

dobic

• 19
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2014, 03:05:08 pm »
.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3 -: Февруари 16, 2014, 03:14:55 pm »
В деня на новолунието марс става ретро.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Февруари 16, 2014, 04:47:31 pm »
Новолунието в риби, ще ми е в 8ми дом,секстил венера и юпитер.
А пълнолунието в дева,ще ми е в 3ти дом,тригон луна и марс....три дни преди рождения ми ден :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2014, 01:19:52 pm »
точен съвпад АЦ.

Марс ми се обръща в 7ми дом.

Оф...последния път като ми се случи това, срещнах един мъж. Овен....оф боже кво чудо беше това :lol: ма тогава марс ми се беше застанал точно на ДЦ-то и се беше обърнал върху вертекса ми. Сега е почти на к8.
« Последна редакция: Февруари 17, 2014, 01:32:18 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #6 -: Февруари 17, 2014, 01:40:39 pm »
Новолунието в Риби ще бъде в мой 5-ти дом. Не знам дали някой има логично обяснение за това, но при мен 5-ти дом представя майката, не 4-ти, нито 10-ти. Всички лунации попадащи тук, засягат майка ми по някакъв начин. Още повече, че самата тя има Слънце и АЦ в Риби, които попадат в моя 5-ти дом.

Не знам ако един ден имам деца по кой дом ще ги търся, след като 5-ти вече е зает ;D

Иначе в хорарите майката винаги я търся по 10-ти дом, досега мисля съвсем успешно работи, не знам защо в натала така се получава.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #7 -: Февруари 17, 2014, 01:45:31 pm »
Новолунието в Риби ще бъде в мой 5-ти дом. Не знам дали някой има логично обяснение за това, но при мен 5-ти дом представя майката, не 4-ти, нито 10-ти. Всички лунации попадащи тук, засягат майка ми по някакъв начин. Още повече, че самата тя има Слънце и АЦ в Риби, които попадат в моя 5-ти дом.

Не знам ако един ден имам деца по кой дом ще ги търся, след като 5-ти вече е зает ;D

Иначе в хорарите майката винаги я търся по 10-ти дом, досега мисля съвсем успешно работи, не знам защо в натала така се получава.

аз съм начинаеща, но мисля, че има друго обяснение това положение, а не че дома на майка ти е 5. дом.  Това е природен закон, който не можем да променим. но ... примерно, че ти изразяваш желанията на майка ти, или пък че се изразяваш чрез нея .... някакви такива неща.

Другия вариант е, часът ти на раждане да не е точен ....

« Отговор #8 -: Февруари 17, 2014, 02:01:13 pm »

аз съм начинаеща, но мисля, че има друго обяснение това положение, а не че дома на майка ти е 5. дом.  Това е природен закон, който не можем да променим. но ... примерно, че ти изразяваш желанията на майка ти, или пък че се изразяваш чрез нея .... някакви такива неща.

Възможно е да е така, наистина. Не знам, до този момент не съм намерила рационално обяснение.
Лунациите 4-ти дом например, винаги засягат конкретно и само мен, но никога родител.

Иначе часът на раждане е точен, допускам леко отклонение с 2-3 минути. Транзитния Марс през АЦ, (У6 в натала), в момента за кой ли път потвърди точен час на раждане, настинка и висока температура :blink:

You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #9 -: Февруари 17, 2014, 02:08:08 pm »
Лунациите са ми в 5д
Новолунието ми е върху Меркурий У9 и 11.
Пълнолунието - върху опозицията Слънце-Сатурн. Като гледам къде ми попадат АЦ на лунациите - 7д и АЦ, може да залюбя некой левент.... ;D
« Последна редакция: Февруари 17, 2014, 02:25:24 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #10 -: Февруари 17, 2014, 02:28:17 pm »

Възможно е да е така, наистина. Не знам, до този момент не съм намерила рационално обяснение.
Лунациите 4-ти дом например, винаги засягат конкретно и само мен, но никога родител.

Иначе часът на раждане е точен, допускам леко отклонение с 2-3 минути. Транзитния Марс през АЦ, (У6 в натала), в момента за кой ли път потвърди точен час на раждане, настинка и висока температура :blink:

не знам, аз принципно изхождам от положението, че природните закони са неотменими, а ние просто не можем да разтълкуваме правилно. на твое място бих се замислила много сериозно върху това положение.

миналия месец Марая ми направи ректификация и измести с 6 минути часа - и разби всичките ми представи :) или може би леления за моя професионален живот :) В началото бях скептично настроена и щях да го игнорирам, но после се оказа, че куспидите на 4 и 10 дом се изместиха с 2-3 градуса и сега вече 4 е в знака на майка ми, а 10 е в знака на баща ми - предполагам, че по-красноречиво подсказване от това няма. И си налягам сега парцалите и ще се пренастройвам в тълкуванията си :) не че не си пасват, но май не ми се искаше да си го призная :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #11 -: Февруари 17, 2014, 02:38:17 pm »
Лунациите са ми в 5д
Новолунието ми е върху Меркурий У9 и 11.
Пълнолунието - върху опозицията Слънце-Сатурн. Като гледам къде ми попадат АЦ на лунациите - 7д и АЦ, може да залюбя некой левент.... ;D

винаги когато осите на лунациите са съвпадали с моите- нещо важно се е случвало в живота ми.

Но влюбване, гаджелъци съм имала ако новолунието е било на ац или дц и е имало планети в 1-7 транзитни. Аз дадох обратна връзка какво ми са ми дали лунациите по 5ти дом и 5/11- влюбени мъже, емоции, но аз не съм била влюбена, по- скоро съм била обект на тяхните желания.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Февруари 17, 2014, 02:44:24 pm »
Зикову, ноември ще имам пълнолуние върху Венерата в 7ми, може сега да се загаджа, а ноември да се предам  ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #13 -: Февруари 17, 2014, 02:57:23 pm »
качи една синастрия на новолунието ти и твоята карта

*

Yaya

• 2265
« Отговор #14 -: Февруари 17, 2014, 03:00:19 pm »
Кое новолуние - сегашното на 1 март ли? Качвам.

А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #15 -: Февруари 17, 2014, 03:40:30 pm »
oo яя- ще е важен месеца за теб- но понеже са замесени 9ти 11ти и 5ти се чудя дали около детето и училището му няма да има някакви емоции, които ще те развълнуват?

а иначе марс ти се обръща върху ац и прави точен аспект с наталния ти, който е ретро...е изскочи мъж и още как!

В интерес на истината- може да има нещо общо с теб като интелектуални интереси- 9ти, обща среда- 11-ти дом.

и новолунието точно върху наталния ти ретро мерк в натален 5ти- абе би трябвало някаква любов да има при всички положения. С тези намесени оси- ще се случи нещо важно и около работата, може би и с родителите...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #16 -: Февруари 17, 2014, 03:54:34 pm »
И на мен нещо любовно ми излезе на пръв поглед... Ще видим кой ще е героят, който ще се пребори с ламята(мен) за златната ябълка, защото аз съм доста трудна в тази област. ;D

Меркурий в квадрат с Венерата ми - явно ще има някакви обяснения и изяснявания. ;D

А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #17 -: Февруари 17, 2014, 03:57:58 pm »
е сега особено ще си трудна- плутона ти тригонира венерата- а и венера в телец си е такава

« Отговор #18 -: Февруари 17, 2014, 06:18:52 pm »
Новолунието в 7дом,тригон ИЦ/Плутон,секстил МЦ,а пълнолунието-във 2дом и образува куинконс с Венера,квадратури с Марс/Уран и тригон Меркурий.

Странно ми е,че новолунието(10гр.риби) ми е в 7дом,а пълнолунието(26гр.дева)-във втори???Нещо да не бъркам? :unsure:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #19 -: Февруари 17, 2014, 06:50:59 pm »
не- новолунието ти е в 7ми, пълнолунието по оста 2/8