Новолунието в Риби ще бъде в мой 5-ти дом. Не знам дали някой има логично обяснение за това, но при мен 5-ти дом представя майката, не 4-ти, нито 10-ти. Всички лунации попадащи тук, засягат майка ми по някакъв начин. Още повече, че самата тя има Слънце и АЦ в Риби, които попадат в моя 5-ти дом.
Не знам ако един ден имам деца по кой дом ще ги търся, след като 5-ти вече е зает 
Иначе в хорарите майката винаги я търся по 10-ти дом, досега мисля съвсем успешно работи, не знам защо в натала така се получава.
аз съм начинаеща, но мисля, че има друго обяснение това положение, а не че дома на майка ти е 5. дом. Това е природен закон, който не можем да променим. но ... примерно, че ти изразяваш желанията на майка ти, или пък че се изразяваш чрез нея .... някакви такива неща.
Другия вариант е, часът ти на раждане да не е точен ....
Възможно е да е така, наистина. Не знам, до този момент не съм намерила рационално обяснение.
Лунациите 4-ти дом например, винаги засягат конкретно и само мен, но никога родител.
Иначе часът на раждане е точен, допускам леко отклонение с 2-3 минути. Транзитния Марс през АЦ, (У6 в натала), в момента за кой ли път потвърди точен час на раждане, настинка и висока температура :blink:
не знам, аз принципно изхождам от положението, че природните закони са неотменими, а ние просто не можем да разтълкуваме правилно. на твое място бих се замислила много сериозно върху това положение.
миналия месец Марая ми направи ректификация и измести с 6 минути часа - и разби всичките ми представи

или може би леления за моя професионален живот

В началото бях скептично настроена и щях да го игнорирам, но после се оказа, че куспидите на 4 и 10 дом се изместиха с 2-3 градуса и сега вече 4 е в знака на майка ми, а 10 е в знака на баща ми - предполагам, че по-красноречиво подсказване от това няма. И си налягам сега парцалите и ще се пренастройвам в тълкуванията си

не че не си пасват, но май не ми се искаше да си го призная